Bilmem inşallah bu yıl çıkar
hahaha aa bir o eksikti ayoll mustim şimdi katılmaz törene tarkan var diyeBilmem inşallah bu yıl çıkar
Yarın Altın Kelebek'te Tarkan da sahne alacakmış sanırım belki bir sürpriz yapar![]()
Zaten kazanma şansınız yok isabet olur katılmamanızhahaha aa bir o eksikti ayoll mustim şimdi katılmaz törene tarkan var diye
tarkanların şirketi 2009 da kral tv müzik ödüllerini sunuyor diye karizma albümü aday olduğu halde çekilmişti mustim yerine alınan cecelide pop erkek seçilip öyle yürüyüp gitmişti
Aslında musti serdar tarkan üçünü bir arada görmek güzel olur 3 efsaneyi bir törende tekrar ama tarkan varsa biz katılmayız sanırım![]()
![]()
![]()
ikisi fazla geldi pop dünyasına ayrı dönemlerde olmalıydı bunlar tarkan olmasa megastar musti olucaktı musti olmasaydı tarkanda rakipsiz olucaktı adamın en iyi yıllarında 2005 lere akdar 10 yıl türkiyenin yarısı mustiyle kıyaslayarak götürdü yani birbirlerini engellediler tek olarak ayrı dönemlerde olmaları lazımdıZaten kazanma şansınız yok isabet olur katılmamanız
Bunlar böyle ölene kadar ergen gibi kavga mı edecekler be, barış imzalasınlar artık![]()
Cuppa faciası sonrası adam korkup geri çekti albümü.![]()
yaaa adam ödül aldığı törenlere bile çoğuna katılmıyordu şimdi aday bile değil gelmesi ilginç acaba pop erkek ödülünü yılın şarkısını falan tarkanamı verecek bunlar yine malum kategori dışı rezilliği var altın kelebekin güneşin kızları ödül almıştı şimdide ödülleri cuppaya vermezler inş tarkan oraya boşuna gitmezBilmem inşallah bu yıl çıkar
Yarın Altın Kelebek'te Tarkan da sahne alacakmış sanırım belki bir sürpriz yapar![]()
Sanat Müziği albümü vardı ya işte, onla alakalı bir ödül alır muhtemelen.yaaa adam ödül aldığı törenlere bile çoğuna katılmıyordu şimdi aday bile değil gelmesi ilginç acaba pop erkek ödülünü yılın şarkısını falan tarkanamı verecek bunlar yine malum kategori dışı rezilliği var altın kelebekin güneşin kızları ödül almıştı şimdide ödülleri cuppaya vermezler inş tarkan oraya boşuna gitmez![]()
![]()
![]()
hahah aa doğru ah de vefa güzeldi en iyi projede sanırım adaydı o albüm o ödülü alıcak ozaman neyse cuppaya yılın şarkısı demesinelrde ah de vefa hak ediyorSanat Müziği albümü vardı ya işte, onla alakalı bir ödül alır muhtemelen.![]()
Bakalım neler olacak yarın, yılın şarkısının her ne kadar Gıybet olmasını istesek de Bağdat'ı seçerler gibi, ki o da hak ediyor zaten.hahah aa doğru ah de vefa güzeldi en iyi projede sanırım adaydı o albüm o ödülü alıcak ozaman neyse cuppaya yılın şarkısı demesinelrde ah de vefa hak ediyor![]()
hayat şarkısına vericekler büyük ihtimalle ödülleriBakalım neler olacak yarın, yılın şarkısının her ne kadar Gıybet olmasını istesek de Bağdat'ı seçerler gibi, ki o da hak ediyor zaten.
Bakarsın Bodrum Masalı da Güneşin Kızları gibi sürpriz bir şekilde yılın dizisi seçilir.![]()
Ayoll adam şarkıya klip çekip albümünü piyasaya bile süremedi gelen eleştirielrden bee adamın basını yaktınız 27 izlense ne olucak
Bence Tarkan farkı diyoruz.
Kız her yerde çalıyor daha ne olsun, klip olsa ne olmasa ne.Ayoll adam şarkıya klip çekip albümünü piyasaya bile süremedi gelen eleştirielrden bee adamın basını yaktınız 27 izlense ne olucak![]()
![]()
![]()
Sonuçta şarkı Sezen'in Tarkan'ın söylemesi onun başarısı olmuyor.Bence Tarkan farkı diyoruz.Bu arada ben de beğenmesem de 15-20 kere falan dinlemişimdir.
![]()
Ben alıştım aslında parçaya
tarkan söylüyor diye dinleniyor işte ayoll @OzaN a bu sefer katılıyorum sezen batırmıs tarkanın sesi kurtarıyor bu adam ne söylese dinlenirKız her yerde çalıyor daha ne olsun, klip olsa ne olmasa ne.
Sonuçta şarkı Sezen'in Tarkan'ın söylemesi onun başarısı olmuyor.![]()
Küfür etmeyni dövüyorlarmış o yuzden hep kötü yorumtarkan söylüyor diye dinleniyor işte ayoll @OzaN a bu sefer katılıyorum sezen batırmıs tarkanın sesi kurtarıyor bu adam ne söylese dinlenir![]()
![]()
ama o 27 milyonluk yorumları bir oku ayoll 27 tane iyi yorum bulabilicekmisin millet hep küfür etmiş çıkış parçası başka olmalı öyle umuyoruz![]()
![]()
![]()