Yanlış eleştirinin tarifini bana yapabilecek dünyalı var mı. Eleştiri sonuçta bu ve göreceli bir şeydir.
kimseyle anlaşma yaptığım yok. niçin yapacam hesabıma para mibyatacak. survivorda elenmemek için oy nu satın alacam))) normal hayattayız Harun herşeyi yarışma sanma yahuu))) şimdi kumandayı al tvyi kapa 3 gün uzak dur anca kendine gelkrsin))))Hakan , Hilmi sahra , Durbo (!) beni ilgilendirmiyor ben özlemi destekliyorum
Ayrıca Doğukan laf gelmiş Doğukan orada en efendi insandır lütfen biraz doğru eleştiri yapalım
Sonra Berna ya gelince kız vallahi dengesiz ne yaptığı belli değil aç kalınca kız kafayı yiyor )))
@beyazsoy gelince birileri ile anlaşma yaptığını düşünüyorum böyle değildi çünkü
o zaman yorum yazma sallamasyon komplo teorilerinlevahim bir psikoloji altı üstü tv showu burda bu kin öfke niye
Of şaka yapıyoruz beyazsoy seni severim bilirsinkimseyle anlaşma yaptığım yok. niçin yapacam hesabıma para mibyatacak. survivorda elenmemek için oy nu satın alacam))) normal hayattayız Harun herşeyi yarışma sanma yahuu))) şimdi kumandayı al tvyi kapa 3 gün uzak dur anca kendine gelkrsin))))
dogukan berna'ya bagırıyor orda kim olsa ister istemez sinirlenir.Hakan , Hilmi sahra , Durbo (!) beni ilgilendirmiyor ben özlemi destekliyorum
Ayrıca Doğukan laf gelmiş Doğukan orada en efendi insandır lütfen biraz doğru eleştiri yapalım
Sonra Berna ya gelince kız vallahi dengesiz ne yaptığı belli değil aç kalınca kız kafayı yiyor )))
@beyazsoy gelince birileri ile anlaşma yaptığını düşünüyorum böyle değildi çünkü
baş üstüne)))) Allah şükür tv olan tv de kalır kimseye ne nefret duyarım ne de aşırı bağlanırım show bu eğlencesine izler yorum atarım o kadar. abartmamak lazım. dandik show için kimsenin de kalbini kirmam. hadi yolun açık olsuno zaman yorum yazma sallamasyon komplo teorilerinle
ben ciddiyim lgs var yeter izleme artık)))Of şaka yapıyoruz beyazsoy seni severim bilirsin
Suan ütopya ya bakıyorum )
Vuruyor yahu Anıl bile sevmiyor berna yi ne çabuk unuttundogukan berna'ya bagırıyor orda kim olsa ister istemez sinirlenir.
böyle deyip her haltı yazıyosun sonra da ben kimsenin kalbini kırmam ben meleğim vs. vs.baş üstüne)))) Allah şükür tv olan tv de kalır kimseye ne nefret duyarım ne de aşırı bağlanırım show bu eğlencesine izler yorum atarım o kadar. abartmamak lazım. dandik show için kimsenin de kalbini kirmam. hadi yolun açık olsun
ee anıl sevmiyor diye bende mi sevmiyim? hırslı kız olabilir yani dogukan 4/4 lük biri sanki ayrıca vuruyor gibi gösterildi ama öncesini bilmiyoruz. baştan bağırması hata. berna'nın sinirlenmeside normal.Vuruyor yahu Anıl bile sevmiyor berna yi ne çabuk unuttun
sıkıldım bu tartışmadan bana artık yazmaböyle deyip her haltı yazıyosun sonra da ben kimsenin kalbini kırmam ben meleğim vs. vs.
ee teşhisi koydun mu ne diyosun şizofren miyim kanser mi verem mi ne diyosun
valla hasanı bilmemde kendi adıma konuşim herkesin anladığı dilde ve hakettiği şekilde konuşurum adam olanla adam gibi çakal olan çakal gibiEfendi Hasan'nin Turabi gibi konuşan destekçileri. Ben mi yanlış görüyorum.
asıl sen yazma boş boş konuşarak sabahtan beri sinirlerimi zıplatıyosun zaten kaç kere hakaretli mesajlar yazıp son anda geri sildim patlamadan çıkayımsıkıldım bu tartışmadan bana artık yazma