Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Sanki Sero bu yıl fazla planlı geldi gibi. Hakan'ın antipatikligindende kaynaklı olabilir.:( @Maskeli Fedai

Hasan 1. oldu tamam da Hakan niye havalara girdi anlamadim.Beni sec diye bagiriyor loool.Turabi'yle Hilmicem surekli gomuyordu onu.1 hafta iyilesti iyiki bi hemen bos gaz.

Arkadaşlar bu hafta ödül oyununun içinde Hadise'de var sanırım. Zatan 1-2 hafta önce yarışma için Dominik Cumhuriyeti'ne gideceği haberi çıkmıştı. Dikkat ederseniz perdeyi kaldırdıklarında yarışmacılar perdeye doğru el sallıyor. Hadise'nin fanlarından birisi olan Serenay'da çıldırıyor resmen :)

Fena olmuş fragman Hakan reyiz gideri yapıyor. :A

Merve'nin durumu ciddi değildir umarım ya. :(

Fena olmuş fragman Hakan reyiz gideri yapıyor. :A

Merve'nin durumu ciddi değildir umarım ya. :(
Bu kız Yarı Finale kesin gider , Fanları baya arttı
ea4badf6b2556f6ea6e57f2604687af8.jpg

@RevaN @olizvel

testi 3 kere denedim. SIKLArin bazi kisimlarini degistirdim bana her seferinde Almeda cikti :Çok duygusal birisin. Haberlere bile ağlayabilirsin. Bu duygusallık seni zorlasa da halinden memnunsun. Gaddar biri olmaktansa sokakta gördüğün amcaya ağlamayı yeğlersin:

Ben yemeksiz yapamam sürekli yemek şıklarını işaretledim. :F Kebap seçtim. O köpek korkunç gibiydi onu işaretledim. :F Survivor'da beni en çok oyunlar çeker. Biri beni sinir edince ben çok kaale almak ki bu Turabi'nin özelliği değil. Bir de zeka oyununu işaretledim o oyun da çok Turabilik değil.

Çok saçmaymış bu test. :(
benim seceneklerimde hemen hemen hepsi seninki gibiydi kebap, köpek, zeka oyunu, baskasini takmam ve oyunlar ceker ve Almeda cikti

Yarinki oyunda galiba topa ilk dokunan golu atmaya calisiyor. Oyun baya yorucu olur cunku gol atilmayinca kimse sayi almamis olur. Pascal topa vurduguna göre Hasani yenmis kosuda yada baska bir rakibnini. Hakanda Turabiye gol atinca beni sec diye bagiriyor galiba. Serenay gol atiyor. Turabide sanki bir tane kurtariyor.
Hilmicemde buyuk ihtimalle bir tane oyun almis ve Hasan cakmak isteyince o tepkiyi gösteriyor ve galiba Özlemede tavir aliyor.

yanliz Hakanin topa dokunma sekli turabiyle dalga gecme gibi :) . turabide bir keresinde Anilla ounda dalga gecmeye calismisti ama ona pahaliya patlamisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...