Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan hırdosuna herkes saygılı felan filan diyorda en başından beri ne mal olduğunu gören bi ben vardım heralde. :D

Barış Manco reyis görse cebine hap koyar polise ihbar ederdi muhtemelen.

Tv kapattım olay mı oldu yine Berna ne yaptı :D

Hakan gine miskser gibi ortalığı bulandırmaya çalışıyor.

Hakan açılıyor maşallah. :F Adam açılsın açılsın o açıldıktan ünlüler kaybediyor.:F
Merve Oflaz'da baya açıldı bu arada yani parkur tamamlıyor artık kız.:kiki: Oda efsane yaa hani 1. Oldu onuda destekleyin. :F

Doğukan hırdosuna herkes saygılı felan filan diyorda en başından beri ne mal olduğunu gören bi ben vardım heralde. :D

Barış Manco reyis görse cebine hap koyar polise ihbar ederdi muhtemelen.
yok ben de yazdım))) o da dedikodu yapıyor

Hakan kim ki sağ kolu olsun @olizvel. Adamı büyütmeyin söyle. :F Asıl Merve Hakan'ı yönetiyor bence. :F

Bu arada Merve elemişse müthiş yemin silsilesi bekliyorum Hakan'dan.:kiki:

@takas aga kim kimi gpmuyor.Türabı dun Hakanı yendi )))

Bütün Türkiye Hasanın ne kadar sinsi olduğunu ve arkadaşını rencide ettiğini gördü asıl ))

Berna giderse iyi olur bence. Bizim açımızdan en azından kısa vadede. Sahra fazladır oyun alır. Berna güçlü kız onun gitmesi bize puan demek. İyi olur yaA. :F @kaan955

Oflaz diyo beni 3 keredir çıkartıyorlar bu beni güçlendiriyo felanda. Kazandığı oyun yok, tanerle evlenmeli. :D

Berna reyis gitmemeli. Sahra gidik zaten, postalarlar haftaya onu. :D @sokak sanati

@takas aga kim kimi gpmuyor.Türabı dun Hakanı yendi )))

Bütün Türkiye Hasanın ne kadar sinsi olduğunu ve arkadaşını rencide ettiğini gördü asıl ))

sen başka gezegende yaşıyosun galiba orda da Türkiye diye ülke var ordan mı bahsediyon :kiki: herkes turabiye küfrediyor milletin önüne atsalar linç edecekler o derece nefret ediyor herkes
bugün gördük 3 saniye uçurdu 3 :kiki: sonrada dalgasını geçti fena kapak oldu baktım sesi çıkmıyor :D
hangi arkadaşı turabiden mi bahsediyosun :F

@beyazsoy aga Turboya küfür at kral olursun.Küfür atma kotu olursun )))) adamlar Türabı ölse göbek atacak duruma gelmisler
böyle adamlara tepkini koyacaksın böylelerine aramızda yer yok banane ya turabi kim ölse ne ölmese ne çokta umrumdaydı :D

Hakan , Hilmi sahra , Durbo (!) beni ilgilendirmiyor ben özlemi destekliyorum :)

Ayrıca Doğukan laf gelmiş Doğukan orada en efendi insandır lütfen biraz doğru eleştiri yapalım

Sonra Berna ya gelince kız vallahi dengesiz ne yaptığı belli değil aç kalınca kız kafayı yiyor )))

@beyazsoy gelince birileri ile anlaşma yaptığını düşünüyorum :A böyle değildi çünkü

o adada kimse hakana en ufak bişey yapamaz bak turabi denen adam omzuna bastı acun ayarı verdi
acunun ordaki en eski adamlarından ve acun çok sever hakanı ezdirmez kimseye
bu sms sistemini de hakanın inanılmaz haksız şekilde elenmesinden sonra getirdi zaten :D

survivor yarışmacısı nasıl olunur hakan bunun her anlamda hakkını sonuna kadar veriyor all starda olması gereken en öncelikli isimdi zaten :D bence seyir zevkini en yüksek tutan yarışmacı nihat doğanda olsaydı fena olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...