MC final tekrarı.Perşembe ne yayınlanacak o zaman 13 Ocak'ta?![]()
MC final tekrarı.Perşembe ne yayınlanacak o zaman 13 Ocak'ta?![]()
Tanıtımı izlerken çoğu kişi güldürdüKolay gelsin o zaman , müsait olunca yaparsın artık .![]()
Barış, Nisa ve Berkan harici herkes kazansın sorun değil
Sercan gibi eziksinTanıtımı izlerken çoğu kişi güldürdübir çoğu erkenden elenir.
Tanıtım güzel ama. Kraliçe Nagihan sonlara kadar kalsın
------
Barış, Nisa ve Berkan harici herkes kazansın sorun değil![]()
Hayır canım ben izlemiyorum annem de sevmiyor izlettirmiyorKonuyu ben kapınca öksüz kalmış benim canım konum.Şaşırdık mı , tabii ki hayır .
Survivor tayfa yorumlarınızı bekliyorum , hepiniz ilgiyle izliyorsunuz biliyorum.
@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @Yakamoz-Asi @MEnes @Aserat @Sherlock @bazinga @Araf @DarkLegenD @EmreCan
Olsun yine de yorum yap sen fragmanla ilgili.Hayır canım ben izlemiyorum annem de sevmiyor izlettirmiyor![]()
YYYYYOOOOORRUUUUUUMOlsun yine de yorum yap sen fragmanla ilgili.![]()
En çok izleyen takip eden benimKonuyu ben kapınca öksüz kalmış benim canım konum.Şaşırdık mı , tabii ki hayır .
Survivor tayfa yorumlarınızı bekliyorum , hepiniz ilgiyle izliyorsunuz biliyorum.
@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @Yakamoz-Asi @MEnes @Aserat @Sherlock @bazinga @Araf @DarkLegenD @EmreCan
Hikmet cidden iyi yarışmacıydı ancak çok antipatik bir karakterdi , Bora ile ikisi yarıştıkları sene .En çok izleyen takip eden benim
Hikmet başarılı olsun. Yarım kalan hikaye asıl onun çünkü sakatlanıp elenmişti. Diğerleri gibi konsey nedeni ile değilbiraz kavgacı bir tipti. Şansı az ama performansı iyiydi
![]()
Sende mi baktın o sene 😱 ben nerdeyse tek yorum yapıyordum. Survivor tayfası Survivor'u bırkamıştı o seneHikmet cidden iyi yarışmacıydı ancak çok antipatik bir karakterdi , Bora ile ikisi yarıştıkları sene .![]()
Televizyondan çok takip edemedim o seneyi ancak YouTube'dan videoları izliyordum denk geldikçe.Sende mi baktın o sene 😱 ben nerdeyse tek yorum yapıyordum. Survivor tayfası Survivor'u bırkamıştı o sene
Antipatikti Nagihan gibi ama severdimperformansı ile takımınada araba kazandırmıştı
![]()
Oooo aynı kafadayızTelevizyondan çok takip edemedim o seneyi ancak YouTube'dan videoları izliyordum denk geldikçe.Türk -Yunan ortak yarışma olduğu için sıkıcı bir seneydi .
Nagihan'a o tavırlar yakışıyor , fragmanda bile asaletini konuşturmuş.![]()
Merve'yi ilk All Star'da ben de sevmiştim , son All Star'da ise sönük kaldı. Bu sene yine Nagihan ve Sema varken sönük kalır gibi.Oooo aynı kafadayızkeşke önceki seneler olsaydın. Bu senede ben pek bakmayı istemiyorum. Bakalım ne olacak
Nagihan'ı ilk sene sevmemiştim. Diğer sene favorimdiMerve'yi ilk sene sevmedim, diğer sene favori, son gelişte yine sevmemiştim
Evrim'i de seviyorum. Berna'yı sevmezdim. Bu sene nasıl olur bakacağız![]()
@dreamy ile Evrim'i yorumlayacağızMerve'yi ilk All Star'da ben de sevmiştim , son All Star'da ise sönük kaldı. Bu sene yine Nagihan ve Sema varken sönük kalır gibi.
Evrim konusunda sana katılmıyorum , ben pek sevmiyorum kendisini.Yasin ve Evrim en gıcık olduğum tiplerdi 2020 'de.
Bu sene kısa kısa da olsa takip et , ben de öyle yapacağım muhtemelen YouTube'dan küçük kesitler şeklinde takip etmeye çalışacağım.![]()
Nisa bu sene herkesi birbirine düşürüp, sonra da bir köşeye geçip izleyecek .
Ben ve survivor mı...Konuyu ben kapınca öksüz kalmış benim canım konum.Şaşırdık mı , tabii ki hayır .
Evet duyumlarıma göre ağır Survivor izleyicisiymişin .Ben ve survivor mı...
Yalaka!Evet duyumlarıma göre ağır Survivor izleyicisiymişin .![]()