Ablam da aleyna'yı patlamış
Ablam da aleyna'yı patlamış
ayol yorumla olsaydı o işVideonun altına gelen yorumlar… SMS senesi olsa kırmızı takımın hepsini elemişti kraliçe… 🚬
Senin gibi onun da ağzına yuva yapmış yalan.Aaa karıya bak aleyna'yı kıskanıp hamileyim diye yalan attı şimdi de bebek yok diyor 😱 @Çiğdem rahmetsizinin ecünnü dediği bu galiba
------
Onun ayarları bozuldu yaşlandıkça
Kalsaymış berk Oktayla ortak ifşa olurlardıSenin gibi onun da ağzına yuva yapmış yalan.
Berk Oktay’la ne ilgisi var ?Kalsaymış berk Oktayla ortak ifşa olurlardı
Bu cehalet şaka mı 😱Berk Oktay’la ne ilgisi var ?
Senin kadar yarışmacıların geçmişini irdelemiyorum. Sen ne kadar futboldan anlıyorsan o kadar magazinden anlarım.Bu cehalet şaka mı 😱
Heyatım sen daha altına yapacak yaştayken ben futbolu biliyordum hoşttttSenin kadar yarışmacıların geçmişini irdelemiyorum. Sen ne kadar futboldan anlıyorsan o kadar magazinden anlarım.
En çok senin hoşuna giderdi.Kalsaymış berk Oktayla ortak ifşa olurlardı
O postları ciddiye mi aldın, botlar havada uçuyordu.ayol yorumla olsaydı o iş
acunun anketinde 8. oldu aleyna şampilik şansı yok yani sms olsa da parasız beğeniye dayanan yerde 8. olana kim sms atsın da şampiyon yapsın
ayrıca hepsini geçtim hilmicem 1 kere şampiyon olmuş 2 all starda da final 4lüsüne kalmış onu nasıl geçsin sms te
Ayol surviwords A en iyi post 700 beğeni alıyor genel kitleyi bağlamaz çokO postları ciddiye mi aldın, botlar havada uçuyordu.
Asıl Youtube yorumları genel kitlenin kimi desteklediğini gösterir. Aleyna sezon başlarında sevilen bir karakter değildi ama şu anda iddia ediyorum Hilmicem ve Yunus Emre dışında herkesi eler kırmızı takımdan. Çünkü ikisi de halk tarafından çok ciddi seviliyor.
Fan kitlesi olarak düşünürsek de Aleyna ve Hilmicem başı çeker. Twitter’da ne kadar antisi varsa bir o kadar da fanı var. Survivor Words hesabının etkileşimlerinden anlayabilirsin demek istediğimi.
Bu arada yarışmayı canlı izlemiyırum, Twitter’a bu kadar hakim olma nedenim de oradan takip ediyor olmam. Yoksa eski tadı kalmadı bence.
Berk Oktayla olsaydı içerikler olabilirEn çok senin hoşuna giderdi.
Genel kitleden bahsetmiyorum zaten, Survivor Words fan kitlesini yansıtır diyorum. Aleyna Kalaycıoğlu’nunkiler 1.5 K’yı gördü araştırmanı öneririm.Ayol surviwords A en iyi post 700 beğeni alıyor genel kitleyi bağlamaz çok
SMS, işi değişir mesela İsmail balaban ya da Hikmet in de SMS desteği ya da fanı yoktu ama güreş federasyonu sağolsun ya da Nisa nın babasının euroları bozdurunca noldu gördük
Ay neyse bu hafta keyifle izliyorum yarışmayi 2 yılandan Pınar gitti, Aleynanın maskesi düştü
------
Ayol bu adam Acun A yalakalık yapmak için canlı yayında ağladı beGenel kitleden bahsetmiyorum zaten, Survivor Words fan kitlesini yansıtır diyorum. Aleyna Kalaycıoğlu’nunkiler 1.5 K’yı gördü araştırmanı öneririm.
Nisa seviliyordu be abartma. İsmail’in kazanma nedeni de oy potansiyeli ya da oy satın alma değil Poyraz’ın anti oylarıydı.
Aynen baya maskesi düştü ya. Aleyna’nın yaptığını orada Nagihan da yaptı, Merve de yaptı, Hilmicem de yaptı. Neyse fazla laf anlatmaya gerek yok. Murat dedem açıklamış her şeyi.
Aleyna’yı savunarak kime ne yalakalığı yapsın.Ayol bu adam Acun A yalakalık yapmak için canlı yayında ağladı be
Aleyna herkesle ayrı konuşmuş ayol skandal 2 kişiye farklı anlatırsın da onayı 3 kişiye farklı anlatıp nasıl kazanmayı beklemiş ki
Gizli parlakçı seni.Ayol surviwords A en iyi post 700 beğeni alıyor genel kitleyi bağlamaz çok
Aynı sonuç Facebook ta da çıktı çok daha düşük oylarla sadece Batuhan ın yerine Ogeday gelmişti Facebook ta, bot etkisi o ka değil yani
SMS, işi değişir mesela İsmail balaban ya da Hikmet in de SMS desteği ya da fanı yoktu ama güreş federasyonu sağolsun ya da Nisa nın babasının euroları bozdurunca noldu gördük
Ay neyse bu hafta keyifle izliyorum yarışmayi 2 yılandan Pınar gitti, Aleynanın maskesi düştü
------
Berk Oktayla olsaydı içerikler olabilir
Eee Heyatım bu işlerde mantıklı olan röportajda söyleyip yüzüne söylememektir, Aleyna neyine güvenip bunu yaptıysaAleyna’yı savunarak kime ne yalakalığı yapsın.
Nagihan röpte kükreyip Aleyna’ya ağlamış, Hilmicem - Nagihan Merve’nin sakatlığına inanmayıp sesleri çıkmamış bu da skandal değil de ne.
Ben olmasam parlakçılar grubu olmazdı kiEn çok senin hoşuna giderdi.
Yorum neden yapmıyorsun konularıma ?Heyatım sen daha altına yapacak yaştayken ben futbolu biliyordum hoştttt
Başrol olmak bunu gerektirir… ⭐️⭐️Eee Heyatım bu işlerde mantıklı olan röportajda söyleyip yüzüne söylememektir, Aleyna neyine güvenip bunu yaptıysa
Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱Yorum neden yapmıyorsun konularıma ?
Kendini kandır biliyormuş seni top diye oynarım ben.
Başrol mü performans senesi bu sene sms yok bu haliyle en fazla 15.-16.olur beBaşrol olmak bunu gerektirir… ⭐️⭐️
Bu kadın hala ne anlatmaya çalışıyor. Paylaştığı filmlerin tarihi de 2022’ymiş. İyice rezil oldu.
Olan Yunus Emre’ye oldu o kadar üzülüyorum ki.