Müzik demedim ki o nerden çıktı ?Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
Müzik demedim ki o nerden çıktı ?Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
Futbol bilgisüni yorum yapmakla ölçtün 2 mesaj önceMüzik demedim ki o nerden çıktı ?
Olmasaydın keşke ben parlakçılar grubunun olmamasına razıyım.Eee Heyatım bu işlerde mantıklı olan röportajda söyleyip yüzüne söylememektir, Aleyna neyine güvenip bunu yaptıysa
Yani dürüstlüğünden yapmadığını biliyoruz Y. Emre ve Sercan ı doldurup kendi yapamadıklarını yaptırdığını biliyoruz, zaten Sercan uzaklaştı ondan
------
Ben olmasam parlakçılar grubu olmazdı ki![]()
Beni cahillikle itham eden sensin.Futbol bilgisüni yorum yapmakla ölçtün 2 mesaj öncemüzik de aynı şey
ya da magazin haberleri konusu açılıyor ama magazini takip ettiğimi belli etmek için illa yorum mu yapmam lazım.
![]()
Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
------
Başrol müperformans senesi bu sene sms yok bu haliyle en fazla 15.-16.olur be
Nagihan, Seda damla, Nefise i, Merve, yağmuru eleme ihtimali yok düelloda, en az 8-9 erkek de ondan iyi
Boşver Yağmur'u, Berna senin Aloş'u eleyecek, gör bak.Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.![]()
Kesin yaşanır bu.Boşver Yağmur'u, Berna senin Aloş'u eleyecek, gör bak.![]()
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.Kesin yaşanır bu.İstatistiği hala Berna’dan yüksek olmaya devam ederse stick atışı seçip kolayca evine gönderir diyorum.
![]()
Karşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor.Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.![]()
Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.Karşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor.@xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim.
![]()
Aysu’yu çok küçümsemeyelim, kaç düellodan başarıyla çıktığını sayamadım… 😱Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.![]()
Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin.![]()
Çok doğru Aysu ve Begüm sağolsun yoksa durum buAysu’yu çok küçümsemeyelim, kaç düellodan başarıyla çıktığını sayamadım… 😱![]()
Konuşulduğunu nereden bilecek ki adadaPerformansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada.![]()
Kendinden utan bunlar erkekse ben neyim diye.
Sen sanki kıvanç tatlıtuğsunKendinden utan bunlar erkekse ben neyim diye.![]()
Senin yanında Kıvanç olduğum kesin.Sen sanki kıvanç tatlıtuğsun
Survivora katılsan sen
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek.![]()
Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürkenKarşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor.@xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim.
![]()
Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melunSenin yanında Kıvanç olduğum kesin.![]()
O senin için demiştir.Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürken
------
Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melun![]()
Ben tuvallere sığmam be, beni çizemezO senin için demiştir.![]()
İnsanın kendini bilmesi de güzel.Ben tuvallere sığmam be, beni çizemez![]()