Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan ile turabinin yaptığı aynı şey ikisi de gurubundakileri korumak istedi. turabi bugünü yapmayarak taneri korudu hasanda turabiye giydirdi taneri yazdı. sahrayı korumak için (sahranin performansı da pek parlak degik)

Hasanin turabiye sözleri

Sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama ben çıkmak zorundayım. Daha 4 bölüm yabancı dizi izleyeceğim. Bu da nerden baksan 4 saat yapıyor. Haydi iyi geceler.

Sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama ben çıkmak zorundayım. Daha 4 bölüm yabancı dizi izleyeceğim. Bu da nerden baksan 4 saat yapıyor. Haydi iyi geceler.
İyi geceler abi bu güzel sohbet için teşekkürler, görüşmek üzere.

tanerden kurtulduk darısı oflazın başına

hasanın söylediklerini dinliyorum tarihin en büyük ayarını vermiş helal olsun vallahi
gerçekler zoruna gitti elemanın

Turabi sinirlerine hakim olamayıp gitti ya bunu yazmışlar ardından @beyazsoy

Kamyon Arkasi Yazi Dusunmeye Gitmistir.

turabi bu olaylardan sonra diskalifiye olmadan durabilecek mi acaba

Begum'le Ozlem Hilmicem'i yer ha.Vayy be

Cok guzel bir bölumdu. yarin konseyi birkez daha izliyecegim. Duygunun yorumlarinida merak ediyorum. Survivorda tek yarismalari izliyeyim diyorum ama olmuyor. Bu hafta okullar bizim burda tatildide Survivorun keyfine vardim.
Eger gecen hafta gönulluler dokunulmazligi kaybetmis olsaydi Begüm birinci olurdu. Hilmicemle Turabi artik hareketlerine dikkat ederler. ikiside hep birinci olacaklarini sanmisti. Hilmicem bu hafta ben birinci oldum diye hasan bana selam verdi demisti. Bakalim Hasan birinci oldu diye Bozok ve Nadya ne tavir verecekler.
Bozokda gecen uzandigi yerden Hasana demedigini birakmamisti. Artik onuda korku sarar

Turabiye geçen seneden kalan biraz sevgim vardım ama bu sezon gerçek yüzünü gördüm. Adam o kadar kibirliki ben ne dersem o olacak bana karşı çıkanlar adam değil,şerefsiz gözüyle bakıyor. Hasan'ın sana survivor'un başından beri en ufak bi yanlışı oldumu ki sana bu kadar düşman oluyorsun ? Taner filan hep bahane gıcık olmasının sebebi himayesi altına girmemesi. Hasan'a helal olsun ama bundan sonra oyları daha da artacaktır bence. Taner gittiğine göre erkekler yine sayı vermeyecektir. Zaten Oflaz faktörüyle her maça 2-0 önde başlayacağız Hakan da Taner'i alamayacak.
Turabi de bu hırsla perfonmansı daha da artacaktır. Ünlüler korksun artık.

olayda gözden kaçan bir nokta var. hasan patır patır saydırdı barzonun yüzüne. ulan dedi sen böyle böyle yaptın. yarışmanın başından beri yaptığı tüm çakallıkları yüzüne vurdu. tane tane, gayet net. gık diyemedi. yapmadım diyemedi. en fazla "taner'e demedim" diye mırıldanabildi ama hasan öyle bir yerleştirdi ki "acun abi ben bi çıkıp geleyim çok fena oturttu kolay geçmez bunun acısı" diyerek gitti.
))))hasan'ın haklı olarak söylediği onca şeyin ardından kurabiyenin mala bağlaması paha biçilemezdi!.. öyle ki uzun bi süre bekledi ve gözleriyle sağı solu süzdü. bu sırada büyük ihtimalle işittiği lafları peş peşe birleştirip çözümlemeye çalışıyordu. "kurban oliiim, ben bi beş dakka gidebilir miyim?" dedi ve sonrası klasik duygu sömürüsü. allahtan başka kimseden korkmam falan.
))

bu barzo ve yamağına birinin tokadı patlatması gerekiyordu ama hasan tokadı falan geçti . turabi'yi yediye ayırıp istanbul'un yeditepesine bütün parçalarıyla gömdü
))))

hasan'ın dedikodu yaptığını söyleyen, nihayetinde turabi'nin bunu sürekli yaptığını görmezden gelen @Maskeli Fedai 'ye aslında ders niteliğinde göstermiş oldu
)). benim icin performans önemli deil diyor. yani diyor ki ben her türlü finale yürürüm takımdan kim gitmiş onemli deil. etrafında güçlü adam istemeyecek kadar bencil hem de. bu akşama gelince, hasan gerekeni soyledi hatta forumda konuşulan her seyi tek tek yüzüne söyledi. acunun rekor oy kullanıldı kısmını belirtmesi de ayrı bir hoş oldu. böylece bunun bir tepki olabileceğini hesaba katmıştır.diyecem ama nerede onda bunu kavrayacak kapasite
))))) benim oğlum bina okur döner döner yine okur misali kısır bir hayatı var arkadaşın
)))))))))

ayy abişkom senin ne işin var ayol burada

geçenlerde bana ufaklık izliyor kapattırmıyor diyordun çocuğu piss işlerine alet etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...