- Reaksiyon puanı
- 40,356
- Puanı
- 1,060
Böyle demicektin kızımHAHAHAH ona beeee tövbe tövbe tarkanı ülkeden kovarız![]()
![]()
![]()
Böyle demicektin kızımHAHAHAH ona beeee tövbe tövbe tarkanı ülkeden kovarız![]()
![]()
![]()
hhahaha tarkanın ajdardan ne farkı kaldı zaten cuppaylaBöyle demicektin kızımAjdar'ı bile çvüceksin birazdan sanki
öyle bi his geldi
![]()
En iyisi sen kızlarla bir gün düzenle denemelik cuppayı aç bakalım nolcakhhahaha tarkanın ajdardan ne farkı kaldı zaten cuppayla![]()
![]()
![]()
sen çokmu bayılıyorsun bu şarkıya neden savunuyorsunkı ayollEn iyisi sen kızlarla bir gün düzenle denemelik cuppayı aç bakalım nolcak![]()
15 haziranda albüm geliyormuş şu albüm çıksında güzelce bir yorumlayalım şarkıları ayollBilmem inşallah bu yıl çıkar
Yarın Altın Kelebek'te Tarkan da sahne alacakmış sanırım belki bir sürpriz yapar![]()
15 haziran geliyormuş bakalım şu cuppa rezaletide böylecelikle albümde yer almamıs olucak geçen yıl albümü çıkarmaması iyi oldu aslında ayoll normalde cuppa çıkıs parçası oalrak gelmişti çünkü neyseki çıkmış albümdenTam da darbe girişimi sonrası "Telefona bakma teleziyonu açma ne saçma ne acıklı sanki kiyamet.Herşey satıılık akışta millet sözleriyle hep aklımı kurcalayan şarkı).
Yeni hit`lerini bekliyoruz bu arada.Evlenmek yaramadı adama![]()
belliydi zaten albümde kullanmayacağı.Şarkı zaten Tarkan seviyesinde değil ki.Bunu kendisi de biliyordu.Kendi seviyesinde olmayan bir seyin en başa koyması Türk Tarihinde yapılan en iyi ironilerden biriydi.Konu başka yani15 haziran geliyormuş bakalım şu cuppa rezaletide böylecelikle albümde yer almamıs olucak geçen yıl albümü çıkarmaması iyi oldu aslında ayoll normalde cuppa çıkıs parçası oalrak gelmişti çünkü neyseki çıkmış albümden![]()
![]()
![]()
Birazda bu şarkı tutmayınca erteledi bence albümübelliydi zaten albümde kullanmayacağı.Şarkı zaten Tarkan seviyesinde değil ki.Bunu kendisi de biliyordu.Kendi seviyesinde olmayan bir seyin en başa koyması Türk Tarihinde yapılan en iyi ironilerden biriydi.Konu başka yani)
Cuppa`nın değerini yıllar sonra herkes anlayacak o zaman kafayı da anlarsınBirazda bu şarkı tutmayınca erteledi bence albümü![]()
![]()
![]()
tarkanın hala hangi kafayla o şarkıyı söylediğini anlamıyorum ayoll ergenleremi hitap etmeye çalıstı bilmiyorum ama kendini bozmadan devam etmesi lazım bomba gibi bir çıkış parçası bekliyorum daha özenli çalışmıştır herhalde cuppadan sonra çok hit bir tarkan şarkısı geleceğini düşünüyorum uamrım yanılmayız ayoll![]()
Aynen merakla bekliyoruz, kaldı 1 hafta15 haziranda albüm geliyormuş şu albüm çıksında güzelce bir yorumlayalım şarkıları ayoll
takanında youtube ile ilk imtihanı gibi birşey olucak onun döneminde bukadar yaygın youtubeye bağlı gitmiyordu şarkılar bakalım nasıl bir izlenme alıcak klibi gerçi şarkısı kaliteli olsun yeter ergenler bakmasada olur![]()
![]()
@Maskeli Fedai
hhaha ben konuya baktınmı derken bakmışsın yine aynı oalyı düşünme olduAynen merakla bekliyoruz, kaldı 1 hafta
Cuppa 38 milyon dinlenmiş
Megastar bombaları patlatacaktır muhakkak, güvenimiz tam, Musti'nin şarkıları da bekliyoruz merakla
Bu yaz bomba gibi gelecek aslında, fırtına öncesi sessizlik var şu an sadece, Emre Altuğ bile geliyor yani düşünAh şu havalar bir ısınsa. ss
Aynen foruma geç geldiğim için bildirimleri yarışma sonrasına saklamıştım, yine aynı anda aynı şeyi düşünmüşüzhhaha ben konuya baktınmı derken bakmışsın yine aynı oalyı düşünme oldu
aman bırak şu cuppayı ayoll millet stres atma yeri olarak kullanmıs eleştiriden geçilmiyor zaten bu albümün ertelenme nedenide cuppa normalde albümün çıkış parçası olarak öcneden single olarak çıkmıstı tepki çekmeseydi klip gelicekti albümle birlikte ama 1 yıl beklesekte en azından albümden çıkardı
mustimde gelir tarkan ile aynı haftada çıakrabilir bu sefer ağustosu bekleyeceğini sanmıyorum inş tabi ayollemre altuğda geçen yılkı şarkısı çok hoştu ergeler ilgi göstermesede kaliteli şarkıya ihtiyac var dinleriz
![]()
Aynen foruma geç geldiğim için bildirimleri yarışma sonrasına saklamıştım, yine aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz
Megastar ne söylese güzeldir 😛
Rekabete devam etsinler bakalım 2 koca kafa, bize de bundan faydalanmak düşsün
Aynen Emre'den kötü iş çıkmaz bakalım merakla bekliyoruz, umarım eski popülerliğine dönüş sinyalleri verebilir. ss İ
Bomba gibi geliyor albüm adı üstünde 10 numara ayollAra ara dinliyorum konu uplatılınca yazayım dedim![]()
Efsane geri dönüyor, 10 numara albüm geliyorBomba gibi geliyor albüm adı üstünde 10 numara ayoll
Yine herkes gitmiş kalmışım tek başıma
Buralar çok soğudu hırkanı al gel yanıma
Oooo oooooo ooooo oooooo oooooooo
Oooo oooooo ooooo oooo gelmiyorsuun
İki çarpı beşten on
Kalma artık git bu son
Sözümü ben geri aldım
Boşu boşuna seni aldım