Gülseren hocaya gidin, sizin hayat hikayesinden de 2 sezonluk dizi çıkarır bir ara.Ben tek gelemem ekibi toplamam lazım. Benden daha vahim durumda olanlar var.
Gülseren hocaya gidin, sizin hayat hikayesinden de 2 sezonluk dizi çıkarır bir ara.Ben tek gelemem ekibi toplamam lazım. Benden daha vahim durumda olanlar var.
Fazla kapalı bir sistem olması, aslında onu özel ve düzgün çalışır yapan da bu.Ios 'un hoşuna gitmeyen özellikleri neler?
Beni iyice psikopat yaptın sendeGülseren Hanımın Numarasını sana verelim bence @12.Adam
Benim hikayemden 5 sezon dizi çikarGülseren hocaya gidin, sizin hayat hikayesinden de 2 sezonluk dizi çıkarır bir ara.
Beni iyice psikopat yaptın sende
------
Benim hikayemden 5 sezon dizi çikar
Xr güzel telefon iyi yapmıssın alarak iPhone candır başka markalara gerek yok bence bir de sen yurt disindasin ne gerek var cin mali telefon almaya en iyisini yapmıssın @Dosi ornek alReeder markasıda çıktı bende iPhone XR irlandadan aldım
Samsung'un arayuzu benim de cok hosuna gidiyor LG markası da çook güzel çok dayanıklı artık telefon üretmiyor sanırım1 yıllık LG G3 macerası dışında 9 senedir Samsung kullanıyorum, Apple kullanmak isterdim ama IOS pek hoşuma gitmiyor.
Marka takıntım yok ama Samsung'un arayüzüne alıştığımdan vazgeçemiyorum. HarmonyOS gelişirse bir Huawei denemek isterdim.
Halimden memnunumXr güzel telefon iyi yapmıssın alarak iPhone candır başka markalara gerek yok bence bir de sen yurt disindasin ne gerek var cin mali telefon almaya en iyisini yapmıssın @Dosi ornek al
Güvenlik önlemi gibi düşün mantıklı aslında tabi Android kullandığımız için daha kolay geliyorFazla kapalı bir sistem olması, aslında onu özel ve düzgün çalışır yapan da bu.
Bir fotoğraf veya müzik atmak için bile iTunes kullanmak zorundaydık yıllar önce, hala böyle sanırım. Onun dışında yenilik diye getirdikleri widget gibi şeyleri Android senelerdir kullanıyor, resim içinde resim keza öyle. Uzun yazılım güncellemesi dışında beni pek çeken bir özelliği yok.
Ben kendimi onlara kurban edemem @Cervantes @12.AdamGülseren Hanım bunu sevdi @Cervantes
Sende bedavacısın demek uzayda hayrına dağıtıyo millet iPhoneHalimden memnunum
Belki ilerde ama iPhone hevesim hiç yok okuldna falan bedava verirlerse belki
Şarjı nasıl gidiyorSenelerce Android kullandıktan sonra IOS’a geçtim, geçiş o geçiş. Bence IOS’a alışıldıktan sonra tekrar Android kullanmak pek mümkün olmuyor.
İnsanın hatalarından ders çıkarması güzel.Senelerce Android kullandıktan sonra IOS’a geçtim, geçiş o geçiş. Bence IOS’a alışıldıktan sonra tekrar Android kullanmak pek mümkün olmuyor.
39 yaşındayım 1 kere bile kullanmadım.iPhone dan başka telefon kullanılmaz
İnsanın hatalarından ders çıkarması güzel.
Abla Samsung Oppo Realme markasına bak Xiaomi de olabilir ama en son Xiaomi seç bence@EmreCan Ben telefondan markalarından anlamıyorum pek @xemrexxx teyzesi olarak yaşlandığım için
5 yıldır dayımın getirdiği Lg k8 markalı telefonu kullanıyorum yavaş yavaş beni bırak demeye başladı önceleri donuyordu format atmıştım iyiydi aa şimdi kendi kendine kapanıp açılıyor annemde bugün tehdit etti bozulursa aldırmam bak diye kızkardeşim İphone kullanıyor memnun değiştirecek yine iphone alacam diyo abimin eşi yengemde uzun süre Samsung kullandı bozulunca Xaomi Redmi al o iyi demişler aldı ama onada geçen güncelleme gelmiş yengem yapmış kapanmış telefon yengem fabrika ayarlarına geri getirmiş annemlerde Samsung A4 kullanıyor anneminki iyide babamın telde bazen sorun oluyor hangisi iyiyse onu isterdim bende resmi iyi çeksin hafızası çok birde hızlı olsun yeter bana ya
Erinç abi sana iyi tel gelmiş ondan böyledir ben bunu kabul etmiyorum Xiaomi markasından gıcık kapıyorum artık@EmreCan Memnunum telefondan..
eminim daha keşfetmem gereken yığınla özelliği vardır.
Pili ve ekran çözünürlüğü,kamera falan anlayabildiğim özellikleri benim için gayet yeterli durumda.
------
39 yaşındayım 1 kere bile kullanmadım.
Abla Samsung Oppo Realme markasına bak Xiaomi de olabilir ama en son Xiaomi seç bence
------
Erinç abi sana iyi tel gelmiş ondan böyledir ben bunu kabul etmiyorum Xiaomi markasından gıcık kapıyorum artık
@xdragxx Aykutcum çok bilgi vermişti sağolasun zamanında.Abla Samsung Oppo Realme markasına bak Xiaomi de olabilir ama en son Xiaomi seç bence
------
Erinç abi sana iyi tel gelmiş ondan böyledir ben bunu kabul etmiyorum Xiaomi markasından gıcık kapıyorum artık
1 kere kullansan bir daha bırakamazsın@EmreCan Memnunum telefondan..
eminim daha keşfetmem gereken yığınla özelliği vardır.
Pili ve ekran çözünürlüğü,kamera falan anlayabildiğim özellikleri benim için gayet yeterli durumda.
------
39 yaşındayım 1 kere bile kullanmadım.
Aynen1 kere kullansan bir daha bırakamazsın