TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Sevdim bu SS'i. :A

GIqT71VXoAAk7i4
Pc ‘ye kaydetmişsindir. :A

Aysu seni zaten sevmiyorum bir de şuna elenseydin hepten nefret edecektim. Diskalifiye olması gereken Pınar hanım sonunda elendi. Kulaklarımızın rahatı için birisi daha gitti.

Ay git başımdan!!

Ben ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.
------

Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım. :A

Pc ‘ye kaydetmişsindir. :A
Ersin survivordan çıkamamış :A @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica

Pınar elenmiş. Büyük bir kazan lokma hazırlayıp dağıtma vakti gelmiş. Nagihan'ı zaten uğurladık gibi bir şey. Keyifler yerinde yani anlayacağınız. :) #Damla

Aaaaaa aynısı oldu 😱 bu sene senaryo ile gerçek birbirine karıştı :F kadın Aleyna, Gizem vb. Kıskandığı için hamile olduğunu iddia etti kocası uzak dursun diye 😱 @Dosi @The_Erinch

Primci ya, olan Yunus Emre’ye oldu. Zaten baştan beri hiç güven vermiyordu…
Sendemi emre niye yalan söylesin kadın saçma sapan konuşma ya
Şu devirde her hamile kadın antidepresan vb. ilaçlar kullanmaması gerektiğini bilir. Bari farklı bir yalan uydursaydı.

• Beğendim
Reactions: xemrexxx

Şu devirde her hamile kadın antidepresan vb. ilaçlar kullanmaması gerektiğini bilir. Bari farklı bir yalan uydursaydı.

Evet bilir hamile olduğumu geç öğrendim bilseydim hamile olduğumu ilaçlarımı kullanmazdım diyor hamile olduğunu bilmeden gayet tabii kullanır bir doktor olarak senin bunun düşünmemen lazımdı

Survivor'a gelme sebebi anlasildi o zaman dimi :A

Pınar elenmiş. Büyük bir kazan lokma hazırlayıp dağıtma vakti gelmiş. Nagihan'ı zaten uğurladık gibi bir şey. Keyifler yerinde yani anlayacağınız. :) #Damla

Çarparım haberin olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣

Evet bilir hamile olduğumu geç öğrendim bilseydim hamile olduğumu ilaçlarımı kullanmazdım diyor hamile olduğunu bilmeden gayet tabii kullanır bir doktor olarak senin bunun düşünmemen lazımdı
Patates ve cadı tam olmuş :F