TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Eee Heyatım bu işlerde mantıklı olan röportajda söyleyip yüzüne söylememektir, Aleyna neyine güvenip bunu yaptıysa :X

Yani dürüstlüğünden yapmadığını biliyoruz Y. Emre ve Sercan ı doldurup kendi yapamadıklarını yaptırdığını biliyoruz, zaten Sercan uzaklaştı ondan :X
------

Ben olmasam parlakçılar grubu olmazdı ki :A
Olmasaydın keşke ben parlakçılar grubunun olmamasına razıyım. :F

Müzik de dinliyorum her müzik konusuna yorum mu yapmam lazım 😱
------

Başrol mü :F performans senesi bu sene sms yok bu haliyle en fazla 15.-16.olur be :F

Nagihan, Seda damla, Nefise i, Merve, yağmuru eleme ihtimali yok düelloda, en az 8-9 erkek de ondan iyi
Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada. :A

Kesin yaşanır bu. :A İstatistiği hala Berna’dan yüksek olmaya devam ederse stick atışı seçip kolayca evine gönderir diyorum. :A
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek. :A

Şu afro kız olmasa istatistiği düşecekti oysa. Yatsın kalksın ona dua etsin. :A

Aysu’yu çok küçümsemeyelim, kaç düellodan başarıyla çıktığını sayamadım… 😱 :A
Çok doğru Aysu ve Begüm sağolsun yoksa durum bu :F

------

Performansının iyi olduğunu iddia etmiyorum. Başrolden kastım konuşulması, kıskanılması, odak noktası olması. Yağmur’u düelloda eler bu arada. :A
Konuşulduğunu nereden bilecek ki adada :A

Yanında Özgür, y. Emre, Bozok kaldı Gizem bile satabilir aleyna'yı bu yaptıklarından sonra

Pınar ın ve M. Kemal in elendiği hafta takımın desteğini kaybetmesi çok zeki olmadığını gösteriyor, orada Nefise ve Nagihan 2 kişi kalmış resmen hilmicem, Sercan, Merve, Gizem i onların tarafına itti müthiş stratejisiyle :X

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Karşılıklı istatistikte Berna'nın istatistiği daha yüksek. Atış seçmesi için Berna'yı daha çok yenmesi gerekecek. :A

Karşılıkla istatistiğe bakılmıyor bildiğime göre. Genel orana bakılıyor. :A @xemrexxx bilir şimdi net bir şey söylemeyeyim. :A
Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürken :F:F

------

Senin yanında Kıvanç olduğum kesin. :F
Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melun :A