Ben telefon alacak olsaydım Samsung ile iPhone'u seçerdim büyük ihtimalle peki sizler hangisini tercih edersiniz?
SansungBen telefon alacak olsaydım Samsung ile iPhone'u seçerdim büyük ihtimalle peki sizler hangisini tercih edersiniz?
------
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf cevaplarınızı bekliyorum
Tek seçenek vermişsin ama kendin iki tane yazmışsınBen telefon alacak olsaydım Samsung ile iPhone'u seçerdim büyük ihtimalle peki sizler hangisini tercih edersiniz?
Sende iki tane yazaydın aaaaa Onu ayarlayamadım dkmmfTek seçenek vermişsin ama kendin iki tane yazmışsın
Android olsun yeter bana ama senelerce Samsung kullandım ve memnundum
Ayar çekeyim ben. Kaç hak olsun? Bi de diğer seçeneğini ekleyeyimSende iki tane yazaydın aaaaa Onu ayarlayamadım dkmmf
2 olsunAyar çekeyim ben. Kaç hak olsun? Bi de diğer seçeneğini ekleyeyim
Bide herkese gizli olmuş. Onu değiştiremeyiz
Bende göremiyom yaAyar çekeyim ben. Kaç hak olsun? Bi de diğer seçeneğini ekleyeyim
Bide herkese gizli olmuş. Onu değiştiremeyiz
GERÇEK KALİTE
Yaptım2 olsun
------
Bende göremiyom ya
------
GERÇEK KALİTE
Artık ucuz fp Xiaomi telefonu kalmadı fiyata göre idare ederXiaomi'nin en ucuz telefonunu alırdım.
Dolar + vergiler sağolsun piyasayı mahvettilerEn son xiaomi düşünüyordum piyasa nasıl şu an bilmiyorum
Benimde hoşuma çok gidiyor Samsung, iPhone bir başka geliyor gözümeSamsung
Ben artık sevmiyorum Xiaomi'yi ya kullana kullana sıkıldımXiaomi kullanıyorum ve yine Xiaomi seçerdim
Oppo güzel marka ya Sadakatsiz dizisinde ki modeli hoşuma çok gidiyor Reno 4 sanırım
Samsung'un yeri başka arayüzü felan daha hoş @CervantesSansung
Sonuçları göremediğim için cevapta yokCevabımız belli
Sonuçları göremediğim için cevapta yokCevabımız belli
Karşında Xiaomi antisi duruyorKimse abartıyor falan demesin xiaomi candır
Hiç bilmez miyimArtık ucuz fp Xiaomi telefonu kalmadı fiyata göre idare eder
Dolar + vergiler sağolsun piyasayı mahvettiler
Benimde hoşuma çok gidiyor Samsung, iPhone bir başka geliyor gözüme
Ben artık sevmiyorum Xiaomi'yi ya kullana kullana sıkıldım
Oppo güzel marka ya Sadakatsiz dizisinde ki modeli hoşuma çok gidiyor Reno 4 sanırım
Samsung'un yeri başka arayüzü felan daha hoş @Cervantes
------
Sonuçları göremediğim için cevapta yok
------
Sonuçları göremediğim için cevapta yok
------
Karşında Xiaomi antisi duruyor
Ortaya karışık olmuş. Sakın elmadan vazgeçme, gözüm üzerindeArtık ucuz fp Xiaomi telefonu kalmadı fiyata göre idare eder
Dolar + vergiler sağolsun piyasayı mahvettiler
Benimde hoşuma çok gidiyor Samsung, iPhone bir başka geliyor gözüme
Ben artık sevmiyorum Xiaomi'yi ya kullana kullana sıkıldım
Samsung'un yeri başka arayüzü felan daha hoş @Cervantes