TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Dreamy melunu Aleynada bizim görmediklerimizi görürken :F:F

------

Kız geçen gün @12.Adam totosuna kaş göz çizmiş senden daha yakışıklı imiş, yani öyle dedi melun :A

O senin için demiştir. :F

Ben tuvallere sığmam be, beni çizemez :F

İnsanın kendini bilmesi de güzel. :A
Resmin vardı üstüne işedim. :A

• Harika
Reactions: serhatt
Öyle bir durum olsa bunu fragmanda açık açık belli etmezlerdi. Nagihan’ın fragmanlarıda hep yanıltıcı olmuştu.
Maksat heyecan yaratmak
------

Bak burda ne yazışmışız :A çok çabuk inanıp savunuyorsun olayları ve sonuç tersi çıkıyor :A
@xemrexxx @12.Adam
Bence gitti Ogeday yanıltmaca yok ayrıca bugün ki konseyden söyledi Acun özel bir konudan dolayı diye kesin gitti Ogeday
------

Aaa karıya bak aleyna'yı kıskanıp hamileyim diye yalan attı şimdi de bebek yok diyor 😱 @Çiğdem rahmetsizinin ecünnü dediği bu galiba :X

------

Onun ayarları bozuldu yaşlandıkça :A
Ya niye yalan söylesin kadın ya
------

Başrol olmak bunu gerektirir… ⭐️⭐️

Bu kadın hala ne anlatmaya çalışıyor. Paylaştığı filmlerin tarihi de 2022’ymiş. İyice rezil oldu. :F

Olan Yunus Emre’ye oldu o kadar üzülüyorum ki.

Yazık sanki kadının yanındasınız ya
------

Başrol olmak bunu gerektirir… ⭐️⭐️

Bu kadın hala ne anlatmaya çalışıyor. Paylaştığı filmlerin tarihi de 2022’ymiş. İyice rezil oldu. :F

Olan Yunus Emre’ye oldu o kadar üzülüyorum ki.

Kim dedi 2022 diye

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Resmin vardı üstüne işedim. :A

Bence gitti Ogeday yanıltmaca yok ayrıca bugün ki konseyden söyledi Acun özel bir konudan dolayı diye kesin gitti Ogeday
------

Ya niye yalan söylesin kadın ya
------

Yazık sanki kadının yanındasınız ya
------

Kim dedi 2022 diye
Queenle geceyi sonlandırıp size nanik yaparak uyumaya gidiyorum :A

Nolmuş gııı iftara gitmiştim şimdi dönüyom eve :X
Ogeday “zorlanıyorum iyi değilim, oyun alanı beni boğuyor, adada iyiyim. Yarışmada kalırsam psikolojim çok kötü etkilenir yapamıyorum” demiş güya. Büyük ihtimalle bugün veya yarında Acun’un onunla tekli konsey sahnelerini izleriz. Acun ikna eder o da devam eder yarışmaya :A

Ogeday “zorlanıyorum iyi değilim, oyun alanı beni boğuyor, adada iyiyim. Yarışmada kalırsam psikolojim çok kötü etkilenir yapamıyorum” demiş güya. Büyük ihtimalle bugün veya yarında Acun’un onunla tekli konsey sahnelerini izleriz. Acun ikna eder o da devam eder yarışmaya :A
Reyting yapmaz ogesu :X

Nagi Queen
Yunus Emre
Hilmicem dışındakilerin etkisi olmaz şu an

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi

Bence gidecek :A
------

Niye güya :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok doğru Aysu ve Begüm sağolsun yoksa durum bu :F

------

Konuşulduğunu nereden bilecek ki adada :A

Yanında Özgür, y. Emre, Bozok kaldı Gizem bile satabilir aleyna'yı bu yaptıklarından sonra

Pınar ın ve M. Kemal in elendiği hafta takımın desteğini kaybetmesi çok zeki olmadığını gösteriyor, orada Nefise ve Nagihan 2 kişi kalmış resmen hilmicem, Sercan, Merve, Gizem i onların tarafına itti müthiş stratejisiyle :X
Bugün yine afro kızdan sayısını almış. İstatistik kalkanı olmuş resmen. Diğer bütün yarışlarını da kaybetmiş. :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Gördüm kuzum gördüm 2022 yazıyor valla anlamadım doktor beycim sen anlat bize :A
------

@Dosi Hocam zekisin gerçekten Ogeday gitmedi :A
Sürekli itiraz ediyorsun, diyoruz yok diyorsun işte aldın cevabı :A
Bu sadece bir tiyatroydu ve sen gibiler kandı ben gibiler ne olacağını bildi :A @xemrexxx

Bugün yine afro kızdan sayısını almış. İstatistik kalkanı olmuş resmen. Diğer bütün yarışlarını da kaybetmiş. :A @dreamy

Performansı tam yükseldi derken kırmızı takımın mobbingleri işe yaradı diye yorumladım. :D
Ayol Yunus emrenin eşi, mervenin kardeşi vb. Dışarıdan izleyen herkes Aleyna nın maskesini düşürdü :X nefo ve Nagi yi çıldırttığında bu tepkiyi görmeliydi, geç bile kalındı