Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güzel bir bölümdü ya hep böyle bölümler olsun :D

Survivor da 5 kişi elendi konu 470 sayfa 9400 mesaj. Helal olsun valla. :D

Turabi üzüldü ama neden üzüldü anlatayım?

Onun stratejisi, güçlüleri eleyip, zayıfları saklamaktı. Çünkü zayıfı elemek kolay. Bakma Tanerin gitmesi onlara aslında artı oldu. Eninde sonunda elenecekti Taner zaten Turabi elese ikiyüzlülük olurdu, elenmesi ona artı oldu.

Hasan adamım ya. Tek kelimeyle Helal!

taner acaba tam kendi ritmimi bulmuştum performansım çok yükselmişti şanssız bi şekilde elendim falan dedi mi :D bu tarz bi konuşma bekliyorum reisten :kiki:

o değilde survivor bugün erken mi bitti daha saat 11.30 konsey falan geç olurdu normalde

@china_shangai en demişttin abi bu hafta Hasan'ı elemediniz bundan sonra korkun diye tam hatırlamıyorum cümleni bu kadar aklıma geldi :D

Adamın olmadığı yerde adamsın Turabi, Hasanın olduğu yerde madamsın Turabi. :F:F

Hasanin o kadar laf ettikten sonra Turabi'yi dememesi taktiksel olarak mantikli ama adamin ismini söylemiyeceksen o kadar lafda etmeyeceksin. Bence bu laflarin üzerine Hasan siralamada fena cakilacak.

taner acaba tam kendi ritmimi bulmuştum performansım çok yükselmişti şanssız bi şekilde elendim falan dedi mi :D bu tarz bi konuşma bekliyorum reisten :kiki:

o değilde survivor bugün erken mi bitti daha saat 11.30 konsey falan geç olurdu normalde
Bu kapağı hazm etmek zaten en erken saat 1'i bulur. Daha sevinçten yataktan dönüp duracağız, Acun onu da düşünmüş, Helal adama. :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...