Survivor 33. Bölüm Yorumları

Semih hep kurnazlık yapıp zayıfları alıyor yahuu ya da sakatlari Yılmaza kaç kez oyun verdi ya)))
Yilmaza eskiden veriyordu. Adam citasini yukseltti :D hem robot degil, elbet kaybedecek ama bu aralar yukseliste.

Nihal herzaman kaybediyor. kiz kaybetse eek kaybetse farketmiyor. her durumda damla olun semih olun extra oyuna cikiyor zaten
Ara sıra alıyor dün aldı.. Bugün ekstra yarışmasa çok rahat tugbaya karşı alır. Bir yarışta bir kız 3kez yatışınca Çöküyor

Bu turda nagihan haric hepsi kaybedebilir. Dilerim yanilirim

Semih ile Gizem'in takıma sergilediği tavır harika.. en iyisini yapıyorlar. ;-)

Yilmaza eskiden veriyordu. Adam citasini yukseltti :D hem robot degil, elbet kaybedecek ama bu aralar yukseliste.
Yılmaz da bitti adam tansiyonla hastanede geçiriyor zamanını eskiden gülen yılmaz şimdi var mı bu zahmet Yılmaza artık kazansın)))

Normalde Ebru ile yorumlaşırdı ama o elendi. En yakın arkadaşı elenince de kendine en yakın Atakan'ı görmüş olmalı. :)
Ben kesin olarak bişi aralarında var demiyorum belki yoktur ama diyaloglarda öyle bir durum ortaya çıkıyor tabiki bu sadece samimiyetten de olabilir..sadece ortaya yansıyan bu

İşin açıkcası Atakanda ilgili gibi duruyor birbiriyle konuşurken söz konusu ezgi olunca baya farklı davranıyor
Ben de diyorum ama kardeşim demiş ezgiye herşey açıklağa kavuşmuş:/
Sevgilisi kıskanacak ayrılacak atakan ezgiyle görüşmeye başlar filan bunlar insan ilişkileri assgsaf:F

Semih oynamayınca tartişacak konu da çıkmıyor:(

Sevgilisi kıskanacak ayrılacak atakan ezgiyle görüşmeye başlar filan bunlar insan ilişkileri assgsaf:F

Kardeşim deyip dememesi bence o kadar kesinlik bişi değildir yarışma ortamı sonuçta onu diyebilir ama izlenimlerden şu ortaya çıkıyor.aralarındaki diyalog dikkat çekiyor açıkçası..

Bir komplo teorin daha çöktü))