Efsane olmuş.@sokak sanati nolmuş turboş @Çiğdem- i n arkadaşı gibi olmuş hasanbdan sonra @Bully @Billy Kane @ozgur2113 @olizvel @cookies @mrt-06 @ABAY_06 @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 44191
Sevgi pointerim baya Çoğaldı sana da verebilirim istersenOlayları abartmadan üstüne yok buradakilerin. Her gün aynı fotoları paylaşıp sevgi pointi kazanıyor her halde.
Neyse ki Allah geçen yılda vardı...
Hilmi doğru konuşuyor. Hasan halka teşekkür etmeden Turabi'yé laf sokma telaşına girdi. Ne à eledi varsa artık. Yiğit olayında olduğu gibi maske düşecek yine. O nankörude alt edeceğiz.
Oyunda umarım Turabi oynar.
Ya ne demezsin , sevgisizlikten kendimi Boğazın serin sularını bırakıcam nerdeyse ))))Bence senin ihtiyacın var sevilmeye sende kalsın. : ))) Ayrica Ironi yapmış olduğumuda belirteyim. @Harunnn60
Bence Hakan'a diyo.Turabi buyuk ihtimmale Sahraya söyluyor masken dusmesin diye. yarisan o ve kizlarin oyunundada kalede galiba erkekler olacak.
Merve Aydin bence dusmesinde birsey olmaz. o sira oyununa devam eder yada oyun durur ve sonra devam edilir ve Merve yine kazanir. Bozok nasilda Sahra ile hasanin yanina oturmus. Laf tasima maksatinda yada yanasma
Hakli olabilirsin. sonra dusundumde Turabi oyun esnasinda arkadaslarina saldirmaz herhalde.Bence Hakan'a diyo.
Merve'nin onemli bir seyi yoktur insallah.O gecen yil ayak parmaklari kirilmasina ragmen gik etmeyip yaristi.Oyunu birakiyorsa onemli bir sey vardir diye korkuyorum.
Acun fragmanları ilgi çekici yapıyor ki izlensin diye , mervenin bir şeyi yokturBence Hakan'a diyo.
Merve'nin onemli bir seyi yoktur insallah.O gecen yil ayak parmaklari kirilmasina ragmen gik etmeyip yaristi.Oyunu birakiyorsa onemli bir sey vardir diye korkuyorum.
Cunku ona gore maske takan kisi Hakan.Bence de oyleHakli olabilirsin. sonra dusundumde Turabi oyun esnasinda arkadaslarina saldirmaz herhalde.
Mervenin oyunu birakacagini sanmiyorum. Haftalar önce Sahra bile kötu dusmusken sonra yarismisti.