Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş desteklemek ayrı, sizin yaptığınız ayrı.

Ben Merveyi destekliyorum. Hatası oldu mu söylüyorum ama. Geçen demiştim Almeda gitti diy Bernaya yanaşması hiç hoşuma gitmedi, yakıştırmadım diye.

Ama bazıları Turabiyi öyle göklere çıkarıyor ki, Estağfurullah. Sanki hatasız tek insan. Ya orda onun bir tane doğrusu yok, adamı göklere çıkarmıyın ya. Asıl taraftar doğrusunu yanlışını söyleyendir.

@takas bir şey diyeceksen açıkça de kimsin bilelim))) altı üstü bir tv showu için insanlara hakaret etmek nasıl bir mantık yahuu üstelik neyse boş ver

Aynen Revan bende hasan ın yanlışını söylüyorum mesela orda turabiyi dövmemesi hala efendi gibi cevap vermesi yanlış kesinlik yanlış

O uçan tekme efsoydu CiddeN.:F Neyse şu sonuçlar açıklansin ben bi Got gomeyim.:F @kaan955 Bu arada o küfürlü kavgada çok cool du. Hani Sahra 'sen kime biiib diyorsun' diyor Berna'da 'Sana' diyor Sahra mal gibi kalıyor. :F El kol hareketi falan çok karizma.:F Hee orada ne küfür ediyor bu. Acun ağzını bile sansürlemiş kızın çözemedim..

Ankaralı bebe bana haber edersen sevinirim sonucu.:bhr: @ABAY_06

Aynen Revan bende hasan ın yanlışını söylüyorum mesela orda turabiyi dövmemesi hala efendi gibi cevap vermesi yanlış kesinlik yanlış​
:F

Evet bence de Hasanın yaptığı en yanlış hareket.

başka bir yanlışını söyleyim. Hep yapıcı davranıyor. Herkese karşı iyilik sever, kimseye kin tutmuyor. Hilmicem o kadar sert çıkışıyor yine onu seviyorum diyor. Sen de onlara sert çıksana, ne nazlarıyla oynaycaksın onların?

Efendi ve dürüst adamlara laf söylenmesini nerde olursa olsun hazmedemem bunun yeri fark etmez
Biz böyle insanları baş tacı yapmalıyız her yerde okulda mahallede nerde olursa olsun

berna diskilalifiye olup yine oflaz kalırsa survivor izlemem daha))))

Hakan da eski gücüne ulaşmaya başladı bugün turabiyi 3 saniyede Uçurması fenaydi :) ) ) )

Bu Berna'nın çok dengesiz hareketleri var ya iyice antipatikleşti :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...