Müzik demedim ki o nerden çıktı ?Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
Müzik demedim ki o nerden çıktı ?Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
Futbol bilgisüni yorum yapmakla ölçtün 2 mesaj önce müzik de aynı şey ya da magazin haberleri konusu açılıyor ama magazini takip ettiğimi belli etmek için illa yorum mu yapmam lazım.Müzik demedim ki o nerden çıktı ?
Olmasaydın keşke ben parlakçılar grubunun olmamasına razıyım.Eee Heyatım bu işlerde mantıklı olan röportajda söyleyip yüzüne söylememektir, Aleyna neyine güvenip bunu yaptıysa
Yani dürüstlüğünden yapmadığını biliyoruz Y. Emre ve Sercan ı doldurup kendi yapamadıklarını yaptırdığını biliyoruz, zaten Sercan uzaklaştı ondan
------
Ben olmasam parlakçılar grubu olmazdı ki
Beni cahillikle itham eden sensin.Futbol bilgisüni yorum yapmakla ölçtün 2 mesaj önce müzik de aynı şey ya da magazin haberleri konusu açılıyor ama magazini takip ettiğimi belli etmek için illa yorum mu yapmam lazım.
Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
------
Başrol mü performans senesi bu sene sms yok bu haliyle en fazla 15.-16.olur be
Nagihan, Seda damla, Nefise i, Merve, yağmuru eleme ihtimali yok düelloda, en az 8-9 erkek de ondan iyi
Boşver Yağmur'u, Berna senin Aloş'u eleyecek, gör bak.Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.
Kesin yaşanır bu. İstatistiği hala Berna’dan yüksek olmaya devam ederse stick atışı seçip kolayca evine gönderir diyorum.Boşver Yağmur'u, Berna senin Aloş'u eleyecek, gör bak.
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.Kesin yaşanır bu. İstatistiği hala Berna’dan yüksek olmaya devam ederse stick atışı seçip kolayca evine gönderir diyorum.
Karşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor. @xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim.Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.
Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.Karşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor. @xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim.
Aysu’yu çok küçümsemeyelim, kaç düellodan başarıyla çıktığını sayamadım… 😱Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.
Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.
Çok doğru Aysu ve Begüm sağolsun yoksa durum buAysu’yu çok küçümsemeyelim, kaç düellodan başarıyla çıktığını sayamadım… 😱
Konuşulduğunu nereden bilecek ki adadaPerformansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.
Kendinden utan bunlar erkekse ben neyim diye.
Sen sanki kıvanç tatlıtuğsunKendinden utan bunlar erkekse ben neyim diye.
Senin yanında Kıvanç olduğum kesin.Sen sanki kıvanç tatlıtuğsun
Survivora katılsan sen
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.
Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürkenKarşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor. @xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim.
Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melunSenin yanında Kıvanç olduğum kesin.
O senin için demiştir.Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürken
------
Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melun
Ben tuvallere sığmam be, beni çizemezO senin için demiştir.
İnsanın kendini bilmesi de güzel.Ben tuvallere sığmam be, beni çizemez