Tarkan'dan Supriz Single "Cuppa"

Bu nasıl şarkı yahu :T:

Tarkan bu şarkıyı nasıl yapmış aklım almıyor sözleri de berbat Cuppa Cuppa diye şarkı mı olur

Kamera şakası olmalı @Bully @Çiğdem- :A
sezen aksu yapmış kadın tarkanı var etmişti şimdi yok edecek galiba :A :A :A

bu basit şarkılar şarkıcılığa yeni başlayan çaylaklar yakışır tarkanın ne işi var bu tür şarkılarla :F :F :F

sezen aksunun dedigi gibi tarkan en kotu sarkiyi mukemmel okur

albumu merakla bekliyorum

Amma gömmüşsünüz yahu :F Şarkının tek olumsuz tarafı 4.5 dk olması :X neden bu kadar uzatmişlar da uzatmişlar? Ben çok olumsuz değilim Sezen parmağı var zaten :A İlk postta da dediğim gibi vokallerin söylediği yerler muazzam gaza getiriyor. Marş gibi :X

Not:Cuppa cuppa dediği için çok eleştiriliyor ama çakkıdı çakkıdı zamanında ortaliği kasıp kavurdu:X

tarkan yine 1 numara albumu ciksin yine en cok satilan olacak demedi demeyin

Amma gömmüşsünüz yahu :F Şarkının tek olumsuz tarafı 4.5 dk olması :X neden bu kadar uzatmişlar da uzatmişlar? Ben çok olumsuz değilim Sezen parmağı var zaten :A İlk postta da dediğim gibi vokallerin söylediği yerler muazzam gaza getiriyor. Marş gibi :X

Not:Cuppa cuppa dediği için çok eleştiriliyor ama çakkıdı çakkıdı zamanında ortaliği kasıp kavurdu:X
Çakkıdı şarkısıyla bu şarkıyı kıyaslaman interesting. :A

şimdi tam versionunud dinledim tek cubbalı iğrenc nakaratı değil şarkının giriş kısımlarındada iş yok allah aşkına tarkan şu şarkıyla çıkış yapma hatta çıkar albümden şarkı güzel beğendim diyen 1 tane allahın kulunu görmedim yorum okuyorum dünden beridir tarkana destek veren bile tarkan ne yapsa dinlerim modunda onlar bile şarkı güzel diyemiyor şu rezaleti yapmazsın inş bu şarkı nedir tövbe estafurullah vay anam vay bile bu şarkıya bin basar hatta o albümün türk dili açısından önemli yer edinmiş şarkıların türkçe dersinde ödev veriliyormuş şimdiji bu saçma sapan cubbamıdır nedir bu ne rezalettir tamam belkide albümün genel oalrak iyidir diğer şarkılardan iş çıakr ama çıkış parçasının etkisi albüm kadar önemlidir seni 6 yıl bekleyen hayranlarına bu hayal kırıklığını yaşatma bu nedir yaa :( :( :(
https://www.turktelekommuzik.com/ss/471062/4941554

şimdi tam versionunud dinledim tek cubbalı iğrenc nakaratı değil şarkının giriş kısımlarındada iş yok allah aşkına tarkan şu şarkıyla çıkış yapma hatta çıkar albümden şarkı güzel beğendim diyen 1 tane allahın kulunu görmedim yorum okuyorum dünden beridir tarkana destek veren bile tarkan ne yapsa dinlerim modunda onlar bile şarkı güzel diyemiyor şu rezaleti yapmazsın inş bu şarkı nedir tövbe estafurullah vay anam vay bile bu şarkıya bin basar hatta o albümün türk dili açısından önemli yer edinmiş şarkıların türkçe dersinde ödev veriliyormuş şimdiji bu saçma sapan cubbamıdır nedir bu ne rezalettir tamam belkide albümün genel oalrak iyidir diğer şarkılardan iş çıakr ama çıkış parçasının etkisi albüm kadar önemlidir seni 6 yıl bekleyen hayranlarına bu hayal kırıklığını yaşatma bu nedir yaa :( :( :(
https://www.turktelekommuzik.com/ss/471062/4941554
1 yılda 2 albüm yapınca birisi tırt oldu. Keşke aynı yılda çıkarmasaydı.

1 yılda 2 albüm yapınca birisi tırt oldu. Keşke aynı yılda çıkarmasaydı.
banada öyle geliyor vlla türk sanat müziğine verdiği önemi buna vermemiş gibi ama pop albümünü önemsiyordu tarkan fanları sosyal medya yıkılıyor vlla şarkıya çok büyük bir tepki var tarkan hala bunu çıkış yapıcaksa yapsın kendisi bilir ama artık tarkanda ciddi şekidle eleştiri alıcak gibi görünüyor zaten 2003 ten sonra hep geçmişinin ekmeğini yemişti :F

banada öyle geliyor vlla türk sanat müziğine verdiği önemi buna vermemiş gibi ama pop albümünü önemsiyordu tarkan fanları sosyal medya yıkılıyor vlla şarkıya çok büyük bir tepki var tarkan hala bunu çıkış yapıcaksa yapsın kendisi bilir ama artık tarkanda ciddi şekidle eleştiri alıcak gibi görünüyor zaten 2003 ten sonra hep geçmişinin ekmeğini yemişti :F
Biraz akıllıysa klip filan çıkarmaz buna. :F

Cigdemcim sanirim sen Musti fani oldugun icin Tarkana bu kadar yukleniyosun) kiskislar,mismislar,bangir bangir bunlardan neyi eksik?)

Cigdemcim sanirim sen Musti fani oldugun icin Tarkana bu kadar yukleniyosun) kiskislar,mismislar,bangir bangir bunlardan neyi eksik?)
kış kış ve miş mişi benim kadar kisme eleştirmedi bu forumd cnm bangır bangırıda hep abartı buldum ama o şarkıcılar tarkanın kurvarından değilki yan yana bile gelemezler tarkanın bukadar basit çalışmaya kaçma hakkı bence yok ben musti fanı olmama rağmen tarkanıda serdarıda severim üçünü birbirinden çok ayırmam ama bu şarkı tarkanın çıkış şarkısı olmamalı müzikten sözlere kadar aşırı basit bir şarkı böyle şarkıları müziğe yeni başlayan çaylaklar söylemeli tarkandan sen bekliyormuydun böyle bir çıkış parçası :F

Sezen yine döktürmüş. :A

Nakaratı cidden kötü ama şarkının genel olarak temposu falan gayet güzel, eğlenceli. Yine de nakaratı cidden Ajdar seviyesi. :A

Bence bu kadar ağır eleştirilerden sonra albüme koymaz bile bu şarkıyı. :):)

Sezen yine döktürmüş. :A

Nakaratı cidden kötü ama şarkının genel olarak temposu falan gayet güzel, eğlenceli. Yine de nakaratı cidden Ajdar seviyesi. :A

Bence bu kadar ağır eleştirilerden sonra albüme koymaz bile bu şarkıyı. :):)
bu şarkıyı müziğe yeni başlayan acemiler söylese kimse birşey demez hatta haber bile yapılır renkli farklı falan diye ama butür basit şarkıları tarkan söyleyemez bence hemde çıkış parçası bu olucakmış ilk klip çok yakında cubbaya geliyormuş sosyal emdyada şarkıyı sevdim diyen 1 allahın kulu yok daha doğrusu tarkana yakıştırmıyoruz megastarların söyleyeceği bir şarkı değil pop müziğine yeni başlayan kişilerin söyleyeceği bir şarkı bu aa discolarda falan yazın en çok dinlenen şarkısı olur ama 1 yıl sonra bu şarkı silinir gider tarkan konserlerde kendisi bile hit şarkı olarak bunu söylemez 1-2 yıl sonra , sadece yazlık eğlenmelik bir şarkı olmuş tarkanın hit listesine girmelik değil :F

Hiç beğenmedim tam bir hayal kırıklığı olmuş Tarkan için daha farklı olabilirdi dinleyicinin beklentisini karşılayamamış

Demin Youtube'de denk geldim de facia olmuş, üstelik Sezen'in de imzası var çifte şok yaşadım. Bir zamanlar Ajdar şarkıları vardı onlardan esintiler gibi olmuş.

Leş gibi olmuş Tarkandan böyle Ajdarvari bir iş beklemezdim açıkcası :T:

Şarkıyı ilk dinlediğimde -çıktığı gündü bu- yarısında kapatmıştım. Sonra bir hafta falan geçti üstünden. İçimden dinlemek geldi ve sevdim ben. Bir de yani deniz kenarında şu şarkı çalsa modunuz yükselmeyecek mi abi? :D

Eleştirenler genelde sözleri beğenmemiş ama bir pop şarkısının sözlerinden ne beklenir ki? Sosyal mesaj falan mı istiyorsunuz? Ki bence genel olarak sözler mantıklı ve uyum içerisinde. Sadece "tayfa" biraz itici durmuş, hiç kullanmadığımdan olsa gerek. :D Cuppa deyince benim aklıma denize hoplama geliyor ve daha önceden kullandığım bir kelimeydi. :D Ama mesela cuppacuppacuppa -p'leri daha bi bastırarak söyleyiniz ltfn- diye hızlı söyleyince gece kulübü dımtıslarını da hatırlatıyor.

Bu arada klipsiz haliyle 10 milyon olmuş. "Ülkemde Neşet Ertaş gibi ustalar varken bunu dinleyenler. :(" yorumlarınızı bekliyorum şarkının "altına." :D