Şimdi de platoniğe bağladı. Ay uğraşamayacam ben senleTamam hadi atakan aşık değil diyelim.zaten atakanın elinde oynadiği bandana sevgilisininmiş.. Ezgiden bakın olaya? @dosimosi
Şimdi de platoniğe bağladı. Ay uğraşamayacam ben senleTamam hadi atakan aşık değil diyelim.zaten atakanın elinde oynadiği bandana sevgilisininmiş.. Ezgiden bakın olaya? @dosimosi
Yilmaza eskiden veriyordu. Adam citasini yukseltti hem robot degil, elbet kaybedecek ama bu aralar yukseliste.Semih hep kurnazlık yapıp zayıfları alıyor yahuu ya da sakatlari Yılmaza kaç kez oyun verdi ya)))
Ara sıra alıyor dün aldı.. Bugün ekstra yarışmasa çok rahat tugbaya karşı alır. Bir yarışta bir kız 3kez yatışınca ÇöküyorNihal herzaman kaybediyor. kiz kaybetse eek kaybetse farketmiyor. her durumda damla olun semih olun extra oyuna cikiyor zaten
İşin açıkcası Atakanda ilgili gibi duruyor birbiriyle konuşurken söz konusu ezgi olunca baya farklı davranıyorTamam hadi atakan aşık değil diyelim.zaten atakanın elinde oynadiği bandana sevgilisininmiş.. Ezgiden bakın olaya? @dosimosi
Normalde Ebru ile yorumlaşırdı ama o elendi. En yakın arkadaşı elenince de kendine en yakın Atakan'ı görmüş olmalı.Kardeşim demez aslında ama niçindir bilinmez ezgi yarıştıktan sonra çoğu zaman ilk onunla yorumlaşıyor
Yılmaz da bitti adam tansiyonla hastanede geçiriyor zamanını eskiden gülen yılmaz şimdi var mı bu zahmet Yılmaza artık kazansın)))Yilmaza eskiden veriyordu. Adam citasini yukseltti hem robot degil, elbet kaybedecek ama bu aralar yukseliste.
Ben kesin olarak bişi aralarında var demiyorum belki yoktur ama diyaloglarda öyle bir durum ortaya çıkıyor tabiki bu sadece samimiyetten de olabilir..sadece ortaya yansıyan buNormalde Ebru ile yorumlaşırdı ama o elendi. En yakın arkadaşı elenince de kendine en yakın Atakan'ı görmüş olmalı.
Ben var diyorum evlilik programı değil ki açıklasın aşık olduğunu... Dışarda görüşeceklerdir "kardeş kardeş"Şimdi de platoniğe bağladı. Ay uğraşamayacam ben senle
Semih haklida gizemi anlayamadim. neyine guveniyor . gönullulerde Nihalden sonraki en zayif halkaSemih ile Gizem'in takıma sergilediği tavır harika.. en iyisini yapıyorlar. ;-)
Ben de diyorum ama kardeşim demiş ezgiye herşey açıklağa kavuşmuş:/İşin açıkcası Atakanda ilgili gibi duruyor birbiriyle konuşurken söz konusu ezgi olunca baya farklı davranıyor
Ezmek tarzı kelimeler kışkırtıcıya kaçıyor yendik de diyebilirsin. Ya da ezdik diye twitter'da, facebook'ta yazabilirsin ama forum için pek uygun bir kelime değil.Serkay adamın dibisin be Atakan'ı yine ezdik!
Kardeşim deyip dememesi bence o kadar kesinlik bişi değildir yarışma ortamı sonuçta onu diyebilir ama izlenimlerden şu ortaya çıkıyor.aralarındaki diyalog dikkat çekiyor açıkçası..Ben de diyorum ama kardeşim demiş ezgiye herşey açıklağa kavuşmuş:/
Sevgilisi kıskanacak ayrılacak atakan ezgiyle görüşmeye başlar filan bunlar insan ilişkileri assgsaf
Semih oynamayınca tartişacak konu da çıkmıyor
Bir komplo teorin daha çöktü))Ben de diyorum ama kardeşim demiş ezgiye herşey açıklağa kavuşmuş:/
Sevgilisi kıskanacak ayrılacak atakan ezgiyle görüşmeye başlar filan bunlar insan ilişkileri assgsaf
Semih oynamayınca tartişacak konu da çıkmıyor
Kışkırtıcı burda haklısın ama başka arkadaşlarda bu kelimeyi kullandıEzmek tarzı kelimeler kışkırtıcıya kaçıyor yendik de diyebilirsin. Ya da ezdik diye twitter'da, facebook'ta yazabilirsin ama forum için pek uygun bir kelime değil.