İzlemedim valla heycan yapamadım senin gibi ben dedim ama ya başta sana Acun Ünlüler'e verir oyunu diye çok kaybetmişler çünkü.@ABAY_06 aynen aga heyecan büyüktü bugün
Tabiki orası doğrudur ama yinede başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Evet ama galibiyetlerin ikisi Nihal'a karşıydı bu detayı da atlamamak gerek.
Senin Damla bıyıklarını almıştır inş @Forumdash şikayet edip duruyodu. ))@ABAY_06 aynen sira ünlülerdeydi zaten
Bu gönül ilişkisi pat diye çıkmaz. Evlilik programı bu? Uzun vadeye bakmak gerek komlo teorimi de bütün sosyal medya konuşuyor herkeşler beni takip ediyor demekBir komplo teorin daha çöktü))
asil sen yoksun. Ben hemen hemen hergun yorum yapiyorum yorum yapmasamda muhakkak yorumlara bakiyorum.@dosimosi naber ya seni gören cennetlik ))
Kendini saklamasan görcezde seni saklıyosun Hayalet gibi geziniyosun forumda. Bende Survivor konularına pek takılmıyorum sizi görünce iki kelam ediyorum o kadar pek izlediğimde söylenemez bugün bakcaktım dokunumazlığa ama bakamadım çokaz bakalbildim oda toplasan 1 dk bile değil.))asil sen yoksun. Ben hemen hemen hergun yorum yapiyorum yorum yapmasamda muhakkak yorumlara bakiyorum.
bi bakayim, göruneyim bariKendini saklamasan görcezde seni saklıyosun Hayalet gibi geziniyosun forumda. Bende Survivor konularına pek takılmıyorum sizi görünce iki kelam ediyorum o kadar pek izlediğimde söylenemez bugün bakcaktım dokunumazlığa ama bakamadım çokaz bakalbildim oda toplasan 1 dk bile değil.))