Taner'i söyledi ve Taner elendi.Knk ben izleyemiyorum kimi söylüyor Hasan.
Taner'i söyledi ve Taner elendi.Knk ben izleyemiyorum kimi söylüyor Hasan.
Herkes istediği adayı destekler. Bizde hakaret etmeden istediğimiz gibi eleştireceğiz tabii.o herifi desteklediği sürece dalganın kralını geçecez NET değil maskeli o adamı destekleyen babam olsa susmam
biliyorum çok sinirlisin))) ama izledim turabi canı sıkılınca birilerine cephe alıyor@beyazsoy Sahra Turabiyi Yiğite sattı bilmeden konusma
Aynen aga bende Hasan'ı çok seviyorum.camoka helal olsun adam kafasına koydu taneri yolladı valla helal olsun
o değilde tanerin gitmesini istemezdim ya iyi güldürüyodu yine de o tayfadan birinin elenmesi süper oldu
işte olması gereken bu hele şükür gerekenleri de söylemiş aslanım benim@takas mutlaka izle aga yok böyle birşey adamı rezil kepaze ettin yerin dibine soktu hasan teter yıkılıyor hasan tt 1 sırada izle muhaka aga müthiş adam valla
Ne bilim aga veriyolar işte bende anlamıyorumişte olması gereken bu hele şükür gerekenleri de söylemiş aslanım benim
yine de sms sistemini doğru bulmuyorum turabinin 2.olması akıl alır gibi değil kim oy yollar buna neden yollar