Damien Duff
Favori Üye
Reeder markasıda çıktı bende iPhone XR irlandadan aldımNoldu. Teknoloji ile aram kötü ama bende Android tercih ediyorum.
Reeder markasıda çıktı bende iPhone XR irlandadan aldımNoldu. Teknoloji ile aram kötü ama bende Android tercih ediyorum.
Hangi markayı
Onlar irlandada çalışmıyor Çin markası telefoniPhone evrenine alıştıktan sonra bırakmak çok zor. Fakat Çin markalarının kameraları gerçekten çok iyi.
O konu Çin icadı olduğu İçin Amerika izin vermiyorNeden?
İrlanda'ya niye karışıyor ki ABD?O konu Çin icadı olduğu İçin Amerika izin vermiyor
Hatları karışıyorİrlanda'ya niye karışıyor ki ABD?
Eğer ölüm kalım olmazsa o Samsung seni 4,5 sene daha idare ederSamsung almıştım. A71 kullanıyorum. 2020'de aldım. 1.5 yıldır kullanıyorum. Şarjı iyi gidiyor. Kamera güzel.
Reeder markasıda çıktı bende iPhone XR irlandadan aldım
Eğer ölüm kalım olmazsa o Samsung seni 4,5 sene daha idare eder
Uzayda her gün 1 telefon değiştiriyorumBilmiyorum o markayı. Memnun musun?
O kadar beklemem yaa. Değiştiririm.
K.O deme bana, anında soğurum sana.Gülseren Hanımın Numarasını sana verelim bence @12.Adam
Kaliteden ne anlarsın sen zaten. Seni acil bir psikiyatri kliniğine yatırmak lazım.
Sen rutin olarak görünüyorsun n'oluyor sonuç değişiyor mu?Kaliteden ne anlarsın sen zaten. Seni acil bir psikiyatri kliniğine yatırmak lazım.
Doktor "Önce forumdaki ruh hastası @12.Adam 'ı getirin bana, tüm forumun psikolojisini o bozuyor" dedi.Sen rutin olarak görünüyorsun n'oluyor sonuç değişiyor mu?
Ben tek gelemem ekibi toplamam lazım. Benden daha vahim durumda olanlar var.Doktor "Önce forumdaki ruh hastası @12.Adam 'ı getirin bana, tüm forumun psikolojisini o bozuyor" dedi.
Ios 'un hoşuna gitmeyen özellikleri neler?1 yıllık LG G3 macerası dışında 9 senedir Samsung kullanıyorum, Apple kullanmak isterdim ama IOS pek hoşuma gitmiyor.
Marka takıntım yok ama Samsung'un arayüzüne alıştığımdan vazgeçemiyorum. HarmonyOS gelişirse bir Huawei denemek isterdim.