Aynen. Sanki Sero bu yıl fazla planlı geldi gibi. Hakan'ın antipatikligindende kaynaklı olabilir. @Maskeli Fedai
Turabi oyunlarda oynamayacağını duyunca sinsi sinsi güldü.Ben orda notunu verdim.Nerde geçen sene ki Sero nerde şimdiki SeroAynen. Sanki Sero bu yıl fazla planlı geldi gibi. Hakan'ın antipatikligindende kaynaklı olabilir. @Maskeli Fedai
Sen hala burda mısın melun
Turabi peşimizi bırakmıyor
Turbodan korkun benceTurabi peşimizi bırakmıyor
Aa engelini kaldırmış, cumartesi tekrar engellersin kesinTurbodan korkun bence
Heyooooooo
benim seceneklerimde hemen hemen hepsi seninki gibiydi kebap, köpek, zeka oyunu, baskasini takmam ve oyunlar ceker ve Almeda ciktiBen yemeksiz yapamam sürekli yemek şıklarını işaretledim. Kebap seçtim. O köpek korkunç gibiydi onu işaretledim. Survivor'da beni en çok oyunlar çeker. Biri beni sinir edince ben çok kaale almak ki bu Turabi'nin özelliği değil. Bir de zeka oyununu işaretledim o oyun da çok Turabilik değil.
Çok saçmaymış bu test.
Hasanın yüzü ortaya çıktı asıl ne kadar içten pazarlıklı biri olduğunu gösterdiKonuş turabi konuş !!!! Yüzün çıktı ortaya !!!! ILAHİ ADALET !!!!!!!!!!!!!
Cumartesi'yi görelim bir kere , hem ben özlemi tutuyorum ondan sonra hasanıYarın Turbo sahalara dönüyor.Oyunun seyir zevki çok olacak @china_shangai
Hasanın yüzü ortaya çıktı asıl ne kadar içten pazarlıklı biri olduğunu gösterdi