Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berna döktürüyor..

CCE1FGYXIAEedjR.png

Hasan Yemedi Degil mi Turabi'yi Yazmak Senin Adamlığın Bu Kadar İşte 1. Olunca Sözde Efendi Hasandan eser kalmadı .

Turabinin kardesinden

Turabi'' Bize Allah'tan Korkmayı Ögrettiler Kulundan Değil'' Beni O Kadar Çok İzlemişlerki Geçen Sene Hasan, Hakan,Doğukan 3'üde Benim Etkimde Kalmışlar'' ''Madem O Kadar Attın Tuttun Beni de Koy Bakayim Aday''
Hasan 1. Olunca Yüreklendi İçindeki Tüm Pisliği Döktü.Bugüne Kadar Neden Çıt Çıkaramıyordun Dedikoducu Hasan !!!

Fan sayfalarindan

Son düzenleme:
10427259_1168140596548524_7740743010949555807_n.jpg

Bu nasıl :F

Olayları abartmadan üstüne yok buradakilerin. Her gün aynı fotoları paylaşıp sevgi pointi kazanıyor her halde.:kiki:
Neyse ki Allah geçen yılda vardı...

Hilmi doğru konuşuyor. Hasan halka teşekkür etmeden Turabi'yé laf sokma telaşına girdi. Ne à eledi varsa artık. Yiğit olayında olduğu gibi maske düşecek yine. O nankörude alt edeceğiz.

Oyunda umarım Turabi oynar.:Z

Son düzenleme:
Olayları abartmadan üstüne yok buradakilerin. Her gün aynı fotoları paylaşıp sevgi pointi kazanıyor her halde.:kiki:
Neyse ki Allah geçen yılda vardı...

Hilmi doğru konuşuyor. Hasan halka teşekkür etmeden Turabi'yé laf sokma telaşına girdi. Ne à eledi varsa artık. Yiğit olayında olduğu gibi maske düşecek yine. O nankörude alt edeceğiz.

Oyunda umarım Turabi oynar.:Z
Sevgi pointerim baya Çoğaldı sana da verebilirim istersen :X

Turabi buyuk ihtimmale Sahraya söyluyor masken dusmesin diye. yarisan o ve kizlarin oyunundada kalede galiba erkekler olacak.
Merve Aydin bence dusmesinde birsey olmaz. o sira oyununa devam eder yada oyun durur ve sonra devam edilir ve Merve yine kazanir. Bozok nasilda Sahra ile hasanin yanina oturmus. Laf tasima maksatinda yada yanasma

Bence senin ihtiyacın var sevilmeye sende kalsın. : ))) Ayrica Ironi yapmış olduğumuda belirteyim. @Harunnn60

Turabi buyuk ihtimmale Sahraya söyluyor masken dusmesin diye. yarisan o ve kizlarin oyunundada kalede galiba erkekler olacak.
Merve Aydin bence dusmesinde birsey olmaz. o sira oyununa devam eder yada oyun durur ve sonra devam edilir ve Merve yine kazanir. Bozok nasilda Sahra ile hasanin yanina oturmus. Laf tasima maksatinda yada yanasma
Bence Hakan'a diyo.

Merve'nin onemli bir seyi yoktur insallah.O gecen yil ayak parmaklari kirilmasina ragmen gik etmeyip yaristi.Oyunu birakiyorsa onemli bir sey vardir diye korkuyorum. :(

Bence Hakan'a diyo.

Merve'nin onemli bir seyi yoktur insallah.O gecen yil ayak parmaklari kirilmasina ragmen gik etmeyip yaristi.Oyunu birakiyorsa onemli bir sey vardir diye korkuyorum. :(
Hakli olabilirsin. sonra dusundumde Turabi oyun esnasinda arkadaslarina saldirmaz herhalde.
Mervenin oyunu birakacagini sanmiyorum. Haftalar önce Sahra bile kötu dusmusken sonra yarismisti.

Hakli olabilirsin. sonra dusundumde Turabi oyun esnasinda arkadaslarina saldirmaz herhalde.
Mervenin oyunu birakacagini sanmiyorum. Haftalar önce Sahra bile kötu dusmusken sonra yarismisti.
Cunku ona gore maske takan kisi Hakan.Bence de oyle :)
Merve'nin 1 oyunda bile yarismamasi takimi tepetaklak eder zaten.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...