Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Begüm'ü ya @olizvel kafan iyi mi :A Hiç güleceğim yoktu :F Favorimi ilk haftadan eledin :D

Bu arada belki o foto oynanan 2. oyunun sonucudur.Olamaz mı?Çünkü güç oyununu %99 gönüllüler alır diye düşünüyorum.

Ne Begüm'ü ya @olizvel kafan iyi mi :A Hiç güleceğim yoktu :F Favorimi ilk haftadan eledin :D
Ben de Begüm'ü yarıştığı sezonda severdim.Hatta favorilerim Begüm'le Anıl'dı ama burda pasif kaldı.

Bu arada belki o foto oynanan 2. oyunun sonucudur.Olamaz mı?Çünkü güç oyununu %99 gönüllüler alır diye düşünüyorum.

Ben de Begüm'ü yarıştığı sezonda severdim.Hatta favorilerim Begüm'le Anıl'dı ama burda pasif kaldı.
Pasif mi hiç güleceğim yoktu.Dün oynamadığı için gözükmüyordu.Öncesinde hep oyun alıyordum.Ama Taner yüzünden o yüzmede hep kaybetti hatırlatayım dedim :)

@Yiğitt Dokunulamazlık oyunu dediğin karşılıklı itme oyunu mu onu gönüllerin kaybetmesi imkansız gibi nasıl ya.Turabi var Hasan var. :D

Aahah bu Anıl saf biraz simitin üstünde ayağıyla şey yapıyor ileri giderken o seni yavaşlatır be. :F Oh iyi oldu Bozok kazandı. :A

Canım benim sahtelik karakterde ve söylenen sözlerde biter önce bunu öğren. Ünlülerde herkes dedin şimdi 2 kişiye düşündün. Seni tutarlı konuşmaya davet ediyorum. Ve bana ne yaptıklarını hala söylemedin :)) @sokak sanati

Herkes demedim en az 5 kişi sayarım dedim hachiko'ya ve 4 kişi rahatlıkla saydım ilk haftadan. Nedenlerini açıklarım tabiki.

Merve sahte biri çünkü profesyonel takılan bir insan ve duygulara pek önem vermiyor. Duruma göre oynuyor.
Ahmet Dursun desen arkadan konuşmaları ve sinsi bakışları ile meşhur. Geçen yıl Sero'ya ve Duygu'ya neler yaptı.
Hakan zaten aşk olayı var. Aşkını kullanarak 2010 çok desteklenmişti ki bu All tarda daha ilk haftadan gizemciğim diye dolanıyor. Daha nasıl kullanacak merak içerisindeyim.
Anıl'ın açıklamasını tam yağamıyorum ama samimi ve doğal gelmiyor bana.

Başka kim var. Sero'yu severim. Fulya'yı daha kestiremedim. Almeda'yı severim. Doğu ve Merve Oflaz'a pek bir şey hissetmiyorum zaten ikiside biraz geri planda.

Yani çelişki ve tutarsızlık yok. Orada kısa kesmişim. @Nisa

@sokak sanati bazı şeyleri abartıyosun cidden adamı hasta etme :T:

Ne oldu.:F

Turabi o nasıl hareketler yılan gibi kıvırıyor. 😱

Neyse bu kadar Survivor yeter daha fazla dayanamıycam. :D

Sahra aforizmalarda nihati ve turabiyi geçecek "özlem eksi sıfır " diyerek nihatin "annem kadın" lafını solladı)))

Umarım dokunulmazlığı gönüllüler alır ve Duygu bir çok oyun kazanır. :)

@mrt-06 bi daha dememeniz konusunda uyarı aldınız ailecek.😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU