Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heal Sana Duygu.:Z

Hadi Hakannnnn göm şu Hırboyu bitir oyunu :D

Anil,Berna ve Merve bu oyunda cok iyilerdi, bravo.Hilmicem kotu performans gosterdi. Duygu-Merve karsilasmasinda duygu yeniyor diyolardi ama yine yanlis bilgi.

Berna'ya helal olsun oyunu ünlüler alırsa onun sayesinde almış olur hem 2 oyun kazandı hem de takım arkadaşlarını müthiş taktikler verdi.

Anıl, Bozok ve Hilmi'yi gömdü helal olsun. :D

Serenay ilk oyunu vermezdi de yanlış taktik kurbanı oldu. :( Almeda hayal kırıklığı. Bu oyunu da yapamıyorsa gitsin adadan. :) Merve Aydın yine çok iyi.

Hakan Bozok'u gömdü Turabi'yi de gömecek inşallah tüm dualarım onunla. :D

Begüm'ü de unutmamak lazım süperdi. :)

9-9 olursa sürpriz var dediydi Acun ne yapacak acaba :A

Hasan'ı yarıştırmayacak bir sürprizdir umarım. :A

Ünlülerden ilk iki eleme sonucu gidecekler belli gibi. 1. Fulya 2. Almeda . Kemik kadro diğerleri. Merve Oflaz'ı niye oynatmadılar anlamıyorum.

Gönüllülerden ise Taner ve Özlem şimdilik bana göre zayıf. Seda da biraz zayıf ama sempatikliğiyle uzun kalır gibi adada. :)

Ünlülerden ilk iki eleme sonucu gidecekler belli gibi. 1. Fulya 2. Almeda . Kemik kadro diğerleri. Merve Oflaz'ı niye oynatmadılar anlamıyorum.

Gönüllülerden ise Taner ve Özlem şimdilik bana göre zayıf. Seda da biraz zayıf ama sempatikliğiyle uzun kalır gibi adada. :)
Ozlem bence gonullulerde kizlarin en iyi yarismacisi

Ünlülerden Merve, Anıl, Berna, Pascal ve Hakan'a tebrikler. Çok iyi yarıştılar. Oyunu bu 4'ü götürdü diyebilirim. Serenay da çok iyiydi ama ilkin hata yaptı, Pascal da ilk oyunda ne olduğunu anlamadığı için yenildi. Fulya ve Almeda hayal kırıklığı. Özellikle Fulya. Ahmet Dursun da kötüydü bu oyun.

Gönüllülerden Nadya, Hasan ve Begüm çok iyiydi. Özlem de keza öyle. Turabinin tavırları yüzünden kazanıp kayettiği, başarısı beni ırgalamıyor. Sakatlanan birisine bile "benle oynamamak için yapıyor" diyor. Şimdi Hakan yenerse Turabiyi, öyle bir kapak yapacak ki, kaynatsan o kavanozu, kırsan yine açılmayacak o kapak. :D

Duygu da kaybedince kendini kaybediyor, sürekli sakatlanıyor tesadüfe bak, her defa da bir bahane buluyor. Zayıfsın işte kızım, çok zayıf değilsin de orta oyuncusun, Almeda, Fulya ve Tanerden sonra en zayıf halka sensin.

Bu arada Sedayı başta pek sevmemiştim ama pek tatlı geliyor artık, oyunların neşesi resmen. :D

Acun çok ama çok akıllı adam gerçekten. İlk başta 8 dk reklam verdi, aynı saat diliminde 21.53`te reklama girdi 7 dk reklam verdi, sonra 22.00`de tekrar reklama girdi, 22.15`te ancak çıkar. Böylelikle 22 dk aralıksız reklam verdi, hem de en heyecanlı yerde. Çünkü kendisi çok iyi biliyor kimsenin kanalı değiştirmeyeceğini. :D

Taner harbiden ne yapmaya gelmiş buraya AllStarla alakası ne ? :F
Eskiden şampiyon olmuş, 8 yıl önce, Acun ne bilsin bu kadar tırt olacağını. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU