olayda gözden kaçan bir nokta var. hasan patır patır saydırdı barzonun yüzüne. ulan dedi sen böyle böyle yaptın. yarışmanın başından beri yaptığı tüm çakallıkları yüzüne vurdu. tane tane, gayet net. gık diyemedi. yapmadım diyemedi. en fazla "taner'e demedim" diye mırıldanabildi ama hasan öyle bir yerleştirdi ki "acun abi ben bi çıkıp geleyim çok fena oturttu kolay geçmez bunun acısı" diyerek gitti.
))))hasan'ın haklı olarak söylediği onca şeyin ardından kurabiyenin mala bağlaması paha biçilemezdi!.. öyle ki uzun bi süre bekledi ve gözleriyle sağı solu süzdü. bu sırada büyük ihtimalle işittiği lafları peş peşe birleştirip çözümlemeye çalışıyordu. "kurban oliiim, ben bi beş dakka gidebilir miyim?" dedi ve sonrası klasik duygu sömürüsü. allahtan başka kimseden korkmam falan.
))
bu barzo ve yamağına birinin tokadı patlatması gerekiyordu ama hasan tokadı falan geçti . turabi'yi yediye ayırıp istanbul'un yeditepesine bütün parçalarıyla gömdü
))))
hasan'ın dedikodu yaptığını söyleyen, nihayetinde turabi'nin bunu sürekli yaptığını görmezden gelen
@Maskeli Fedai 'ye aslında ders niteliğinde göstermiş oldu
)). benim icin performans önemli deil diyor. yani diyor ki ben her türlü finale yürürüm takımdan kim gitmiş onemli deil. etrafında güçlü adam istemeyecek kadar bencil hem de. bu akşama gelince, hasan gerekeni soyledi hatta forumda konuşulan her seyi tek tek yüzüne söyledi. acunun rekor oy kullanıldı kısmını belirtmesi de ayrı bir hoş oldu. böylece bunun bir tepki olabileceğini hesaba katmıştır.diyecem ama nerede onda bunu kavrayacak kapasite
))))) benim oğlum bina okur döner döner yine okur misali kısır bir hayatı var arkadaşın
)))))))))