Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buda uzun olan fragman

Hangi Survivor All Star Karakterisin?
Survivor All Star'da hangi yarışmacıyı desteklediğin önemli değil. Survivor'a katılsan hangi yarışmacı gibi olursun? Kişiliğin kime daha yakın öğrenmek için testi çözmen yeter...
Soruları cevaplayın hangi yarışmacı karakteri olduğunuzu öğrenin :)

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hangi-survivor-all-star-karakterisin-1038327

Bana çıkan sonuç :Fşaka gibi :D testi içimden geldiği gibi cevapladım , özlem çıksa iyiydi :/

Turabi

Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.

@Bully @Billy Kane @china_shangai @beyazsoy @Yiğitt @eskici @Cengo @Yiğitt @takas @dosimosi @olizvel @sokak sanati

Survivor All Star'da hangi yarışmacıyı desteklediğin önemli değil. Survivor'a katılsan hangi yarışmacı gibi olursun? Kişiliğin kime daha yakın öğrenmek için testi çözmen yeter...

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hangi-survivor-all-star-karakterisin-1038327

Bana çıkan sonuç :Fşaka gibi :D testi içimden geldiği gibi cevapladım , özlem çıksa iyiydi :/

Turabi

Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.

@Bully @Billy Kane @china_shangai @beyazsoy @Yiğitt @eskici @Cengo @Yiğitt @takas @dosimosi @olizvel @sokak sanati
Sahra ciktim ben. :A

Turabi

senaryoda bir kural vardır. sana da yazmıştım. iyi bir senaryoda kötü ile iyi aslında birbirinin kopyasidir çok ufak farkla ayrılırlar bunu bir daha ispatlamış oldun))))

Doğukan çıktıda, kıl oluyorum ben ona. :A

Son soruya basmayacaktım aslında, çok uçsuz sorulardı zaten.

Haftasonu gelsinde adada ki yeni renkleri görelim. :Z

dogukan çıktı. :D

Çok eğlenceli birisin. Herkesle çok iyi anlaşıyorsun ama bu herkese eyvallahın var anlamına gelmiyor. Zorluklarla tek başına mücadele eden birisin. Hayat seni ne kadar zorlarsa zorlasın pes etmiyorsun. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye çalışıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine önem veriyorsun ve iyi biri olarak bilinmek istiyorsun.

dogukan çıktı. :D

Çok eğlenceli birisin. Herkesle çok iyi anlaşıyorsun ama bu herkese eyvallahın var anlamına gelmiyor. Zorluklarla tek başına mücadele eden birisin. Hayat seni ne kadar zorlarsa zorlasın pes etmiyorsun. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye çalışıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine önem veriyorsun ve iyi biri olarak bilinmek istiyorsun.
ya herkese doğukan çıkıyor bana niye turabi çıktı :T :D

ama test tabiki hatalı mesela en çok neyi özlerim sorusu ceptelefonu yada insanı arkadaşlık sevgili dışından birini seçersen turabi ve sahra çıkabilir. ya da sevgiliyi tiklarsan büyük ihtimal hakan çıkar ya da yemeklerden salata dersen kızlardan biri çıkarsın. bu test kişilik testi olarak hatalı

ama test tabiki hatalı mesela en çok neyi özlerim sorusu ceptelefonu yada insanı arkadaşlık sevgili dışından birini seçersen turabi ve sahra çıkabilir. ya da sevgiliyi tiklarsan büyük ihtimal hakan çıkar ya da yemeklerden salata dersen kızlardan biri çıkarsın. bu test kişilik testi olarak hatalı
işin eğlencesi olsun oda ama test diğer testlere göre daha iyi :D

Duygu Çetinkaya çıktı banada.:( @Yiğitt @eskici

kaanil1367759441183jpg-728x728.jpg

İnsanlarla pek iyi anlaştığın söylenemez. Seni anladıklarını düşünmüyorsun. Kimseye ihtiyacın yok. Onların arkandan konuşan dostluklarındansa yalnızlığı tercih edersin.

salata arkadaşlık gitar aşk gibi şeyleri seçtim almedia çıktı)))

entelektüel şeyleri seçince kitap, denge oyunu falan Doğukan çıkıyor

kavga bıçak düşman olma kebap güç oyunu seçince tabiki turabi çıkıyor)))

Turabi

survivor-turabi-sarki196771183533bd208de769jpg-728x728.jpg

Resmen rezillik. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...