Boş boş konuşuyor arkadaş.@Yiğitt sakin ol. Niye Survivor konusunda atara kalktıN qanqs.
İzlemiyorsun sırf post kasmak için saçma sapan konuşuyorsun!
Boş boş konuşuyor arkadaş.@Yiğitt sakin ol. Niye Survivor konusunda atara kalktıN qanqs.
ah yiğit bende çok şaşırıyorum hem survivor eleştirir hemde survivor ile ilgili tüm konulara yorum yapar özelden senle konuşmuştuk bu konuyuBir de Survivor'u izlemediği halde elenen kişiye, elemeye çıkan isimlere ''Hayırlısı '' , ''Geçmiş olsun. '' gibi sırf post kasmak için bilmediği şeylere mesaj yazan insanlar var. Saçma sapan yarışma diyorsun, mesaj yazmaya gelince yazmasını biliyorsun.
Aynen.ah yiğit bende çok şaşırıyorum hem survivor eleştirir hemde survivor ile ilgili tüm konulara yorum yapar özelden senle konuşmuştuk bu konuyu
evet evet izlemediği halde yazın kaç reyting alacağını da biliyorAynen.
Reytinglere gelince görüşüyoruz arkadaşla.
Konuşsun dursun.evet evet izlemediği halde yazın kaç reyting alacağını da biliyor
turabi fragmanda benim yarama dokundular diyor ne düşünüyorsunAz kaldı Turbo Turabi ünlüleri gömecek İNŞALLAH
Adam haklı.Sürekli Turabiyi kötü göstermeye çalışıyorlar bu son tehdit meselesi de algı operasyonunun bir parçası benceturabi fragmanda benim yarama dokundular diyor ne düşünüyorsun
bu hafta 1.olur mu sence ?Adam haklı.Sürekli Turabiyi kötü göstermeye çalışıyorlar bu son tehdit meselesi de algı operasyonunun bir parçası bence