Evrim’siz bir All Star olmazdı.Doktor beycim yine seninki var ne yapacaz bu Evrimle![]()
Barış ne yapmış Evrime Evrimin Barışa yaptıkları ortdaydı
Evrim’siz bir All Star olmazdı.Doktor beycim yine seninki var ne yapacaz bu Evrimle![]()
Barış ne yapmış Evrime Evrimin Barışa yaptıkları ortdaydı
Evrim’siz bir All Star olmazdı.![]()
Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istememBu sene en az 2-3 kişi diskalifiye olur bence. Birbirine o kadar zıt kişiler var ki , fragmandaki sözlerinden bile birbirlerine girebilirler.@Dosi
Hayır ne gitmesi 😱 Daha oradakileri hizaya getirip hakkı olan kupayı alacak .Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem![]()
Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem![]()
Hislerimde yanılmam pekNiye yüksek dedin birşeymi duydun![]()
Daha yarışma başlamadan kendi aklınca performans sıralaması yapmış , kendi sevdiği isimleri ön plana çıkarmış.Patates yine ne yapmış herkes ona küfür etmeye başlamış![]()
![]()
Sürekli etiket atacam sanaBen kesin bulaşırım ama en az ölçüde bulaşmayı ümit ediyorumilk ayları bulaşmadan kurtarsam yeter
![]()
Bende neden listeyi göremiyorum diyordumDaha yarışma başlamadan kendi aklınca performans sıralaması yapmış , kendi sevdiği isimleri ön plana çıkarmış.![]()
Adama patates mi dedin de engelledi seni doğruyu söyle .
İyi hatırlıyorsam bir kere PATAATESSSSS yazmıştım ondan olabilirAdama patates mi dedin de engelledi seni doğruyu söyle .![]()
Baktım şimdi , sen de altına yazsaydın " hala engellemeye devam ediyor tecrübe ile sabit" diye .İyi hatırlıyorsam bir kere PATAATESSSSS yazmıştım ondan olabilir![]()
![]()
İlk yoruma bak![]()
![]()
![]()
Gözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.Yine başladı. Ne güzel rahattık kaç ay. Bir de allstarmış. Sosyal medyada hiç çekilmez şimdi.
Sen aktif miydin kiGözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.
------
Gözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.![]()
Bu aralar evet ama seni pek göremedim.Sen aktif miydin ki![]()
2 3 güne bir uğruyorum ve nerdeyse tamamen futbol konularında oluyorum. Derslere ağırlık verdiğim için.Bu aralar evet ama seni pek göremedim.![]()