Beria asla Zuhal Kalaycıoğlu’nu karşısına almaycaktı geçmiş olsun…Veeee o An geldi Zuhal mommy sahalarda, Acun bu sezon ilk defa gerçekten çıldırabilir
Beria asla Zuhal Kalaycıoğlu’nu karşısına almaycaktı geçmiş olsun…Veeee o An geldi Zuhal mommy sahalarda, Acun bu sezon ilk defa gerçekten çıldırabilir
Kaleyna bu defa kesin kaybetti geçen sefer atletle zaten arası kötüydü yanında Aleyna ç, Batuhan ve İsmail vardı şimdi bir tek Bozok kaldı o da bu hafta yolcu olabilir %50 ihtimal, yolu çok kısaldıBeria asla Zuhal Kalaycıoğlu’nu karşısına almaycaktı geçmiş olsun…
Mavi takıma geçerse olay çok farklı yerlere gidebilir.Kaleyna bu defa kesin kaybetti geçen sefer atletle zaten arası kötüydü yanında Aleyna ç, Batuhan ve İsmail vardı şimdi bir tek Bozok kaldı o da bu hafta yolcu olabilir %50 ihtimal, yolu çok kısaldı
Mavi takıma geçerse olay çok farklı yerlere gidebilir.
Bence kendisi geçmek isteyecek yoksa kafayı sıyırmasına ramak kaldı o takımda. Poyraz da 2021’de mobbing yapmıştı ama kırmızı takım kadar seviyesizleşmemişti hiç. Her türlü daha iyidir.Poyraz var orda hayatta geçmez
Batuhan’da orda ama, Aleyna ile aynı takımda olmayacakları için kırmızı yerine maviye geçti.Bence kendisi geçmek isteyecek yoksa kafayı sıyırmasına ramak kaldı o takımda. Poyraz da 2021’de mobbing yapmıştı ama kırmızı takım kadar seviyesizleşmemişti hiç. Her türlü daha iyidir.
İsmailcim sözleşmeye Poyraz ile aynı takımda olmama şartı yazdırmış Acun hayatta geçirmez mavi takımaBence kendisi geçmek isteyecek yoksa kafayı sıyırmasına ramak kaldı o takımda. Poyraz da 2021’de mobbing yapmıştı ama kırmızı takım kadar seviyesizleşmemişti hiç. Her türlü daha iyidir.
Çok doğru tespit etmişsin büyük ihtimal Yunus Emre anlattı durumu oda kriz geçiriyorBatuhan’da orda ama, Aleyna ile aynı takımda olmayacakları için kırmızı yerine maviye geçti.
Aleyna’nın şartıda Poyraz ile aynı takımda olmamak.
Kırmızı takımdan ziyade Yunus Emre’nin eşi kızı bu hale getirmiştir (fragmandaki görüntüleri kastediyorum)
Forumun Survivor yorumcularıİsmailcim sözleşmeye Poyraz ile aynı takımda olmama şartı yazdırmış Acun hayatta geçirmez mavi takıma
------
Çok doğru tespit etmişsin büyük ihtimal Yunus Emre anlattı durumu oda kriz geçiriyor
Batuhan’ın Aleyna ile aynı takımda olmak istememesi bu yüzden maviye geçmesi kesin mi? Aleyna’nın şartını biliyorum, yine de kabul edeceğini düşünüyorum.Batuhan’da orda ama, Aleyna ile aynı takımda olmayacakları için kırmızı yerine maviye geçti.
Aleyna’nın şartıda Poyraz ile aynı takımda olmamak.
Kırmızı takımdan ziyade Yunus Emre’nin eşi kızı bu hale getirmiştir (fragmandaki görüntüleri kastediyorum)
Bir de Aleyna’nın maskesi düştü diyorlar da çok gülüyorum. Kimin maskesinin düştüğü belli.SMS olsaydı Aleyna 1. olurdu ve hepsi morarırdı.
Ben Nagi’yi severim ama şu ana kadar haklı haksız gibi yorumlarda bulunmadımForumun Survivor yorumcuları
@Dosi : % 100 objektif (potoslu Nagi de ikilemde kalmış. . )
@dreamy : İsmail Beyciğim %100 objektif (Aleyna hariç )
@Angelica yarı yarıya hem objektif, hem subjektif
@xemrexxx çarpığı Nagi hariç % 80 objektif
@serhatt kimi desteklediğini bilmiyorum % 100 olduğunu düşünüyorum.
Batuhan’a ilk zamanlar teklif gittiğinde Aleyna olmayacaksa gelecek söylentileri dolaşıyordu ve sonra Aleyna’nın geleceği açıklanınca Batuhan’nın gelmeyeceği netleşmişti.Batuhan’ın Aleyna ile aynı takımda olmak istememesi bu yüzden maviye geçmesi kesin mi? Aleyna’nın şartını biliyorum, yine de kabul edeceğini düşünüyorum.
Kırmızı takımı daha az suçlu yapmıyor bu durum.
------
Bir de Aleyna’nın maskesi düştü diyorlar da çok gülüyorum. Kimin maskesi düştü acaba.
SMS olsaydı şimdi bambaşka şeyler izliyor olurduk. Kimse böyle davranmazdıSMS olsaydı Aleyna 1. olurdu ve hepsi morarırdı.
Olmazdı benceSMS olsaydı Aleyna 1. olurdu ve hepsi morarırdı.
Poyraz ve Batuhan ın yanına 😱Mavi takıma geçerse olay çok farklı yerlere gidebilir.
Finalde kaybederdi, mağdurşuk fİnale kadar işe yarıyorSMS olsaydı Aleyna 1. olurdu ve hepsi morarırdı.
@serhatt a çok veriyorsun hak ilişkinizi açıkla artık tabi dul avratla olduğu için ailen tepki gösterir sen de haklısınForumun Survivor yorumcuları
@Dosi : % 100 objektif (potoslu Nagi de ikilemde kalmış. . )
@dreamy : İsmail Beyciğim %100 objektif (Aleyna hariç )
@Angelica yarı yarıya hem objektif, hem subjektif
@xemrexxx çarpığı Nagi hariç % 80 objektif
@serhatt kimi desteklediğini bilmiyorum % 100 olduğunu düşünüyorum.
Çamurlaşmak sana ne de çok yakışıyor.Finalde kaybederdi, mağdurşuk fİnale kadar işe yarıyor
------
@serhatt a çok veriyorsun hak ilişkinizi açıkla artık tabi dul avratla olduğu için ailen tepki gösterir sen de haklısın
------
Dede, ogesu ya siz çöktüren ilk kişi olacak
İki tane çalı süpürgesi görüyorum ben burada.Sağol tatlum Queenlerle ortak hareket ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 125935
Evet süpürge ile totona totona vurur Queen lerİki tane çalı süpürgesi görüyorum ben burada.
Boğazına sokarlar inş. o süpürgeleri.Evet süpürge ile totona totona vurur Queen ler