TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Şu potosluyu da desteklemezsin be mosi. :A
Kendimi kontrol edemiyorum. Önceki senelerde hangi takımda olsa o takımı tutuyordum. Bir süre yokken yarışmayı izlemedim. Denk gelince mavi kazansın istedim. Şimdi gelince yine kırmızı alsın istiyorum. Demek ki seviyormuşum Nagi kraliçesini :A

@Dosi Hocammm bu tombiğii sınıftan atarmısın lütfenn :A
Bowling GIF

@Dosi :A Bu şekil yapar. @xemrexxx
------

Helal olsun Queen i sevmeyen @12.Adam @Emre Ozansoy @Angelica ve @serhatt ı banlarsın inşallah :A
Ramazan topu nbr? :A Lobut olmuşsun.

Son düzenleme:
İletişim ödülünden sonra Raleyna'nın gerçek yüzü tüm takım tarafından ortaya çıktı. Konseyde de kıvırmalara doyamadı şu an 😄😄 Hadi şimdi de yalnız kaldım diye mağdur hikayesi yazıp oyna ama bu sene sms yok iş yapmaz.

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ogeday bırakmış yarışmayı abuu @xemrexxx @Dosi @Zeyno
Öyle bir durum olsa bunu fragmanda açık açık belli etmezlerdi. Nagihan’ın fragmanlarıda hep yanıltıcı olmuştu.
Maksat heyecan yaratmak
------

Yine Nagimiz için özel konsey. Bırakacak süsü verilmiş yani tersi olacaktır

Bir kerede bizle zıt olma be :A

Ama ne yapayım öyle anladım çünkü sağlığın önemli diyor kalacak olsa böyle demezdi diye düşünüyorum :D
Bak burda ne yazışmışız :A çok çabuk inanıp savunuyorsun olayları ve sonuç tersi çıkıyor :A
@xemrexxx @12.Adam

Banlayınca görürsün ne yetkim olduğunu. :F

Ogeday bırakmış yarışmayı abuu @xemrexxx @Dosi @Zeyno
Öyle bir durum olsa bunu fragmanda açık açık belli etmezlerdi. Nagihan’ın fragmanlarıda hep yanıltıcı olmuştu.
Maksat heyecan yaratmak
------

Bak burda ne yazışmışız :A çok çabuk inanıp savunuyorsun olayları ve sonuç tersi çıkıyor :A
@xemrexxx @12.Adam
Aaa karıya bak aleyna'yı kıskanıp hamileyim diye yalan attı şimdi de bebek yok diyor 😱 @Çiğdem rahmetsizinin ecünnü dediği bu galiba :X

Bowling GIF

@Dosi :A Bu şekil yapar. @xemrexxx
------

Ramazan topu nbr? :A Lobut olmuşsun.

İletişim ödülünden sonra Raleyna'nın gerçek yüzü tüm takım tarafından ortaya çıktı. Konseyde de kıvırmalara doyamadı şu an 😄😄 Hadi şimdi de yalnız kaldım diye mağdur hikayesi yazıp oyna ama bu sene sms yok iş yapmaz.

Banlayınca görürsün ne yetkim olduğunu. :F
------

Maksat heyecan yaratmak
------

@xemrexxx @12.Adam
Onun ayarları bozuldu yaşlandıkça :A