havaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yokturabinin yaptıklarının yanında az o yüzden biraz dedim![]()
havaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yokturabinin yaptıklarının yanında az o yüzden biraz dedim![]()
tamam işte turabi havalı değil mihavaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yok
Turabi bir melekti yavrum)))tamam işte turabi havalı değil mi![]()
acun klasik gaz alır fırçayla karışık konseyde. uyarı cezası verir. ne kadar kavga o kadar reyting bak turabi çıldırdı acun 10 reyting gördü))@beyazsoy berna diskalifiye olur mu sence ?![]()
Sanki içime doğru berna diskalifiye olacak gibi hissediyorumacun klasik gaz alır fırçayla karışık konseyde. uyarı cezası verir. ne kadar kavga o kadar reyting bak turabi çıldırdı acun 10 reyting gördü))
senin hislerin pek tutmuyor gibi bu ara))Sanki içime doğru berna diskalifiye olacak gibi hissediyorum![]()
berna dogu olayı başlangıçta gösterilcek sanırım 9'a kadar başlamazsa yetişicem.Özet şu an dokunulmazlık oyunu oynanıyor.![]()
Aynen konsey dönüşü birbirlerine girecekler herhalde.berna dogu olayı başlangıçta gösterilcek sanırım 9'a kadar başlamazsa yetişicem.![]()
Yok girmedi acunreklama girsin.![]()