Duygum bu akşam eleyecek herkesi cevap size sert olacak.E hadi bakim bunları sana hatırlatcam ben
Adadan uçuyor şaka la şaka![]()
Duygum bu akşam eleyecek herkesi cevap size sert olacak.E hadi bakim bunları sana hatırlatcam ben
daha şampiyon olacak sedoşum bir yere gidemezE hadi bakim bunları sana hatırlatcam ben
Hilmi de Turabi'nin yancısı oldu resmen. ssHilmi varSeda var
![]()
Sedoş'un bu çeneyle şampiyon olması zordaha şampiyon olacak sedoşum bir yere gidemez![]()
Taner çıkmışsa eler tabi daha iyi isimler çıkınca görücem Hilmicem gibi meselaDuygum bu akşam eleyecek herkesi cevap size sert olacak.![]()
![]()
finalde hak oylaması olmicek mi halk oy vrir sedoşumaSedoş'un bu çeneyle şampiyon olması zor![]()
Hilmicem'i de ezeriz.Sedoş'un bu çeneyle şampiyon olması zor
Taner çıkmışsa eler tabi daha iyi isimler çıkınca görücem Hilmicem gibi mesela![]()
Duygu'na üzülmüyor musun?Ünlüler'in kazanmasına sevindim süper olacak akşam.![]()
Duygu'na üzülmüyor musun?![]()
Kıskanç.![]()
Serenay ve Ahmet'li o takım seviliyor sanki.Ne kıskanacam be Sahra ve Turabi var o takımda sevilmez.![]()
Serenay ve Ahmet'li o takım seviliyor sanki.![]()
Anıl ve Merve Aydın'ı severim biraz.Ahmet'i sevmiyorum ama Hakan, Serenay, Merve, Doğukan, Merve Oflaz, Anıl ve Pascal sevilmeyecek gibi değil.![]()
Arama ile olmaz o oy vermekle olucak işfinalde hak oylaması olmicek mi halk oy vrir sedoşumazati twitterda n çok arananlar survivor allstar-survivorseda-survivor duygu imiş
![]()
Ergenuslar izin verirse tabiHilmicem'i de ezeriz.![]()
![]()
Anıl ve Merve Aydın'ı severim biraz.
Gerisiyle aram yoktur.![]()
Biz DÇFC oldukça hiçbir şey olmaz Duygumuza.Arama ile olmaz o oy vermekle olucak iş
Ergenuslar izin verirse tabi![]()
Bazen düşünmüyor değilimKeşke Duygu da ünlülerde olsaydı.![]()
Tabi tabi sen öyle sanBiz DÇFC oldukça hiçbir şey olmaz Duygumuza.![]()
Ünlüler adasını karıştırırdıKeşke Duygu da ünlülerde olsaydı.![]()