Bayadır izlemiyordum. Madem kraliçe döndü, bizde izleyelim bakalım
Şu potosluyu da desteklemezsin be mosi.Bayadır izlemiyordum. Madem kraliçe döndü, bizde izleyelim bakalım
Kendimi kontrol edemiyorum. Önceki senelerde hangi takımda olsa o takımı tutuyordum. Bir süre yokken yarışmayı izlemedim. Denk gelince mavi kazansın istedim. Şimdi gelince yine kırmızı alsın istiyorum. Demek ki seviyormuşum Nagi kraliçesiniŞu potosluyu da desteklemezsin be mosi.
Helal olsun Queen i sevmeyen @12.Adam @Emre Ozansoy @Angelica ve @serhatt ı banlarsın inşallahKendimi kontrol edemiyorum. Önceki senelerde hangi takımda olsa o takımı tutuyordum. Bir süre yokken yarışmayı izlemedim. Denk gelince mavi kazansın istedim. Şimdi gelince yine kırmızı alsın istiyorum. Demek ki seviyormuşum Nagi kraliçesini
3 te 3 atarım kafana
Benimde ban yetkim var dikkat et de sen banlanma.
Senin ne yetkin varBenimde ban yetkim var dikkat et de sen banlanma.
Senin ne yetkin var
------
Nagi Queen tek cümlede hem Seda hem Aleyna yı patlattı
Pınarı savundu ikisi de bozulduAnlayamadım ne dedi orda ya
Pınarı savundu ikisi de bozuldu
Banlayınca görürsün ne yetkim olduğunu.Senin ne yetkin var
------
Nagi Queen tek cümlede hem Seda hem Aleyna yı patlattı
Neden ?
Öyle bir durum olsa bunu fragmanda açık açık belli etmezlerdi. Nagihan’ın fragmanlarıda hep yanıltıcı olmuştu.
Yine Nagimiz için özel konsey. Bırakacak süsü verilmiş yani tersi olacaktır
Bence bırakacak
Bir kerede bizle zıt olma be
Bak burda ne yazışmışız çok çabuk inanıp savunuyorsun olayları ve sonuç tersi çıkıyorAma ne yapayım öyle anladım çünkü sağlığın önemli diyor kalacak olsa böyle demezdi diye düşünüyorum
Banlayınca görürsün ne yetkim olduğunu.
Aaa karıya bak aleyna'yı kıskanıp hamileyim diye yalan attı şimdi de bebek yok diyor 😱 @Çiğdem rahmetsizinin ecünnü dediği bu galiba
İletişim ödülünden sonra Raleyna'nın gerçek yüzü tüm takım tarafından ortaya çıktı. Konseyde de kıvırmalara doyamadı şu an 😄😄 Hadi şimdi de yalnız kaldım diye mağdur hikayesi yazıp oyna ama bu sene sms yok iş yapmaz.
Banlayınca görürsün ne yetkim olduğunu.
Onun ayarları bozuldu yaşlandıkça