Tamamen katılıyorum.İhsan,mübarek ayda bayramlık ağzımı açtırmayı başardın.Sen ve grubunun (!) Hakan ve Gizem'e çektirdiklerini hatırlatma bana...Geçen hafta Seda ve Merve'yi düelloya çıkarışınızı göstertme bana...Siz yaparken kız çıtını çıkarmadı be...
Başak,bir mikrop daha gitti ama tek kız kalması kötü oldu.Elenir elenmez Merve'ye sallamaya başladı,"dikkat et,güvenme bilmem ne" Başak,kendin de dedin "kendimi az da olsa kullanılmış hissediyorum" ne oldu da bir düello kaybedince suçlu Merve oldu?Bir de,Hakan ve Gizem'in çektiklerini umarım anlamaya başlamışsınızdır,sen ve İhsan.Aynılarını yaşıyorsunuz çünkü.
Ertan,Merve'nin arkasından ettiğin laflar,Merve kazanamasın diye yarışmalara asılacağız falan filan demen,tamam karakter yoksunusun anladık,Merve niye seni demedi anlamıyorum boş insan...Merve biraz daha akıllı olsa çekip giderdin şimdiye...
Aydın,hala güvenemiyorum ben bu adama.Her an ama her an ters,saçma bir şeyler yapabilirsin ve yapacaksın.
Oğuzhan,yeter git artık.Lütfen.
Merve,bugünkü hareketiyle kendisine sempatimi 5-6 kat artırmıştır,ama aynı zamanda ne yazık ki bu,hayatının hatasıydı...En azından Başak elenince böyle oldu.Yine de,dayan artık,tek bir dokunulmazlık oyunu kaldı,kazanırsan son 4'tesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?