Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış eleştirinin tarifini bana yapabilecek dünyalı var mı. :kiki: Eleştiri sonuçta bu ve göreceli bir şeydir.

Hakan , Hilmi sahra , Durbo (!) beni ilgilendirmiyor ben özlemi destekliyorum :)

Ayrıca Doğukan laf gelmiş Doğukan orada en efendi insandır lütfen biraz doğru eleştiri yapalım

Sonra Berna ya gelince kız vallahi dengesiz ne yaptığı belli değil aç kalınca kız kafayı yiyor )))

@beyazsoy gelince birileri ile anlaşma yaptığını düşünüyorum :A böyle değildi çünkü
kimseyle anlaşma yaptığım yok. niçin yapacam hesabıma para mibyatacak. survivorda elenmemek için oy nu satın alacam))) normal hayattayız Harun herşeyi yarışma sanma yahuu))) şimdi kumandayı al tvyi kapa 3 gün uzak dur anca kendine gelkrsin))))

kimseyle anlaşma yaptığım yok. niçin yapacam hesabıma para mibyatacak. survivorda elenmemek için oy nu satın alacam))) normal hayattayız Harun herşeyi yarışma sanma yahuu))) şimdi kumandayı al tvyi kapa 3 gün uzak dur anca kendine gelkrsin))))
Of şaka yapıyoruz beyazsoy seni severim bilirsin :D
Suan ütopya ya bakıyorum :))

Efendi Hasan'nin Turabi gibi konuşan destekçileri. Ben mi yanlış görüyorum.

Hakan , Hilmi sahra , Durbo (!) beni ilgilendirmiyor ben özlemi destekliyorum :)

Ayrıca Doğukan laf gelmiş Doğukan orada en efendi insandır lütfen biraz doğru eleştiri yapalım

Sonra Berna ya gelince kız vallahi dengesiz ne yaptığı belli değil aç kalınca kız kafayı yiyor )))

@beyazsoy gelince birileri ile anlaşma yaptığını düşünüyorum :A böyle değildi çünkü
dogukan berna'ya bagırıyor orda kim olsa ister istemez sinirlenir.

o zaman yorum yazma sallamasyon komplo teorilerinle
baş üstüne)))) Allah şükür tv olan tv de kalır kimseye ne nefret duyarım ne de aşırı bağlanırım show bu eğlencesine izler yorum atarım o kadar. abartmamak lazım. dandik show için kimsenin de kalbini kirmam. hadi yolun açık olsun

bu berna da ne kavgacı kız ya bırakın sanki doğukanı mı dövecek :D o değilde sahrayı sevmeye başladım hiç aklıma gelmezdi :kiki:

hakan reis yine grubunu kurdu adam usta bu işte :D doğukanı da yanına almış adalar birleşsin hakan imparatorluğunu kuracak karşıdan da en az 4 kişi yanına çeker

baş üstüne)))) Allah şükür tv olan tv de kalır kimseye ne nefret duyarım ne de aşırı bağlanırım show bu eğlencesine izler yorum atarım o kadar. abartmamak lazım. dandik show için kimsenin de kalbini kirmam. hadi yolun açık olsun
böyle deyip her haltı yazıyosun sonra da ben kimsenin kalbini kırmam ben meleğim vs. vs.
ee teşhisi koydun mu ne diyosun şizofren miyim kanser mi verem mi ne diyosun

Vuruyor yahu Anıl bile sevmiyor berna yi ne çabuk unuttun :D
ee anıl sevmiyor diye bende mi sevmiyim? :F hırslı kız olabilir yani dogukan 4/4 lük biri sanki ayrıca vuruyor gibi gösterildi ama öncesini bilmiyoruz. baştan bağırması hata. berna'nın sinirlenmeside normal.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sıkıldım bu tartışmadan bana artık yazma
asıl sen yazma boş boş konuşarak sabahtan beri sinirlerimi zıplatıyosun zaten kaç kere hakaretli mesajlar yazıp son anda geri sildim patlamadan çıkayım
Allah seninle tartışanlara sabır versin insan seninle yüz yüze tartışsa kesin dalar sana eminim :d

bende bazıları gibi hergün başka bişey olacam nasıl bi duygu merak ediyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...