Survivor All Star - Tanıtım Fragmanı | TV8 (15 Ocak'ta Başlıyor)

Doktor beycim yine seninki var ne yapacaz bu Evrimle :A :ABarış ne yapmış Evrime Evrimin Barışa yaptıkları ortdaydı
Evrim’siz bir All Star olmazdı. :A Evrim’e bir şey yapmadı, davranışlarıyla batırdı kendini. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Bu sene en az 2-3 kişi diskalifiye olur bence. Birbirine o kadar zıt kişiler var ki , fragmandaki sözlerinden dolayı bile birbirlerine girebilirler. :A @Dosi

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Bu sene en az 2-3 kişi diskalifiye olur bence. Birbirine o kadar zıt kişiler var ki , fragmandaki sözlerinden bile birbirlerine girebilirler. :A @Dosi
Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem :A

Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem :A
Hayır ne gitmesi 😱 Daha oradakileri hizaya getirip hakkı olan kupayı alacak . :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Daha yarışma başlamadan kendi aklınca performans sıralaması yapmış , kendi sevdiği isimleri ön plana çıkarmış. :A
Bende neden listeyi göremiyorum diyordum :A :A
000.JPG

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and Cervantes
Yine başladı. Ne güzel rahattık kaç ay. Bir de allstarmış. Sosyal medyada hiç çekilmez şimdi.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU