TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ay git başımdan!!

Ben ilk zamanlarda Yunus Emre’yi bu konuda haklı görüyordum. Ama kabak tadı vermeye başladı artık her fragmanda “tahrik”i bahane edip birilerinin üzerine yürümesi. Ve bunda takım arkadaşlarının da etkisi var. Sürekli savunurlarsa olacağı bu.
------

Milyonlar önünde dövdüğü kişinin kendisine inanmaması gayet normal. Neden hesap soruyor anlamadım. :A

Herkes birbirini tahrik ediyor zaten ama en kontrolsüz en zayıf davranan Yunus Emre olduğu için aşırı reaksiyon gösteriyor. Başlarda haklı bulduğum noktalar vardı ama artık sürekli tahrik edildim cümlesinin arkasına sığınarak kendince imtiyaz beklemesini komik ve arsızca bulmaya başladım.

Gözün aydın cnm :D
Aaaaaa aynısı oldu 😱 bu sene senaryo ile gerçek birbirine karıştı :F kadın Aleyna, Gizem vb. Kıskandığı için hamile olduğunu iddia etti kocası uzak dursun diye 😱 @Dosi @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yunus Emre’nin eşinin yaptığı tam bir tiyatro, sırf takipçi kasmak ve gündemde kalmak için yapılan eylemler. Eğer Yunus Emre’de bu işin içindeyse diyecek bir şeyim yok ama eğer tamamen eşinin yaptığı bir tiyatro ise adama yazık.

Yunus Emre’nin eşinin yaptığı tam bir tiyatro, sırf takipçi kasmak ve gündemde kalmak için yapılan eylemler. Eğer Yunus Emre’de bu işin içindeyse diyecek bir şeyim yok ama eğer tamamen eşinin yaptığı bir tiyatro ise adama yazık.
Emre'nin haberi var mı bilmiyorum ama kadın resmen dikkat çekmek, gündeme gelmek için böyle bi şey yaptı bence de. Zaten yarışma başladığından beri sosyal medyada ilgi çekme çabasında olduğu çok netti. Son derece feyk kokusu aldım.

Sevdim bu SS'i. :A

GIqT71VXoAAk7i4