Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada saat daha erken, acaba oyunu gönüllüler alacak da diğer oyuna mı kalacak? :(

Bu arada Hilmicemi yorumlamadım. Bana göre Turabinin kibar versiyonu, o da Duygunun arkasından konuşuyor. :D

Ünlülerden Merve, Anıl, Berna, Pascal ve Hakan'a tebrikler. Çok iyi yarıştılar. Oyunu bu 4'ü götürdü diyebilirim. Serenay da çok iyiydi ama ilkin hata yaptı, Pascal da ilk oyunda ne olduğunu anlamadığı için yenildi. Fulya ve Almeda hayal kırıklığı. Özellikle Fulya. Ahmet Dursun da kötüydü bu oyun.

Gönüllülerden Nadya, Hasan ve Begüm çok iyiydi. Özlem de keza öyle. Turabinin tavırları yüzünden kazanıp kayettiği, başarısı beni ırgalamıyor. Sakatlanan birisine bile "benle oynamamak için yapıyor" diyor. Şimdi Hakan yenerse Turabiyi, öyle bir kapak yapacak ki, kaynatsan o kavanozu, kırsan yine açılmayacak o kapak. :D

Duygu da kaybedince kendini kaybediyor, sürekli sakatlanıyor tesadüfe bak, her defa da bir bahane buluyor. Zayıfsın işte kızım, çok zayıf değilsin de orta oyuncusun, Almeda, Fulya ve Tanerden sonra en zayıf halka sensin.

Bu arada Sedayı başta pek sevmemiştim ama pek tatlı geliyor artık, oyunların neşesi resmen. :D

Acun çok ama çok akıllı adam gerçekten. İlk başta 8 dk reklam verdi, aynı saat diliminde 21.53`te reklama girdi 7 dk reklam verdi, sonra 22.00`de tekrar reklama girdi, 22.15`te ancak çıkar. Böylelikle 22 dk aralıksız reklam verdi, hem de en heyecanlı yerde. Çünkü kendisi çok iyi biliyor kimsenin kanalı değiştirmeyeceğini. :D

Eskiden şampiyon olmuş, 8 yıl önce, Acun ne bilsin bu kadar tırt olacağını. :D
Duygu'yu 4.zayıf halka olarak görmek yanlış bence. Sonuna kadar mücadele ediyor ve oyunlarda gayet başarılı.

Ünlülerden Merve, Anıl, Berna, Pascal ve Hakan'a tebrikler. Çok iyi yarıştılar. Oyunu bu 4'ü götürdü diyebilirim. Serenay da çok iyiydi ama ilkin hata yaptı, Pascal da ilk oyunda ne olduğunu anlamadığı için yenildi. Fulya ve Almeda hayal kırıklığı. Özellikle Fulya. Ahmet Dursun da kötüydü bu oyun.

Gönüllülerden Nadya, Hasan ve Begüm çok iyiydi. Özlem de keza öyle. Turabinin tavırları yüzünden kazanıp kayettiği, başarısı beni ırgalamıyor. Sakatlanan birisine bile "benle oynamamak için yapıyor" diyor. Şimdi Hakan yenerse Turabiyi, öyle bir kapak yapacak ki, kaynatsan o kavanozu, kırsan yine açılmayacak o kapak. :D

Duygu da kaybedince kendini kaybediyor, sürekli sakatlanıyor tesadüfe bak, her defa da bir bahane buluyor. Zayıfsın işte kızım, çok zayıf değilsin de orta oyuncusun, Almeda, Fulya ve Tanerden sonra en zayıf halka sensin.

Bu arada Sedayı başta pek sevmemiştim ama pek tatlı geliyor artık, oyunların neşesi resmen. :D

Acun çok ama çok akıllı adam gerçekten. İlk başta 8 dk reklam verdi, aynı saat diliminde 21.53`te reklama girdi 7 dk reklam verdi, sonra 22.00`de tekrar reklama girdi, 22.15`te ancak çıkar. Böylelikle 22 dk aralıksız reklam verdi, hem de en heyecanlı yerde. Çünkü kendisi çok iyi biliyor kimsenin kanalı değiştirmeyeceğini. :D

Eskiden şampiyon olmuş, 8 yıl önce, Acun ne bilsin bu kadar tırt olacağını. :D
Merve Oflaz gibi güçlü birisini oynatmayıp Fulya'yı ve nazik Almeda'yı oynatarak büyük hata yaptılar. Belki Merve oynasa çoktan kazanmışlardı :(

Hakan hep hatalı bir hamle yapmak zorundamısın sen ya? :(

Puahahhahahhahahahhahahhahahhahahahhahahhahahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhaahhahahahhahahhahahahhahahahhahahh ohhh hırsımı aldım.:kiki: Helal sana TURBO.:oley:

Yine 9-9'dan oyun verdik.:( Lanet olsun bu içimdeki Survivor sevgisine.:(

Tebrikler Turabi, Özlem, Hasan ve Nadya.:love1:

Ünlülerden gönülsüzlere, seçin, beğenin, alın. :F
24515.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...