Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben taraf tutmayalim demedim ki ben mesela unluleri tutuyorum hakli olduklari icin

bende gönüllüleri tutuyorum doğal ve ypmacık olmadıkları için. Ünlülerde en az 5 tane sahte insan var.

Kimmiş ünlülerde ki sahte insanlar @sokak sanati? Güldürdün :)

hemen Sayayım.

Merve Aydın, Ahmet Dursun, Hakan Hatipoğlu banko.

Anıl acayip sinsi duruyor. Hiç doğal değil ve her hangi bir ayrılmada başrol oynar.

Almeda, Serenay iyidir.

Merve'ye laf atsammı bilemedim.:F Tabi ki diyeceğim Doğukan'ı pek sevmiyorum ama iyi biri. Merve'de bunun ayarında.

Güle güle Taner. Ama Tanerin gitmesi, gönüllülere artı puan kazandıracak. :(

Hahah :F Sen sahtelik kavramını neye göre belirliyorsun acaba? Ne yapılarda sahte konumununa soktun? Turabi gibi delikanlıyım diyip direk videoları çıkmadı :) @sokak sanati

hemen Sayayım.

Merve Aydın, Ahmet Dursun, Hakan Hatipoğlu banko.

Anıl acayip sinsi duruyor. Hiç doğal değil ve her hangi bir ayrılmada başrol oynar.

Almeda, Serenay iyidir.

Merve'ye laf atsammı bilemedim.:F Tabi ki diyeceğim Doğukan'ı pek sevmiyorum ama iyi biri. Merve'de bunun ayarında.
Anıl iyi biri sokak sanati efendi biri yalnız fazla kişilerden etkileniyor :)

Hahah :F Sen sahtelik kavramını neye göre belirliyorsun acaba? Ne yapılarda sahte konumununa soktun? Turabi gibi delikanlıyım diyip direk videoları çıkmadı :) @sokak sanati

Nisa'cığım biz onu geçen yık açıkladık ve kapattık hem yarışma ile ne ilgisi var o videoların. Biz yarışmdan bahsediyoruz.

Neye göre diyorum hal ve tavırlarına göre tabi ki. Merve ve Ahmet'i geçen yıldan beri izliyorum ve vukaatlerini anlat anlat bitmez yani.:kiki:

@Nisa şakşakcınada sevgiler bu arada.:kiki:

Canım benim sahtelik karakterde ve söylenen sözlerde biter önce bunu öğren. Ünlülerde herkes dedin şimdi 2 kişiye düşündün. Seni tutarlı konuşmaya davet ediyorum. Ve bana ne yaptıklarını hala söylemedin :)) @sokak sanati

Anıl kesinlikle çok vukaatlı biri oalcak bu sezon. 2013'de çok net hatırlamıyorum ama çok sakin durmakta hayra alamet değil. Kesin bir olay patlatacak.
Anıl Alp Kırşan ve Mustafa Topaloğlu bir gruptu zamanında orda sadece bir olay meydana geldi orda ünlüler buzdolabı kazanmıştı Anıl gitmiş yoğurdu kızlara vermişti demişti ki Nihat abi yiyecek falan Nihat da kızmıştı bu duruma zaten yoğurt onlarındı gibisinden birşeyler söylemişti.O başka birşey yoktu survivoru efendi bir şekilde bitirmişti.Şimdi Ahmet Dursunun yanında olması kötü umarım etkilenemz zira çok kolay etkileniyor

SONUNA KADAR TURABİ, SONUNA KADAR GÖNÜLLÜLER. :A
Ne Turabisi sen Duygucu değilmiydin Turabi Duygunun arkasından neler diyodu unuttun galiba

Kapak. :F :F :kiki: :kiki:

14621_910271718995124_9096435897445614215_n.jpg

@ABAY_06 @eskici @RevaN @HachiKo
İyi kapak yemiş ama pujajahahha:kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...