Elma alınır almasına ama mantıklı bakmıyorum eski model elma almaya o paraya yeni bir android alınır Elmayı almam için benim baya çalışmam lazımOrtaya karışık olmuş. Sakın elmadan vazgeçme, gözüm üzerinde
Elma alınır almasına ama mantıklı bakmıyorum eski model elma almaya o paraya yeni bir android alınır Elmayı almam için benim baya çalışmam lazımOrtaya karışık olmuş. Sakın elmadan vazgeçme, gözüm üzerinde
ben de aynılarını alırdım. Şu an samsung kullanıyorum ama iphone düşünebilirim yıllar sonra. Malum fiyatı 10 binleri geçti nereye alıyorumBen telefon alacak olsaydım Samsung ile iPhone'u seçerdim büyük ihtimalle peki sizler hangisini tercih edersiniz?
Samsung fiyatları da aynı oranda mı uçmaktaben de aynılarını alırdım. Şu an samsung kullanıyorum ama iphone düşünebilirim yıllar sonra. Malum fiyatı 10 binleri geçti nereye alıyorum
Telefonunun modeli ne? Rüyamızda anca alırız iPhone'u biz kutuyu açarken de uykudan uyanırızben de aynılarını alırdım. Şu an samsung kullanıyorum ama iphone düşünebilirim yıllar sonra. Malum fiyatı 10 binleri geçti nereye alıyorum
Ama en azından daha ucuzSamsung fiyatları da aynı oranda mı uçmakta
Ortalama kaç lira fiyat farkı var?Telefonunun modeli ne? Rüyamızda anca alırız iPhone'u biz kutuyu açarken de uykudan uyanırız
------
Ama en azından daha ucuz
A32 ile iPhone Se 2020'yi düşünürsen 1600 TL fark varOrtalama kaç lira fiyat farkı var?
Hayırlı olsun umarım sıkıntısız kullanırsınBayramdan sonra iPhone 12 mini almayı düşünüyorum
O zaman iPad'lerde aşağı yukarı aynıdırA32 ile iPhone Se 2020'yi düşünürsen 1600 TL fark var
Öyle bişi tabii 3 k 4 k arası iPad Mini 5 256 GB ve sim kartlısı pahalıO zaman iPad'lerde arası da aşağı yukarı aynıdır
Sim kartlı İpad almayı şahsen düşünsem , telefon dev gibi olur.Öyle bişi tabii 3 k 4 k arası iPad Mini 5 256 GB ve sim kartlısı pahalı
Telefon seçimlerini kendin yapmadın mı?Şuan bende oppo var önce de lenovo vardı Telefonlardan pek anlamıyorumo yüzden bir şey diyemem
Şarjı iyi gidiyor ya Oppo'nun modeli ne ? @xemrexxx seninkinin modeli ne?Şuan bende oppo var önce de lenovo vardı Telefonlardan pek anlamıyorumo yüzden bir şey diyemem
Ha bu arada WhatsApp felan paralıymış iPad'de kuzenim aldı o dediSim kartlı İpad almayı şahsen düşünüyorum, telefon dev gibi olur.
Bnmki Huawei p20. SsŞarjı iyi gidiyor ya Oppo'nun modeli ne ? @xemrexxx seninkinin modeli ne?
------
Ha bu arada WhatsApp felan paralıymış iPad'de kuzenim aldı o dedi
Oppo arayüzü olarak gördüm ben onu geçen gün aa gözlerim yanılmış iki markanın da arayüzü çok benzerBnmki Huawei p20. Ss
Şarjı iyi gidiyor ya Oppo'nun modeli ne ? @xemrexxx seninkinin modeli ne?
------
Ha bu arada WhatsApp felan paralıymış iPad'de kuzenim aldı o dedi
Valla ilk telefonu babam aldı lenovo ikincisi de babamla birikte yaptık uygundu aldım. Çok büyük beklentim yok zaten. Lenovo da hala kullanılabilirTelefon seçimlerini kendin yapmadın mı?
Evet demiştin abi memnun musun ? Pişman etti mi?Yakın zamanda Xiomi Aldım Pro 9.
Memnun musun telefondanValla modelini biliyordum ama unuttum renolu ama devamı yok aklımda
Valla ilk telefonu babam aldı lenovo ikincisi de babamla birikte yaptık uygundu aldım. Çok büyük beklentim yok zaten. Lenovo da hala kullanılabilir
Evet bir sıkıntısı yokEvet demiştin abi memnun musun ? Pişman etti mi?
------
Memnun musun telefondan
Benim de kısa bir süre içerisinde yeni telefon almam lazım annemin telefonu bozulunca Lenovonun baya eski model telefonunu kullanıyor idarelik ama telefon pert kullanılmıyorEvet bir sıkıntısı yok