Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan adam olsaydın Turabiyi yazardın yazmadin demek ki adam değilsin

@takas ağa avarara yanıyorum ben :(((((
ne alaka taneri yazan adam turabi söylerse asıl orda saçmalık olur hem hasan güçlü olduğu kadar akıllı da adamdır sahrayı niye boşu boşuna yollasın
güçleri yetiyosa hasanı yollasınlar

Hasan'ın çizgisi kimde var o adada?

Turabi ilk Begümü yazdı, baktı eleyemeyecek Sahraya geçti.

Ama Adam dediğin Hasan gibi yapar. Performansı kötü mü? İlk haftadan onu yazdı.
turabi ne yaptığını kendide bilmiyor bu işlerin uzmanı zaten ne demek istediğimi anladın :D

TURABİ ''BİZE ALLAH'TAN KORKMAYI ÖGRETTİLER KULUNDAN DEĞİL HASAN !!! YİYOSA BENİ KOYARSIN KARŞISINA !!!

İnadına Turabi

@sürgünüm aga camokayı sonuna kadar destekleyelim bende full izliyorum haftasonundan itibaren

TURABİ ''BİZE ALLAH'TAN KORKMAYI ÖGRETTİLER KULUNDAN DEĞİL HASAN !!! YİYOSA BENİ KOYARSIN KARŞISINA !!!

İnadına Turabi
aga bişey söylicem Allah tan korkan adam o işleri yapar mı hee tersini söylemiyorum ama sadece sormak istiyorum :D

İnadına Turabi adamsın

Aga adam dövüşçü :))))) @takas

@china_shangai en demişttin abi bu hafta Hasan'ı elemediniz bundan sonra korkun diye tam hatırlamıyorum cümleni bu kadar aklıma geldi :D
Ellerine gecen firsati hasani elemiyerek cok buyuk hata yaptilar .hatta survivor dengelerini tekrardan kardilar:))))) halbuki hilmicem sedanin yerine hasan ddmis olsaydi hasan gidecekti.orada kritik olan olay turabinin birinci olmamassydi.eger birinci olsaydi hasani soylerdi.ama ufak bir hata bundan sonra hepsine izdirap olacak ozellikle de hilmicem kendi ipini kendi cekti :))) halbuki o elemeden evvel hasanla turabi baya bir tartisma yasamislardi.ama hilmi bunu gormesine ragmen hasani teget gecti ve sonlarini kendi elleriyle hazirlamis oldular :))))

Sana bir şeyler katabildiysek ne mutlu abi. Yorumların 10 numara böyle devam. :A Cumartesi - Pazar ve Salı günleri yorumlaşırız artık birlikte. :)
Haftasonları Beşiktaş maçı izleyip kanser olacağıma bundan sonra Survivor izlerim daha iyi. :)

Ellerine gecen firsati hasani elemiyerek cok buyuk hata yaptilar .hatta survivor dengelerini tekrardan kardilar:))))) halbuki hilmicem sedanin yerine hasan ddmis olsaydi hasan gidecekti.orada kritik olan olay turabinin birinci olmamassydi.eger birinci olsaydi hasani soylerdi.ama ufak bir hata bundan sonra hepsine izdirap olacak ozellikle de hilmicem kendi ipini kendi cekti :))) halbuki o elemeden evvel hasanla turabi baya bir tartisma yasamislardi.ama hilmi bunu gormesine ragmen hasani teget gecti ve sonlarini kendi elleriyle hazirlamis oldular :))))
Birdaha gün yüzü göremiyecekler inş Hasan sonuna kadar onların ensesinde olucak. :D

Varda son oylamada semihlerden yana kullanmadi , altara oy attı :/
iyi de artık her koyun kendi bacağından asılıyor guruplar sms için o kadar yüklemez birine eskiden olsa internette guruplar ise yarardı. bence buket hiç gözükmüyor onun fani hiç yoktur.

hasan bugünden sonra net favorim oldu artık :D

İnadına Turabi​
Vay be ne demiş Turabi. Şokdayım, nasıl demiş onları ya.

Yanlız ben Hasanın dediklerini yazamayacağım, çünkü artık sanat eseri onlar, Turabi gibi kamyon arkası konuşmadı. Her insan konuşamaz öyle. Adam kitabını yazmış tabii. 😉

@sürgünüm aga camokayı sonuna kadar destekleyelim bende full izliyorum haftasonundan itibaren
Abartmıyorum adam bu akşam mermi gibi konuştu. Survivor'u çok sevmeyen benim gibi adamı bile havaya soktu. Pazartesi günleri hariç haftanın 3 günü kendisine destek olmak için izlerim artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...