Aynen baksana Bim i almış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Acun yine yapmis yapacagini.![]()
![]()
Aynen baksana Bim i almış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Reklam öyle bir denk gelmiş ki senin yorumun üstüne 😝😝
Ekli dosyayı görüntüle 113850
Survivor konusuna girmediğim için alıp atmazdım, ayrıca ilgi çekici bir şey değil ki, reklam.
Bu arada Nisa için koronavirüs denilmiş galiba ama acaba gerçekten öyle mi?İlk fragman olmasına rağmen hiç heyecanlı değildi bana göre.
Bu arada Nisa için koronavirüs denilmiş galiba ama acaba gerçekten öyle mi?
Şu röportajda ayağında sakatlık oldugu için 2 hafta oyun oynamayacağını demiş öncesinde @Cervantes @Hazem @Angelica
Yolculuktan bir kaç gün öncesi 'Pazar günü yola çıkacağız' diyor orda çünküBu ropörtaj ne zaman yapılmış ki valla iki kişi pozitif çıktı dediler bilemiyorum ki
Eğer sakatlık olsa sırf adada olurdu bence yanı oyunlarda oynamazdı ama orada olurdu.Bu arada Nisa için koronavirüs denilmiş galiba ama acaba gerçekten öyle mi?
Şu röportajda ayağında sakatlık oldugu için 2 hafta oyun oynamayacağını demiş öncesinde @Cervantes @Hazem @Angelica
2 haftalık bir sakatlik için yedek kadrosuna alacaklarını sanmıyorum , koronadan dolayı olması daha muhtemeldir. En çok Ogeday üzülmüştür bu durumaBu arada Nisa için koronavirüs denilmiş galiba ama acaba gerçekten öyle mi?
Yolculuktan bir kaç gün öncesi 'Pazar günü yola çıkacağız' diyor orda çünkü
Ne kadar geç oyunlara dönerse o kadar iyi o itici suratı izlemek istemiyorumBu arada Nisa için koronavirüs denilmiş galiba ama acaba gerçekten öyle mi?