Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarışmacılar, yarışmayı izlenir kılmalı onu da anlıyorum ama bu şekilde deil. sevinirken hakaret eden, üzülürken saldıran, eleştirilince yapmadığı pislik kalmayan bir manyak için saatler harcamak cezbetmiyor. şu an için acun ılıcalı'ya büyük kazanç olarak duruyor turabi denilen tip. kavga reyting eyvallah ama yaptığı işlerin formatı bu deil . kısa vadede deli gibi para kazandıracak olan ama uzun vadede ne yaparsa yapsın kanalı komple izlettirmeyecek bir adam. kendisinin bundan rahatsız olmaması daha acı. rakibinin kafasına silah sıkma hareketi yapan hanzo'ya destek verip silah efekti eklemek bu işin bu boyuta gelmesini desteklediğini gösteriyor. bu sezon başladığından beri bulaşmadığı kişi kalmadı.:)))))))))

adama bana mesaj yazma diyorum ısrarla yazıyor yazık

Bana görede şu çok acı. İnsanlara sinsiliği, pisliği, ara bozmaya öğreten insanların desteklenmesi.

Hee bir de 7-24 KVP konusunda takılıp, her hafta Polat'ın adam öldürme fantezilerini izleyip Turabi'nin hareketlerine takilan insanların çelişkileri..

@Billy Kane Hakan ve Doğu Anıl'ı dışliyoruz yokmuş gibi davranıyoruz falan diyerek yarıştan nasıl kopuk bir halde oldugunu geçen konseyde sonra Full vurguladılar. Konseyde de dun aksam yaptilar gordun. Yok cok yuk varmis ustunde de bilmam ne. Bu hafta konsey günü hariç daha da az konuştu. Carligi yoklugu birdi. Bence ilk 3 olur zirve olmaz.:( Anıl oynamayınca daha sevimli oluyormuş bu arada.😛

Bu arada Hakan ile Berna'yi carpistirmaya fikri muhteşemmis.:Z Oyle olursa süper ötesi olur.:F

Turabi var, Hasan var,Hilmi var, Sero var onlarla konuştururuz @china_shangai :F
hakan sinsisi zaten adamı yollamak için topladı grubunu konuştular o kadar ama yazmaya cesaretleri yok birde 1. çıkınca iyi kapak oldular. :F o kadar yük biniyo falan diyo niye yazmıyosun o zaman? ayrıca anıl sakatkende 3 kişi yarışıyorlar, gitsede 3 kişi yarışacaklar. anıl orda diye ödüllerde eksilme mi oluyor? hayır. ee nedir bu adamdan alıp veremedikleri.

zaten bu hafta alçısı çıkıyor. :oley:

Anıl'à ilk başta Turabi faktöründen dolayı kıldım ama Hakan'ın yaptıkları tilkilikleri görünce kıymete bindi. Turabi'de bu saatten sonra sataşmaz ve Anıl'da hata yapmazsa benim için sıkıntı yok. Biraz abartıli konuşuyor o yönüne biraz sinirim. :(

Neyse Anıl dönsün sahalara.:Z Yada Sero şu Hakan'i atsin etrafından Merve gittikten sonra.:F Ve Hakan elensin Anıl'ın iyileşmesine ihtiyaç çok yok.:A

Bence ilk teori gerçekleşsin. Berna Hakan'ı göndersin. .:F

Bu hafta eğlenme sırası bizde.:F @Billy Kane

Özlem sörf okulu açmak istiyormuş , Merve A. Olimpiyatlara hazırlanmak , Hakan baba olmak istiyormuş , Hasan yarışmanın en kötü yani turabi diyormuş :F :F
http://images.tapatalk-
cdn.com/15/04/13/b1c45b1a4b57ad1352b37d50e8f0c280.jpg

turabiyi canlı yayında tehdit etmiş koruyun turabinizi :F :F
5107edc4339ea4de06e4eda2003f0c84.jpg

Her neyse ben genel yorum yapayım
Şimdi bugün okulda araştırma yaptım ünlüler den en çok Anıl destekleniyor @Billy Kane
ondan sonra Doğukan ve Serenay geliyor :X

Gönüllüler de ise bakın gerçekten yalan demiyorum Hasan destekleniyor
2.sirada Turabi destekleniyor
Hilmi den herkes soğmuş :X

Kendi başka yorumum sanki içimden Berna diskalifiye olacak gibi geliyor :D bilemiyorum ama Fragmanlar da Anıl zor Tutuyordu Berna'yı :X

@Maskeli Fedai bence bu akşam Acun Gönüllülere oyunu kazandırsın ve bozuk yemek versin Turabi arada kaynayıp zehirlenip ölsün.:F Nasıl fikir.😱

Anıl'à ilk başta Turabi faktöründen dolayı kıldım ama Hakan'ın yaptıkları tilkilikleri görünce kıymete bindi. Turabi'de bu saatten sonra sataşmaz ve Anıl'da hata yapmazsa benim için sıkıntı yok. Biraz abartıli konuşuyor o yönüne biraz sinirim. :(

Neyse Anıl dönsün sahalara.:Z Yada Sero şu Hakan'i atsin etrafından Merve gittikten sonra.:F Ve Hakan elensin Anıl'ın iyileşmesine ihtiyaç çok yok.:A

Bence ilk teori gerçekleşsin. Berna Hakan'ı göndersin. .:F

Bu hafta eğlenme sırası bizde.:F @Billy Kane
turabi'den dolayı anıl'a niye kılsın anlamadım ben birşey mi kaçırdım. :F

turabi konseyde dedi zaten oyunlarına gelmicem diye ama hakan kaşınıyo oyun sonrası turabie'nin sevinçlerini yapıyo. :F

Bir ara atıştılar yaa. İlk haftalarda o zaman biraz ayar olmuştum.:X

Hakan'dan başka bir şey beklenmez zaten. Her hareketi tahrik, ortalığı karıştırmak. Turabi olmasa Berna'ya o olmasa Ahmet Dursun'a. Hep birilerini kışkırtmak için uğraşıyor.😡 @Billy Kane

Bir ara atıştılar yaa. İlk haftalarda o zaman biraz ayar olmuştum.:X

Hakan'dan başka bir şey beklenmez zaten. Her hareketi tahrik, ortalığı karıştırmak. Turabi olmasa Berna'ya o olmasa Ahmet Dursun'a. Hep birilerini kışkırtmak için uğraşıyor.😡 @Billy Kane
Serenay Hakan'i satip Turabi ve Hilmicem'le grup olacak zaten.Bekle :)

kimseyi karıştığım yok çocuk musunuz ki size karışıyım , kime tutuyorsan tut.
Karisiyorsun.Dogu'yla ilgili kim yorum yapsa aaa cok ayip aaaa o cok saygiliiii.Babasi da saygiliydi aaaaaaaa nasil konusursunuz bla bla 😛
Dogukan cakalin onde gideni ben de bunu yazicam surekli. :)

Serenay Hakan'i satip Turabi ve Hilmicem'le grup olacak zaten.Bekle :)

Karisiyorsun.Dogu'yla ilgili kim yorum yapsa aaa cok ayip aaaa o cok saygiliiii.Babasi da saygiliydi aaaaaaaa nasil konusursunuz bla bla 😛
Dogukan cakalin onde gideni ben de bunu yazicam surekli. :)
ya yorum yap tabiki de ben sana yapma diyemem ama iyide burası bir forum burada fikir alışverişinde bulunucaz , ekşi sözlüke sen alışınca burası tuhaf geldi sana :X

ya yorum yap tabiki de ben sana yapma diyemem ama iyide burası bir forum burada fikir alışverişinde bulunucaz , ekşi sözlüke sen alışınca burası tuhaf geldi sana :X
Asiriya kactigimi dusunmuyorum.Sinsi veya cakal diyorum en fazla.Burda kimlere neler deniyor.Benim yazdiklarim devede kulak.Ama sen insani tahrik edip daha fazlasini soylemeye itiyorsun.Bu huyunu duzelt :)

Son düzenleme:
Asiriya kactigimi dusunmuyorum.Sinsi veya cakal diyorum en fazla.Burda kimlere neler deniyor.Benim yazdiklarim devede kulak.Ama sen insani tahrik edip daha fazlasini soylemeye itiyorsun.Bu huyunu duzelt :)
Kimseyi kışkırtmak gibi bi derdim, ne de kimsenin benle kavga etsin diye bir çabaya da girmiyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan