Ben de Begüm'ü yarıştığı sezonda severdim.Hatta favorilerim Begüm'le Anıl'dı ama burda pasif kaldı.
Pasif mi hiç güleceğim yoktu.Dün oynamadığı için gözükmüyordu.Öncesinde hep oyun alıyordum.Ama Taner yüzünden o yüzmede hep kaybetti hatırlatayım dedimBu arada belki o foto oynanan 2. oyunun sonucudur.Olamaz mı?Çünkü güç oyununu %99 gönüllüler alır diye düşünüyorum.
Ben de Begüm'ü yarıştığı sezonda severdim.Hatta favorilerim Begüm'le Anıl'dı ama burda pasif kaldı.
Canım benim sahtelik karakterde ve söylenen sözlerde biter önce bunu öğren. Ünlülerde herkes dedin şimdi 2 kişiye düşündün. Seni tutarlı konuşmaya davet ediyorum. Ve bana ne yaptıklarını hala söylemedin) @sokak sanati
@sokak sanati bazı şeyleri abartıyosun cidden adamı hasta etme![]()
oy da verirler n güzel sempatik kızArama ile olmaz o oy vermekle olucak iş
Ergenuslar izin verirse tabi![]()
Kahraman Turabi diyorlar.![]()
Hakan'da tam şey yani geldi geldi pat diye düştü son anda Turoş kazandı.Dün kü oyunda rewzil etti Hakan'ı.![]()
2. Etap var yanlız.@Yiğitt Dokunulamazlık oyunu dediğin karşılıklı itme oyunu mu onu gönüllerin kaybetmesi imkansız gibi nasıl ya.Turabi var Hasan var.![]()
Hakan'da tam şey yani geldi geldi pat diye düştü son anda Turoş kazandı.![]()
Turoş çok şovcu yav Şeref Meselesi başlayana kadar biraz izledik de. Ailecek ne gıcık herif dedik.Hakan kendi düştü ağlamasın bi zahmet.İzlediysen kendine güvene güvene seçti Turabi'yi.
![]()