Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olay açıklığa kavuştu meğer yengemden tepki çekmemek için çocuk izliyor numaraıyla gölgede saklanıp sen izliyormuşsun ayy kesin çikolata alıyorsundur çocuğa survivoru kapattırma sakın ağla diye hahah:A:A:A
bak sana şöyle anlatayım :))) okuldan eve geliyor .bir iki çizgi filim seyrediyor .sonra derslerini yapıyor .ve tv 8'i açıyor .eşim diyor ki survıvor başlayana kadar ne kadar tv 8 de program varsa hepsini izlettiriyor :))))) bunu içinde benim stilim maral en güzel hikayemin tekrarları :)))) aklına ne gelirse :))) ya fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş maçlarının özetini bile izletirmedi :)))) reklam oluyor erkeksen kanal değiştir kıyamet kopuyor:))))))) çocuk yarışmalarda resmen onlarla yaşıyor onlarla terliyor :)))) ama yarışma bitince yatıyor konuşma ve dedikodulara pek itibar etmiyor :))))))

bak sana şöyle anlatayım :))) okuldan eve geliyor .bir iki çizgi filim seyrediyor .sonra derslerini yapıyor .ve tv 8'i açıyor .eşim diyor ki survıvor başlayana kadar ne kadar tv 8 de program varsa hepsini izlettiriyor :))))) bunu içinde benim stilim maral en güzel hikayemin tekrarları :)))) aklına ne gelirse :))) ya fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş maçlarının özetini bile izletirmedi :)))) reklam oluyor erkeksen kanal değiştir kıyamet kopuyor:))))))) çocuk yarışmalarda resmen onlarla yaşıyor onlarla terliyor :)))) ama yarışma bitince yatıyor konuşma ve dedikodulara pek itibar etmiyor :))))))
ayyyy kıyamam ben ona yaaa :bhr::bhr::bhr:
bu turabide ne buldunuz peki ayoll @Maskeli Fedai ile birlikte turabi hayranısınız sanırım ben izlemiyorum survivor ama başka adam bulamadınızmı abişkom :A:A:A

bu hafta da çabuk geçsede reyis sahalara geri dönse.....

Eğlence başlasın o zaman.:F

Dün akşam her ne kadar kötü geçse de Turabi açısından sonu güzel bitti. Taner'i hiç sevmiyordum elenmesi bize yarayacak.:Z

Acun bence Gönüllüleri düşünerek ve Survivor Al Star akıbetini düşünerek Hasan'ı 1 haftalığına 1. yaptı. Turabi yine alır o bayrağı. Daha öncede kaybetmiş ve 3. olmuştu.:X Yine yükselecektir.

Engellediğim kişileride görünür yaptım. Ters yorumları ditek yönetimle paylaşacağım bilgilerine.:):):)

Turabi güzel kapak yaptı yalnız

Benden fazla etkilenmişler diye :A:A:A:A @china_shangai

@takas aga tuttuğum adam adam gibi adamdır.Bazıları gibi içine atıp atıp patlayan biri değil :)
:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki: çok komik adamsın vesselam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bütün türkiye hasanın kapağını konuşuyor sen kalkmışsın tersini iddia ediyorsun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Simdi öncelikle beni engellemen filan ilgilendirmiyor beni istediğini yapabilirsin ve bunu sürekli ben engelledim 3 kişi filan diye kaçıncı yazışin sayamadim :)

Ben burada turabi hariç diğer yarışmacılarida eleştiriyorum sahra , bozok , Taner , merve aydın filan kimin yanlışı görürsem eleştiririm hatta diğer arkadaşlara sorabilirsin
Ayrıca burasi er meydani değil hepimiz eğleniyoruz bu forumda yarın birgün bunları unutucaz sen yeni bir adım atmissin halen bizden bahsediyorsun
Yani ben neysem o gibi davranicam forumda eglenmeye geldim böyle şeyleri sevmiyorum :)
Benim destekledigim yarışmacılar Özlem ve Hasan
Eger için rahatlayacaksa elestirebilirsin :)

Hoşgeldin @sokak sanati

:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki: çok komik adamsın vesselam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bütün türkiye hasanın kapağını konuşuyor sen kalkmışsın tersini iddia ediyorsun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bütün Türkiye değil solcu diye nitelendirdiğimiz Turabi düşmanalrı konuşuyor )))

Hasan korkmaktan bahsediyordun madem 2012 survivorda Nihat Altınkayayı neden yazdın demek ki sende ondan korktun

Bu arada Turabi 2.oldu abi sonuncu değil :A

Bütün Türkiye değil solcu diye nitelendirdiğimiz Turabi düşmanalrı konuşuyor )))

Hasan korkmaktan bahsediyordun madem 2012 survivorda Nihat Altınkayayı neden yazdın demek ki sende ondan korktun

Bu arada Turabi 2.oldu abi sonuncu değil :A
la olm bu işin solcu sağcılarla ne alakası var :)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...