Ah ah onu izlemeden ölmek olmaz.Ben izleyemedim o diziyi herkes çok övüyordu bi türlü nasip olmadı![]()
Ah ah onu izlemeden ölmek olmaz.Ben izleyemedim o diziyi herkes çok övüyordu bi türlü nasip olmadı![]()
Aşırı mı abartma beeAma ikinci sezonu ilk sezona göre aşırı derecede kötüydü bariz farklar vardı. Her türlü gideri vardı o ayrı.
Yeni gelen karakterlere alışamadım ben mesela Pelin Akil falan zannedersem 2. sezon mu gelmişti falan iyice olaylar çorba oldu. Ama finali efsaneydi.Aşırı mı abartma beetamam ilk sezona göre kötüydü ama bırakılacak kadar da değildi yani
![]()
Hım anladım sen Berk hakman'ın etkisin de kalmışsın baya bi süreYeni gelen karakterlere alışamadım ben mesela Pelin Akil falan zannedersem 2. sezon mu gelmişti falan iyice olaylar çorba oldu. Ama finali efsaneydi.![]()
Ya o komiserle olan akıl oyunları baya iyiydi ikinci sezonda. O kadar da kötelemeyelim şimdiAşırı mı abartma beetamam ilk sezona göre kötüydü ama bırakılacak kadar da değildi yani
![]()
Gazenfer efsaneydi aynenHım anladım sen Berk hakman'ın etkisin de kalmışsın baya bi süre![]()
![]()
Aşırı kötü derken ilk sezonun efsaneliğine göre yorumladımYa o komiserle olan akıl oyunları baya iyiydi ikinci sezonda. O kadar da kötelemeyelim şimdiGerçi senden alıntıladım ama lafım @Doğu 'ya
![]()
Benim kötüydü dediğim azcık kötüydü anlamındaYa o komiserle olan akıl oyunları baya iyiydi ikinci sezonda. O kadar da kötelemeyelim şimdiGerçi senden alıntıladım ama lafım @Doğu 'ya
![]()
Aynen diyişini hatırlar gibiyimGazenfer efsaneydi aynenBi de Ecevit'in ''aynen'' diyişi muazzamdı bi aralar herkesin diline dolandıydı
Aşırı kötü derken ilk sezonun efsaneliğine göre yorumladımYoksa her türlü iyiydi diğer dizilere oranla Vadi hariç tabii
![]()
Aynen şimdi düzelttin lafını.Gazenfer efsaneydi aynenBi de Ecevit'in ''aynen'' diyişi muazzamdı bi aralar herkesin diline dolandıydı
Aşırı kötü derken ilk sezonun efsaneliğine göre yorumladımYoksa her türlü iyiydi diğer dizilere oranla Vadi hariç tabii
![]()
Mesela 46 ? Onu karşılaştıramıyorumBenim kötüydü dediğim azcık kötüydü anlamındaDoğu beye kalsak diziyi 2.sezonun ilk bölümünde final yaptıracak
Aynen diyişini hatırlar gibiyimNeyse bi diziyi de vadi ile karşılaştırma bee
![]()
Aah 46 mı , şey ııh ilk bölümü izlemiştim idare et gari beniMesela 46 ? Onu karşılaştıramıyorumSen başladın mı 46'ya göremiyorum yorumlarını
![]()
Çabuk eksiklerini tamamla bize yetiş yoksa linç geliyorAah 46 mı , şey ııh ilk bölümü izlemiştim idare et gari beni![]()
Linç mi , vadicilerle uğraşamamÇabuk eksiklerini tamamla bize yetiş yoksa linç geliyor![]()
![]()
Bi daha izleLinç mi , vadicilerle uğraşamamhemen bitirmem lazım eksiklerimi de ben ilk bölümden bişey anlamadım
![]()
![]()