özlem değişik mi ? 😕
diziyi le gerçek hayatı niye karistiyon yahuu)) dizide ölüm olacakki izlesin onlar aksiyon gereği. yoksa normal hayatta iki kişiyi vur polis tepene biner))) orda anlatılmak istenen bir mesaj var sen ona odaklanacaksin yoksa karadayiyi izleyip kimse kabadayılık yapmıyor))) paramparcada dönen dolap kalmadı şimdi onu izleyenlenler döneme dolap mi olsun yani))Bana görede şu çok acı. İnsanlara sinsiliği, pisliği, ara bozmaya öğreten insanların desteklenmesi.
Hee bir de 7-24 KVP konusunda takılıp, her hafta Polat'ın adam öldürme fantezilerini izleyip Turabi'nin hareketlerine takilan insanların çelişkileri..
bu duruma göre hasan kalıbının adamiysa begumu yazmalı)))) sonra sahra ve nadyayi ama bir hümanist bir şey bulur yine çark eder dediklerinden)))@sokak sanati @Maskeli Fedai @china_shangai @Yiğitt @beyazsoy @Bully @sürgünüm @Harunnn60
Survivor All Star Genel İstatistik Tablosu:
Ekli dosyayı görüntüle 44255
evet 2 de 0 yaptı iyi tutturmuşlar
Videoyu nasıl buldun komik mi?Berna yine diskalifiye olursa oha derim. 😱
Sıkıntı yok Turabi de ilk dokunulmazlıktaki güç oyununda Hakanı yendihakan dün nasıl yendi turabiyi![]()
ama bu oyunda çok artistlik yaptı sonra da rezil oldu @sokak sanati na demiştim ama inanmamıştı ama yenildi turabiSıkıntı yok Turabi de ilk dokunulmazlıktaki güç oyununda Hakanı yendi@beyazsoy
olmaz bu seferBerna yine diskalifiye olursa oha derim. 😱
Belli de olmaz saldırıyor yine.ama bu oyunda çok artistlik yaptı sonra da rezil oldu @sokak sanati na demiştim ama inanmamıştı ama yenildi turabi
olmaz bu sefer![]()
saldırsın bir şey olmazBelli de olmaz saldırıyor yine.![]()
3 ayda bir kez yendi kendini turabiden güçlü sanmaya başladı. bir kez daha yensin uzaya bile çıkar)))hakan dün nasıl yendi turabiyi![]()
Sıkıntı yok Turabi de ilk dokunulmazlıktaki güç oyununda Hakanı yendi@beyazsoy
eeee o da biraz turabi gibi hava yapıyor olur o kadar3 ayda bir kez yendi kendini turabiden güçlü sanmaya başladı. bir kez daha yensin uzaya bile çıkar)))
biraz mi)))eeee o da biraz turabi gibi hava yapıyor olur o kadar![]()
turabinin yaptıklarının yanında az o yüzden biraz dedimbiraz mi)))