damla ile birbirlerini yiyecekler garanti sayıları gittiği için seçmelerde çok sevinmesin benceSevdim bu SS'i.
Pc ‘ye kaydetmişsindir.
Pınar eleninceAysu seni zaten sevmiyorum bir de şuna elenseydin hepten nefret edecektim. Diskalifiye olması gereken Pınar hanım sonunda elendi. Kulaklarımızın rahatı için birisi daha gitti.
Ay git başımdan!!
Ben ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.
------
Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım.
Ersin survivordan çıkamamış @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @AngelicaPc ‘ye kaydetmişsindir.
Aynı sen gibi
Survivorda takım arkadaşıydıAdam güzel kızla geziyor daha ne ister survivor falan bahane adama
Survivorda takım arkadaşıydı
Allahım kaos
Bu ihtiyarlar tehlikeli @The_Erinch gibiSurvivor'a gelme sebebi anlasildi o zaman dimi
Çarparım haberin olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣
Primci ya, olan Yunus Emre’ye oldu. Zaten baştan beri hiç güven vermiyordu…Aaaaaa aynısı oldu 😱 bu sene senaryo ile gerçek birbirine karıştı kadın Aleyna, Gizem vb. Kıskandığı için hamile olduğunu iddia etti kocası uzak dursun diye 😱 @Dosi @The_Erinch
Şu devirde her hamile kadın antidepresan vb. ilaçlar kullanmaması gerektiğini bilir. Bari farklı bir yalan uydursaydı.Sendemi emre niye yalan söylesin kadın saçma sapan konuşma ya
Primci ya, olan Yunus Emre’ye oldu. Zaten baştan beri hiç güven vermiyordu…
Şu devirde her hamile kadın antidepresan vb. ilaçlar kullanmaması gerektiğini bilir. Bari farklı bir yalan uydursaydı.
Survivor'a gelme sebebi anlasildi o zaman dimi
Pınar elenmiş. Büyük bir kazan lokma hazırlayıp dağıtma vakti gelmiş. Nagihan'ı zaten uğurladık gibi bir şey. Keyifler yerinde yani anlayacağınız. #Damla
Çarparım haberin olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣
Primci ya, olan Yunus Emre’ye oldu. Zaten baştan beri hiç güven vermiyordu…
Şu devirde her hamile kadın antidepresan vb. ilaçlar kullanmaması gerektiğini bilir. Bari farklı bir yalan uydursaydı.
Patates ve cadı tam olmuşEvet bilir hamile olduğumu geç öğrendim bilseydim hamile olduğumu ilaçlarımı kullanmazdım diyor hamile olduğunu bilmeden gayet tabii kullanır bir doktor olarak senin bunun düşünmemen lazımdı