Aynen, hemde çok ilginçBende tam anlıyamadım yahu ama o güç oynunu nası kaybetmişler eğer kaybettilerse ilginç
Aynen, hemde çok ilginçBende tam anlıyamadım yahu ama o güç oynunu nası kaybetmişler eğer kaybettilerse ilginç
Şimdi ada konseyi olunca Hırbo Duygunun ismini yazınca o zamanda destekleYok konuşmada HAKAN ve TURABİ tartışması oluyordu da destek verem dedim.![]()
![]()
Duygu kesin olarak SMS'TE zaten.Şimdi ada konseyi olunca Hırbo Duygunun ismini yazınca o zamanda destekle![]()
Hırbo yazmıştır kesin Duygunun isminiDuygu kesin olarak SMS'TE zaten.![]()
7-8 isim Duygu'ya çıkmış.Hırbo yazmıştır kesin Duygunun ismini![]()
İyi olmuş sen destekle Hırboyu bak sen şimdi dikkatli izle Duygunun ismini yazınca hırbo neler söylüyecek7-8 isim Duygu'ya çıkmış.![]()
Süpermiş.DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLER TAKIMININ....
DUYGU İSTEMSİZ ALKIŞLIYOR, TURABİ ALKIŞLAMIYOR, MORALLER BOZUK.
Ekli dosyayı görüntüle 43570
@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @HachiKo @Billy Kane @ABAY_06 @eskici![]()
Duygu'm sms'te cevabını verecek.İyi olmuş sen destekle Hırboyu bak sen şimdi dikkatli izle Duygunun ismini yazınca hırbo neler söylüyecek![]()
Taner gitsin, size +3 puan ondan garanti geliyor.Süpermiş.
Turabi'nin tipe for.![]()
Daha oylama başlayıp, eleme olmadı ne gitmesi?Lo totoş @xemrexxx senin Seda gidiyormuş![]()
Taner elenir zaten Duygu karşısında maalesef.Duygu'm sms'te cevabını verecek.
Taner gitsin, size +3 puan ondan garanti geliyor.
Daha oylama başlayıp, eleme olmadı ne gitmesi?![]()
Bro bu sms geçti diğer smslerdede ismi çıkacak kaçarı yok yaniDuygu'm sms'te cevabını verecek.
Taner gitsin, size +3 puan ondan garanti geliyor.
Daha oylama başlayıp, eleme olmadı ne gitmesi?![]()
Kötü oldu ünlülerin kazanmasıSüpermiş.![]()
Turabi'nin tipe for.![]()
Beceriksiz çıktı, birşey olmaz.Taner elenir zaten Duygu karşısında maalesef.
Bir şampiyonun ilk haftadan elenmesi de ilginç olur.![]()
Olsun.Bro bu sms geçti diğer smslerdede ismi çıkacak kaçarı yok yani![]()
Neyse Turabi bir yandaşını kaybeder bu açıdan iyi olur aslında.Kötü oldu ünlülerin kazanmasıgerçi Taner gidiyor
![]()
He bu Turabi üzülür de şimdi Taner gidince o üzülürse ben sevinirim.dOĞRU YA UNUTMUŞUM @sokak sanati Tnaer Turbonun arkadaşı![]()
E hadi bakim bunları sana hatırlatcam benBeceriksiz çıktı, birşey olmaz.![]()
Olsun.![]()
Adadan uçuyor şaka la şakaneereye![]()
Hilmi varHe bu Turabi üzülür de şimdi Taner gidince o üzülürse ben sevinirim.![]()