Sahra ciktim ben.Hangi Survivor All Star Karakterisin?
Survivor All Star'da hangi yarışmacıyı desteklediğin önemli değil. Survivor'a katılsan hangi yarışmacı gibi olursun? Kişiliğin kime daha yakın öğrenmek için testi çözmen yeter...
Soruları cevaplayın hangi yarışmacı karakteri olduğunuzu öğrenin
http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hangi-survivor-all-star-karakterisin-1038327
Bana çıkan sonuç şaka gibi testi içimden geldiği gibi cevapladım , özlem çıksa iyiydi :/
Turabi
Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.
@Bully @Billy Kane @china_shangai @beyazsoy @Yiğitt @eskici @Cengo @Yiğitt @takas @dosimosi @olizvel @sokak sanati
test doğru bence sallasam turabiyi tutturamazdım o çıktı bana daSahra ciktim ben.
senaryoda bir kural vardır. sana da yazmıştım. iyi bir senaryoda kötü ile iyi aslında birbirinin kopyasidir çok ufak farkla ayrılırlar bunu bir daha ispatlamış oldun))))Hangi Survivor All Star Karakterisin?
Survivor All Star'da hangi yarışmacıyı desteklediğin önemli değil. Survivor'a katılsan hangi yarışmacı gibi olursun? Kişiliğin kime daha yakın öğrenmek için testi çözmen yeter...
Soruları cevaplayın hangi yarışmacı karakteri olduğunuzu öğrenin
http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hangi-survivor-all-star-karakterisin-1038327
Bana çıkan sonuç şaka gibi testi içimden geldiği gibi cevapladım , özlem çıksa iyiydi :/
Turabi
Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.
@Bully @Billy Kane @china_shangai @beyazsoy @Yiğitt @eskici @Cengo @Yiğitt @takas @dosimosi @olizvel @sokak sanati
şimdi bana Turabi'nin özelliklerini mi tasıdığımı söylüyorsun 😳senaryoda bir kural vardır. sana da yazmıştım. iyi bir senaryoda kötü ile iyi aslında birbirinin kopyasidir çok ufak farkla ayrılırlar bunu bir daha ispatlamış oldun))))
görünen o))) ben kendimi hasan ve Doğukan daha yakın hidiyorum testte o çıktışimdi bana Turabi'nin özelliklerini mi tasıdığımı söylüyorsun 😳
ya herkese doğukan çıkıyor bana niye turabi çıktıdogukan çıktı.
Çok eğlenceli birisin. Herkesle çok iyi anlaşıyorsun ama bu herkese eyvallahın var anlamına gelmiyor. Zorluklarla tek başına mücadele eden birisin. Hayat seni ne kadar zorlarsa zorlasın pes etmiyorsun. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye çalışıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine önem veriyorsun ve iyi biri olarak bilinmek istiyorsun.
işin eğlencesi olsun oda ama test diğer testlere göre daha iyiama test tabiki hatalı mesela en çok neyi özlerim sorusu ceptelefonu yada insanı arkadaşlık sevgili dışından birini seçersen turabi ve sahra çıkabilir. ya da sevgiliyi tiklarsan büyük ihtimal hakan çıkar ya da yemeklerden salata dersen kızlardan biri çıkarsın. bu test kişilik testi olarak hatalı
bilerek yapmışsındır. hic kaba birine benzemiyorsun sen.ya herkese doğukan çıkıyor bana niye turabi çıktı
yok değilim gerçekten , saygılı neşeli sakinim ben normaldebilerek yapmışsındır. hic kaba birine benzemiyorsun sen.
ee niye turabie'nin alanlarını işaretledin.yok değilim gerçekten , saygılı neşeli sakinim ben normalde