Bu gece son yorumu yazıcam ondan sonra yatıcam malum bugün baya savaş verdim turabi yüzünden )))
Şimdi sahra iyi miyi deniliyor ne iyisi ya kız tamam açık sözlü dobra filan bişey demiyorum
Ama oyunlarda çok çok kötü
Kendisi de ağlıyor zaten
Gel gelelim berna ya daha önceden de dedim bernayi severim hatta bir ara bernayi seven arkadaşlar vardı onlar kuş olup turabinin yuvasına uçtu )))
Berna takım için faydalı ama biraz az sakin olmalı
Doğukan dan bahsediyoruz arkadaşlar , o adam ne kadar sakin bir insan biraz mantıklı olun yani @Billy Kane
Alın benle herkes aynı düşüncede
Ve hilmiye geleyim Hilmi ve turabi çok iyilermis kankilermis miş miş ))) madem öyle turabi 2.oluyor neden Hilmi 5.oluyor hee ?? Demek birseyler yanlış
Birde hasan biraz turabiye çıkışsin gerçekten ) valla sakinlik bazen iyi değildir.
Şimdi sahra iyi miyi deniliyor ne iyisi ya kız tamam açık sözlü dobra filan bişey demiyorum
Ama oyunlarda çok çok kötü
Kendisi de ağlıyor zaten
Gel gelelim berna ya daha önceden de dedim bernayi severim hatta bir ara bernayi seven arkadaşlar vardı onlar kuş olup turabinin yuvasına uçtu )))
Berna takım için faydalı ama biraz az sakin olmalı
Doğukan dan bahsediyoruz arkadaşlar , o adam ne kadar sakin bir insan biraz mantıklı olun yani
Alın benle herkes aynı düşüncede
Ve hilmiye geleyim Hilmi ve turabi çok iyilermis kankilermis miş miş ))) madem öyle turabi 2.oluyor neden Hilmi 5.oluyor hee ?? Demek birseyler yanlış
Birde hasan biraz turabiye çıkışsin gerçekten