İnşallah döver aleyna'yı@xemrexxx fragmanı gördünmü Nagi hesap sormaya başlıyor
İnşallah döver aleyna'yı
Yasin le hakan yaman ı doldurmayı bırakıp kendileri kavgaya girmeli, çocuğa yazık olacakYunus Emre'yi geçtim de Bozok gibi Özgür gibi koca koca adamların her olayda "ama siz de Emre'yi tahrik ediyorsunuz" diyerek savunmaya çalışması bu ikili adına çok acınası olmaya başladı artık. Niye Emre hep tahrik oluyor diye düşünseler sorun kalmayacak halbuki 😄😄
Kuz Queen nasıl şok olduKesin döver o nasıl gidişti öyle
Yunus Emre'yi geçtim de Bozok gibi Özgür gibi koca koca adamların her olayda "ama siz de Emre'yi tahrik ediyorsunuz" diyerek savunmaya çalışması bu ikili adına çok acınası olmaya başladı artık. Niye Emre hep tahrik oluyor diye düşünseler sorun kalmayacak halbuki 😄😄
Yasin le hakan yaman ı doldurmayı bırakıp kendileri kavgaya girmeli, çocuğa yazık olacak
------
Kuz Queen nasıl şok oldu
Kız bak burada da M. Kemal seni ; Bozok da @serhatt ı ya da @Emre Ozansoy u çağırıyor gibiEvet tahrik ediyorlar Emreyi durup dururken tepki göstermiyor ki emre
------
Ay tipine ay nagi
Ay git başımdan!!
Ben ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.Yunus Emre'yi geçtim de Bozok gibi Özgür gibi koca koca adamların her olayda "ama siz de Emre'yi tahrik ediyorsunuz" diyerek savunmaya çalışması bu ikili adına çok acınası olmaya başladı artık. Niye Emre hep tahrik oluyor diye düşünseler sorun kalmayacak halbuki 😄😄
@xemrexxx fragmanı gördünmü Nagi hesap sormaya başlıyor
Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım.İnşallah döver aleyna'yı
ayol dışlayınca 2020 barış gibi halkın gözünde kahraman olunuyor niye dışlasınlar y. emre yiBen ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.
------
Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım.
Dışlasınlar demiyorum en azından yanlış yaptığını söylesinler. Arkadaşlarından destek alarak bu kadar esip gürleyebiliyor.ayol dışlayınca 2020 barış gibi halkın gözünde kahraman olunuyor niye dışlasınlar y. emre yi
ittirdi be ne dövmesi dövdüğü sahraydı
bu arada bugünkü olay tamamen hakan ın halt etmesi bozok un bacağı iyileşti artık potada eleyebileceği erkek kalmadı son haftasında iz bırakmak için ortalığı karıştırıyor sinsirellaDışlasınlar demiyorum en azından yanlış yaptığını söylesinler. Arkadaşlarından destek alarak bu kadar esip gürleyebiliyor.
Benim için dövmekle aynı şey.
Ben canlı izlemiyorum artık sadece Twitter, burası ve fragmanlardan takip ediyorum. O yüzden olayları ayrıntılı bilmiyorumbu arada bugünkü olay tamamen hakan ın halt etmesi bozok un bacağı iyileşti artık potada eleyebileceği erkek kalmadı son haftasında iz bırakmak için ortalığı karıştırıyor sinsirella
poyraz ve aysunun yaptıklarından sonra yunus emre çok göze batmıyor benceBen canlı izlemiyorum artık sadece Twitter, burası ve fragmanlardan takip ediyorum. O yüzden olayları ayrıntılı bilmiyorum
Dediğim gibi haklı olabilir ama Yunus Emre her bölüm birilerinin üzerine yürüdüğü için artık “tahrik” bahanesini kullandığını düşünüyorum.
Poyraz diskalifiye olmalıydı, yarışmaya devam etmesi çok saçma.poyraz ve aysunun yaptıklarından sonra yunus emre çok göze batmıyor bence
Kıskanıyorlar QueeniPoyraz diskalifiye olmalıydı, yarışmaya devam etmesi çok saçma.
Kız senin her gece gördüğün rüyalarAy git başımdan!!
Ben senin gibi edepsiz rüyalar görmüyorum hoşt. .ss
Barışı katma be😠ayol dışlayınca 2020 barış gibi halkın gözünde kahraman olunuyor niye dışlasınlar y. emre yi
ittirdi be ne dövmesi dövdüğü sahraydı
Sahrayı dövmüştü 🤣Ben ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.
------
Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım.
Tahrik bahane değil Yunus u gerçekten tahrik ediyorlarBen canlı izlemiyorum artık sadece Twitter, burası ve fragmanlardan takip ediyorum. O yüzden olayları ayrıntılı bilmiyorum
Dediğim gibi haklı olabilir ama Yunus Emre her bölüm birilerinin üzerine yürüdüğü için artık “tahrik” bahanesini kullandığını düşünüyorum.
Herkes birbirini tahrik ediyor zaten ama en kontrolsüz en zayıf davranan Yunus Emre olduğu için aşırı reaksiyon gösteriyor. Başlarda haklı bulduğum noktalar vardı ama artık sürekli tahrik edildim cümlesinin arkasına sığınarak kendince imtiyaz beklemesini komik ve arsızca bulmaya başladım.Evet tahrik ediyorlar Emreyi durup dururken tepki göstermiyor ki emre
------
Ay tipine ay nagi
Kırmızı takım da Yasin, Furkan vb. Laf etse 1-2 kere onlar da patlar, kötü niyetle gitmemeleri lazım bence zaten SMS de yokHerkes birbirini tahrik ediyor zaten ama en kontrolsüz en zayıf davranan Yunus Emre olduğu için aşırı reaksiyon gösteriyor. Başlarda haklı bulduğum noktalar vardı ama artık sürekli tahrik edildim cümlesinin arkasına sığınarak kendince imtiyaz beklemesini komik ve arsızca bulmaya başladım.
Teyzoş estetiğini düşünüyorBarışı katma be😠
------
Sahrayı dövmüştü 🤣
------
Tahrik bahane değil Yunus u gerçekten tahrik ediyorlar