Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Maskeli Fedai

Abarma şu Turabi'yi, ona dövüşçü bile denemez. :)

Günün karesi​

CCBDufkW4AEv415.jpg

@sürgünüm ben eski survivorları firesiz izledim hastasıydım da üniye başlayınca şartlardan dolayı son 2 yıl yarım yamalak izleyebiliyorum bu yıl biraz daha fazla izliyorum bundan sonra kaçırdığım bölümleri bile netten izlicem artık kesin

Maskeli hep aynı laflar ya. Bıkmadın mı?

Turabi adam gibi adam. Turabiden başka adam yok. Gelecek hafta herkesi gömecek.

Biraz geliştir kendini. Her mesajında sadece bu 3 laf var.

dost acı söyler malesef +1 :(

bunlara ek olarak bir de bazen alıntı mesajlar var başka da bişey yok maskelinin mesajlarda :D
ee tabi desteklediği adamın elle tutulur yanı yok ki :D

bu akşamki bölümü çok beğendim be helal olsun hasana taneri yolladık artık sıra onlara da gelecek güzel konuştu hasan sahra için de sevindim :)

Ya su hasanin turabiye kapak ustune kapak taktigi metni tam olarak buraya tasiyacak arkadas yok mu :))) su metni okuyup okuyup zevke gelmek var :)))))

@beyazsoy'a sormak lazım o iyi analiz yapıyor :D
ergen atarlı erkekler biraz da Anadolu sokak kültürü almış kişiler büyük şehirlerde apartmanda sitelerde büyümüş tipler turabiye oy atmaz. zaten hasana atılan oylar da anti turabiciler aynı işe yaramaz derya atılan oylar gibi Nihata kıl olanlar deryaya oy attı.

bu kültürel bir mesele Türk toplumunda aslında iki gurup vardır kendini beyaz görenler ve kendini birşey görmeyenler))) turabi gerçek Anadolu kültürünu tam alamadığı için kendi kitkesinden yeterli oyu alamıyor

Ne olacak kilavuzu turabi olanin lugatinda uc kelime olurmusss:))))))

Ya su hasanin turabiye kapak ustune kapak taktigi metni tam olarak buraya tasiyacak arkadas yok mu :))) su metni okuyup okuyup zevke gelmek var :)))))​
İnsan bi sanat eserini kopyalayamaz ki? Ancak okur okur zevk alır. Biz de izleyip izleyip zevk alacağız. :D

Hatta ders olarak okutulmalı Hasanın lafları. :F

Turabi'nin herkesi döverim demesi şeye benziyor.
Beyaz Futbol'da Sinan Engin Mike Tyson'u döverim demişti. :) @Bully @takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...