ben iyi yoruma gelemedim vlla ayoll sahip çıkan bile şöyle sahip çıkıyor şarkı kötü ama tarkan ne söylerse dinlerim diye yanıhiç şarkı iyi yorumu görmedim vllaKüfür etmeyni dövüyorlarmış o yuzden hep kötü yorum![]()
ben iyi yoruma gelemedim vlla ayoll sahip çıkan bile şöyle sahip çıkıyor şarkı kötü ama tarkan ne söylerse dinlerim diye yanıhiç şarkı iyi yorumu görmedim vllaKüfür etmeyni dövüyorlarmış o yuzden hep kötü yorum![]()
Hep kendi yorumunu okumuşsunben iyi yoruma gelemedim vlla ayoll sahip çıkan bile şöyle sahip çıkıyor şarkı kötü ama tarkan ne söylerse dinlerim diye yanıhiç şarkı iyi yorumu görmedim vlla![]()
![]()
![]()
sezenle 1.olduğum için bu başarıdan kendime de pay çıkarıyorumtarkan söylüyor diye dinleniyor işte ayoll @OzaN a bu sefer katılıyorum sezen batırmıs tarkanın sesi kurtarıyor bu adam ne söylese dinlenir![]()
![]()
ama o 27 milyonluk yorumları bir oku ayoll 27 tane iyi yorum bulabilicekmisin millet hep küfür etmiş çıkış parçası başka olmalı öyle umuyoruz![]()
![]()
![]()
acemi bir şarkıcı çıkış yapsa gündemde bile olur bu şarkıyla ama tarkana yakısmıyor bence tarkanın mustinin düşük profilli şarkı söylemeye hakları yok kalite hep yukarıda olmalı bu şarkıyı tarkan söylüyor diye beğenmiyoruz yeni bir şarkıcı çıkıs yapsaydı en iyi çıkıs yapan şarkıcı olurduHep kendi yorumunu okumuşsun@mrt-06 cuppa nedir bilmeyenler şarkıyı kötülemişti ilk başlarda
Şimdi de kötülemek için kötülüyorlar dayak yememek için, pardon senin oklavanı yememek için
![]()
hhahahah aa sezene ortak çıkan emrede geldi @mrt-06sezenle 1.olduğum için bu başarıdan kendime de pay çıkarıyorum![]()
En guzel yorumu yaz başinda Hande'm yaptıacemi bir şarkıcı çıkış yapsa gündemde bile olur bu şarkıyla ama tarkana yakısmıyor bence tarkanın mustinin düşük profilli şarkı söylemeye hakları yok kalite hep yukarıda olmalı bu şarkıyı tarkan söylüyor diye beğenmiyoruz yeni bir şarkıcı çıkıs yapsaydı en iyi çıkıs yapan şarkıcı olurdu![]()
![]()
hhahahah aa sezene ortak çıkan emrede geldi @mrt-06![]()
![]()
![]()
hahah yaa çalınabilir yaz ayında discolarda iyi gider bu şarkılar ama kış kış cuppa hande ve tarkan hitleri olmaz 2 yıl sonra tarkanın hit şarkısı cuppa demez kimse yada handenin kış kış yani yaz ayında dinlenir sonra çöpe atılır ayoll tarkan bir şarkı yapıcak 5 yıl sonra yine gündemde kalmalı albümünün çıkış parçasını değiştirir zaten bu cuppayıda daha kimse hatırlamazEn guzel yorumu yaz başinda Hande'm yaptıBen de kışkış şarkısı yaptım ama heryerde çalındı
![]()
Adimi kalbine yaz şarkısını suan kim dinliyorhahah yaa çalınabilir yaz ayında discolarda iyi gider bu şarkılar ama kış kış cuppa hande ve tarkan hitleri olmaz 2 yıl sonra tarkanın hit şarkısı cuppa demez kimse yada handenin kış kış yani yaz ayında dinlenir sonra çöpe atılır ayoll tarkan bir şarkı yapıcak 5 yıl sonra yine gündemde kalmalı albümünün çıkış parçasını değiştirir zaten bu cuppayıda daha kimse hatırlamaz![]()
![]()
![]()
ayoll onuda kullanmadıkı zaten çıkışta albümün ilk çıkış klibi öp şarkısın çekilmişti tarkanında şuan hit şarkılar listesine eklendi bence çoktanAdimi kalbine yaz şarkısını suan kim dinliyorZamanında cok övülmüştü. kral tvden baskası çalmiyor bile
o da muzik ödülleri performansıyla yayınlıyor
![]()
Sevdanın son vuruşu pardonayoll onuda kullanmadıkı zaten çıkışta albümün ilk çıkış klibi öp şarkısın çekilmişti tarkanında şuan hit şarkılar listesine eklendi bence çoktan
ayy mesala cuppayı youtubede açıp dinlemem ama discoya gitsem hangi şarkıyı çalalım deseler cuppayı çalın derim dinlemelik değilde kopmalık şarkı yapmış![]()
![]()
![]()
O albümün çıkış parçası öp ilk klip hangisine gelirse o olurSevdanın son vuruşu pardonŞarkının adını hatırlayamadım düşün artık
![]()
İlk klip sevdanın vuruşuna geldi daaaO albümün çıkış parçası öp tüilk klip hangisine gelirse o olur![]()
![]()
ayy sen onu bunu bırakta ayollbu albüm ne zaman çıkıcak ayoll gelecek yaz ayınamı kalıcak![]()
sevdanın son vurusuna klip çekilmediki öp e çekildidiye bliyorum ben sevdanın son vurusu klipsiz kaldı sen yanlıs hatırlıyorsundurİlk klip sevdanın vuruşuna geldi daaabak hatırlamıyorsun bile hit şarkı yapıp unutulabilşyormuş
bende öpün klibini unuttum kız
![]()
Öpü de yayınlamıyorlar artık, Kral bunu yayınlıyor hepsevdanın son vurusuna klip çekilmediki öp e çekildidiye bliyorum ben sevdanın son vurusu klipsiz kaldı sen yanlıs hatırlıyorsundur![]()
tamam bu klip değil bu şarkıya klip gelmedi inş cuppayada gelmez ama ben tarkanın cuppa kadar kötü şarkısını hiç hatırlamıyorum mesala en düşük şarkısını vay anam vay diye düşünüyordum ama o şarkı bile bundan iyi vllaÖpü de yayınlamıyorlar artık, Kral bunu yayınlıyor hep
Tarkan'ın en son albümünden acımıcaktan başkasını sevmem pektamam bu klip değil bu şarkıya klip gelmedi inş cuppayada gelmez ama ben tarkanın cuppa kadar kötü şarkısını hiç hatırlamıyorum mesala en düşük şarkısını vay anam vay diye düşünüyordum ama o şarkı bile bundan iyi vlla![]()
hhahah aa bende o şarkıyı sevmiyorum işte ayoll
Niye kız adam söz veiyor sarkıda acımıcak diyehhahah aa bende o şarkıyı sevmiyorum işte ayoll
bence adını kalbime yaz , sevdanın son vurusu , öp falan güzel şarkılardı kayıpta vardı ama bir acımayacak şarkısını sevemedim sende nerde tuhaf şarkı var onu seviyorsun![]()
tarkanın 20 yılda saçma 2 şarkısından biri işte biri acımayacak biride cuppaNiye kız adam söz veiyor sarkıda acımıcak diyeilkkez böyle manidar açık ve net bir erkek şarkısı var
Hep kadınlar mı söylecek yok sana kırmızı yakışıyor, yok kalbini mi kırdım affedersin
biz erkeklerede böyle siz kadınlara göndermeli şarkı lazımdı
O aciğimizi efsane şekilde kapattık
![]()
Ne kaaa tesadüf neyi savunsam ters tepiyontarkanın 20 yılda saçma 2 şarkısından biri işte biri acımayacak biride cuppa![]()
![]()
![]()
HAHAHAH one beeee tövbe tövbe tarkanı ülkeden kovarızNe kaaa tesadüf neyi savunsam ters tepiyonİki şarkının sözleri mix yapılsa efsane bişey ortaya cıkar
Bağıra çağıra hiç acımayacak
Gel güzelim gel cuppa cuppahadi buna da de bişey
![]()