Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece son yorumu yazıcam ondan sonra yatıcam malum bugün baya savaş verdim turabi yüzünden )))

Şimdi sahra iyi miyi deniliyor ne iyisi ya kız tamam açık sözlü dobra filan bişey demiyorum
Ama oyunlarda çok çok kötü
Kendisi de ağlıyor zaten
32a9896cc6e4dc57ce19c1f5dc308de2.jpg

Gel gelelim berna ya daha önceden de dedim bernayi severim hatta bir ara bernayi seven arkadaşlar vardı onlar kuş olup turabinin yuvasına uçtu )))
Berna takım için faydalı ama biraz az sakin olmalı
Doğukan dan bahsediyoruz arkadaşlar , o adam ne kadar sakin bir insan biraz mantıklı olun yani :D @Billy Kane
Alın benle herkes aynı düşüncede
55c5a4072cae9cc137af0cbab5f76309.jpg

Ve hilmiye geleyim Hilmi ve turabi çok iyilermis kankilermis miş miş ))) madem öyle turabi 2.oluyor neden Hilmi 5.oluyor hee ?? Demek birseyler yanlış

Birde hasan biraz turabiye çıkışsin gerçekten :)) valla sakinlik bazen iyi değildir.

@Harunnn60 aynen bu kadar sabırlı nasıl oluyor anlamak mümkün değil biz tv başında çatlıyoruz adamda peygamber sabrı var adeta
turabiye gerekeni yapsın cezasını çekmeye razıyım :D

@Harunnn60 aynen bu kadar sabırlı nasıl oluyor anlamak mümkün değil biz tv başında çatlıyoruz adamda peygamber sabrı var adeta
turabiye gerekeni yapsın cezasını çekmeye razıyım :D
Bende anlamıyorum belki ama hasan biraz dinine bağlı bir insanmis ben araştırmıştim :) belki sabır çekerek dua ederek sakinligini korumaya çalışıyordur :)

Bende anlamıyorum belki ama hasan biraz dinine bağlı bir insanmis ben araştırmıştim :) belki sabır çekerek dua ederek sakinligini korumaya çalışıyordur :)
Allah ın yardımı onunla olsun belli zaten dinine bağlılığı direk dansı yapan terbiyesiz adamları destekleyenlerde hasana adam değil diyor ya hey Allah ım :D sonra da bu yarışma bu show diyolar

bugün birileri bu konuda adamı neredeyse dinsizlikle suçluyolarda yok hümanist yok şu yok bu
kendileri hasanın binde biri mi acaba tabi bunu Allah bilir

Masallah göndermeler göndermeler.:kiki:

@takas sen hani Hasan gibi insanlara okulumuzda mahallemizde sahip çıkalım dedin yaa forumumuzda da sahip çıkalım. Beyazsoy'un Hasan'dan fazlası var eksiği yok.:)))

Masallah göndermeler göndermeler.:kiki:

@takas sen hani Hasan gibi insanlara okulumuzda mahallemizde sahip çıkalım dedin yaa forumumuzda da sahip çıkalım. Beyazsoy'un Hasan'dan fazlası var eksiği yok.:)))
sen sahip çık ben her gün aynı doğrultuda olanlara sahip çıkarım :)
bi gün iyi bi gün kötü bi gün siyah bi gün beyaz olmaz

He bu arada bugün neler buldum neler :)))
şimdi ölümüne turabiyi Destekleyenler bir zmanlar onun hakkında ne kötü mesajlar yazmışlar :F :F gülmekten öldüm ya :D

Hasan'in ilk hali ile Son hali birmi ki adam hergün Hasan'dAn yana olsun. Hasan ilk geldiğinde ensesine vur ekmeğini al biriydi. Şimdi saldirmaktan başka bir iş yapmıyor. @takas

Beni araştırın, benimle uğraşın, beni önemli hissettirir. İşiniz ne.:kiki:

Oldu @S.G.A.T. Oflaz ile Berna çıktı aday.:X

Hasan'in ilk hali ile Son hali birmi ki adam hergün Hasan'dAn yana olsun. Hasan ilk geldiğinde ensesine vur ekmeğini al biriydi. Şimdi saldirmaktan başka bir iş yapmıyor. @takas

Beni araştırın, benimle uğraşın, beni önemli hissettirir. İşiniz ne.:kiki:
hep öyle susacak sandınız tabi ne güzel istanbul be camoka hasan adamı madam yapar ne sandın :D

Allah ın yardımı onunla olsun belli zaten dinine bağlılığı direk dansı yapan terbiyesiz adamları destekleyenlerde hasana adam değil diyor ya hey Allah ım :D sonra da bu yarışma bu show diyolar

bugün birileri bu konuda adamı neredeyse dinsizlikle suçluyolarda yok hümanist yok şu yok bu
kendileri hasanın binde biri mi acaba tabi bunu Allah bilir
Hasan Hakan'a tilki demiş.İlerde ikisinden birini seçmek zorunda kalacaksın.Şimdiden söyleyeyim. :)

dün hasan oyun alamadı diyen cıyaklayan aklı evellere dün hasan çok güzel cevap verdi. karşı takımın 3 erkeğini de tokatladı. hem de suya düşmeden.:)))))

bugünkü dokunulmazlık oyununda turabi 1 oyun aldı, hilmicem ise hiç oynamadı. demek ki neymiş? oyuna göre değişiyormuş her şey. gelip burda "hasan oyun alamadı yeaa" diye erken havalara girmeye gerek yok imiş.:)))))

birde dün turabinin hezeyanlarına şahit olduk turabi az delikanlı olsa adam gibi çıkar ben hakan'a yenildim der ama adam delikanlı değil ki çakal. güya bilerek yenilmiş. ulan hakan'ı yenmek için yüreğin yanıyordu ve yenemedin işte. .:))))

hakan'dan tokadı yiyen turabi mızıkçı çocuklar gibi bahane uyduruyor.
hani allahtan başka kimseden korkmuyordun sen. şimdi hakan çirkeflik yapar diye yarışamamışmış...:)))))))))) yemezler. adam seni mok çuvalı gibi kızgın kumlardan serin sulara attı.
yenildin işte
yenildim de.
hakan beni yendi de.:))))) gerçi senin demene gerek yok . herşey ayan beyan ortada :)))) güneş balçıkla sıvanmıyor :))))

@olizvel ama Hakan'da Hasan'da Turabi'yé laf atıyor o nedenle sıkıntı yok kimse için. :F

Bu arada dün akşam Pascal ve Berna Hakan'ın nasıl içten pazarlıklı, plancı biri olduğunu gösterdiler. Ellerine sağlık.:X Ama tabi buradaki arkadaslara göre Hakan'a Survivor adamı demek icap ediyor. Sinsi falan diyemeyiz.:kiki:

Hee birde bu Hakan musveddesi bir edep lafını öğrenmiş her yerde sayıklıyor. Turabi eline sallasa edepsiz diyor. Oyunda hiç bir şey yapmasa edepsiz oluyor. Dün ku oyunda adam balık tutma hareketi yaptı diye Edepsiz oldu mesela ama ona aynı şekilde karşılık verince edepsiz olunmadi intikam alınmış oldu. Ne büyük komedi.:F

Su Hakan umarım birleşmeye kalamaz...

@olizvel ama Hakan'da Hasan'da Turabi'yé laf atıyor o nedenle sıkıntı yok kimse için. :F

Bu arada dün akşam Pascal ve Berna Hakan'ın nasıl içten pazarlıklı, plancı biri olduğunu gösterdiler. Ellerine sağlık.:X Ama tabi buradaki arkadaslara göre Hakan'a Survivor adamı demek icap ediyor. Sinsi falan diyemeyiz.:kiki:

Hee birde bu Hakan musveddesi bir edep lafını öğrenmiş her yerde sayıklıyor. Turabi eline sallama edepsiz diyor. Oyunda hiç bir şey yapmasa edepsiz oluyor. Dün ku oyunda adam balık tutma hareketi yaptı diye Edepsiz oldu mesela ama ona aynı şekilde karşılık verince edepsiz olunmadi intikam alınmış oldu. Ne büyük komedi.:F

Su Hakan umarım birleşmeye kalamaz...
anıl 1. olur inşallah. hakan'ı söyler elenmez ama elenme korkusu yaşasın biraz süper olur.:Z

Bu hafta bariz bir şekilde gidecek olan belli bence oda Merve Oflaz.:( Anıl 1. olmayacak bence. Doğu yada Sero olur ama keşke olsa. Yani Hakan tilkisini söyleyecekse dua ederim olması için.:Z @Billy Kane birde bu Hakan elenmezse dahà bur gaza falan gelir yeminler hiç çekilmez. :( Terste tepebilir.

Şey der Merve dostumla beni çarpıştırmaya çalıştılar falan diye duygu sömürüsü yapar...

Bu hafta bariz bir şekilde gidecek olan belli bence oda Merve Oflaz.:( Anıl 1. olmayacak bence. Doğu yada Sero olur ama keşke olsa. Yani Hakan tilkisini söyleyecekse dua ederim olması için.:Z @Billy Kane birde bu Hakan elenmezse dahà bur gaza falan gelir yeminler hiç çekilmez. :( Terste tepebilir.
niye olmasın geçen 2 hafta önce oldu ne değişti 2 haftaya? :D (gerçi ben 5 oy atmıştım şimdi atamadım :T:) doğu yada sero'nun 1. olup anıl'ı söylemelerine tahammül edemem. :( merve gittikten sonraki hafta ünlülerin yine dokunulmazlığı kaybetmesi lazım hakan'la berna aday çıkarlar oy çokluğuyla hakan tek aday çıkar 1. olan berna'yı söyler sonra berna eler zaten o hafta 10 oy garanti berna'ya. :Z

Bu arada üstteki yorumlara atfen şunu söyleyebilirim. Bir insanın üstünde yaptığı ufak bir harekette gönderilme korkusu var ve karşında ki senden daha iri ve açık ara yenmesi bekleniyor bu ne kadar Mümkün tabi ki namumkun. Bence Turabi Orada kazanırsa şaka olurdu.
Eğer yarışmayı biraz düz izlersebiz Hilmi ile Turabi Hakan ile oynanacak oyunu 3 oyun önceden konuşuyorlar. Adamın yaptıkları belli, Turabi'nin sabrı belli. Temas oyunlarında stres zaten belli yani Turabi orada kazanamazdi zaten hersey onun aleyhine.
Hee birde şu söylenebilir. Doğu ile olan oyununda istemeden yüze temas oldu. Turabi nasıl heyecan yaptı. Oradan da Görebiliriz üzerinde ki stresi..

bu yorum alıntıdır

ulan koltuk değnekli survivor mu olur lan? bir de utanmadan haftanın birincisi diye ilan ediyorsunuz yaw:) yarın survivor patent sahibi gelse dese ki "hele şu haftanın birincisini getirin bakam azıcık sohbet edek" dese ne mok yiyecez olum? bari tutuyorsunuz adada hiç sokmayın kadraja kardeşim, yokmuş gibi çaktırmadan devam edin. kol kırılsın yen içinde kalsın. ama nerdee.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Billy Kane Hakan ve Doğu Anıl'ı dışliyoruz yokmuş gibi davranıyoruz falan diyerek yarıştan nasıl kopuk bir halde oldugunu geçen konseyde sonra Full vurguladılar. Konseyde de dun aksam yaptilar gordun. Yok cok yuk varmis ustunde de bilmam ne. Bu hafta konsey günü hariç daha da az konuştu. Carligi yoklugu birdi. Bence ilk 3 olur zirve olmaz.:( Anıl oynamayınca daha sevimli oluyormuş bu arada.😛

Bu arada Hakan ile Berna'yi carpistirmaya fikri muhteşemmis.:Z Oyle olursa süper ötesi olur.:F

Turabi var, Hasan var,Hilmi var, Sero var onlarla konuştururuz @china_shangai :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...