Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve'nin yaptığının doğru olduğunu düşünüyorum Ahmet Dursun yerine Serenayın kalması Serenay' en fazla 1 hafta tutardı orada. Takım olarak Yarışıyorsan profesyonel düşünmek zorundasın.

Ahmet Dursun'u hiç sevmem. Söylediklerine katılıyorum.

Hakan'ın Gizem den prim almaya ihtiyacı yok şuan bana göre en başarılı yarışmacılardan biri. Turabi ye kafa tuttuğu için böyle birşey söylediğini düşünüyorum ama hak eden kalacaktır :)

Anıl'ın yanlışlarını da ben söyleyeyim. Bire bir röportajlarda sürekli eleştiri yaparken topluluk içinde sessiz kalıyor. Artık ergen sevgilileri de yok Acun torpil uygulamazsa çok fazla kalmaz.

Merve min (Oflaz) hiçbir şeyi yok oradaki birçok erkekten daha yürekli ve güçlü.

Doğukan da da sadece hız var. Beceri 0. :) @sokak sanati

Hepsi demeMistik zaten.ünlülerden gerçekten sevdiklerim var ama gönüller nasıl laf kavgası ediyorsa onlarda içten içe bir birbirlerini cekemiyorlar. @Nisa

Ünlüler Hakkında bir tek merve aydın ve hakan konusunda Farkliyiz. Hakan konusunda ileride saha net haklılığını göreceğini düşünüyorum. Merve konusunu ise çok tartıştık ama bir sonuca varmadik.o nedenle uzatmayayim ama haksız yönünde fazla

Paskalya helal olsun nihat olmayınca rakibi diğerleri lembebi çekirdek)))

Nadya bu survivoru da boş geçmez bir koca bulur artik)))

Hakan yeniliyor fragmanda sakatlanması ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU